Konto usunięte pisze: Ciekawe kiedy zakopiańscy górale nauczą się szanować turystów i przestaną ich na każdym kroku doić z dutków
Myślę, że wcześniej wydoją do cna te pozostałe 70% naiwniaków.
Konto usunięte pisze: Ciekawe kiedy zakopiańscy górale nauczą się szanować turystów i przestaną ich na każdym kroku doić z dutków
-3 do -8 to cieplo?Arno pisze: Wloch nie lubie, za cieplo.
Ja w maju to jeżdże się wykapać; niekoniecznie w Rp...Arno pisze: w maju nie lubie, bo za cieplo i snieg mokry
SzwecjaFUX pisze: Ja w maju to jeżdże się wykapać; niekoniecznie w Rp...
Arno, po raz kolejny dochodzę do wniosku, że mamy podobne upodobania narciarskie. Udanych szusów życzęArno pisze: w maju nie lubie, bo za cieplo i snieg mokry. Wole zimnawo. Wloch nie lubie, za cieplo.
Nie znosze cieplego i mokrego sniegu. Niebezpieczny. I wali w kregoslup.
TFU
Najlepsze, ze ludzi jest malo.
Koniecznie zdaj relację, jak Ci się na tych nartach jeździ!Arno pisze: Narty na zamowienie, specjalnie pod moj styl jazdy.
Fiu fiuuuu !! Przepiękne sąSo What! pisze: Koniecznie zdaj relację, jak Ci się na tych nartach jeździ!
Wyglądają w każdym razie przekozacko!
... nie pękaj.Piter 35 pisze:Arno, szkoda ,że nie kosztuję z 1000 pln to bym sobie zakupił takie
to jeżdżcie przez DanięArno pisze: No i zona odmawia przeprawy promowej zimowa pora.
2 kilosy koło Kufstein to norma w okresie ferii.Arno pisze: Nie dalo sie skrecic z austorady w Rosenheim w kierunku Kufstein ze dwa kilosy korka, tosmy dali przez Monachium i Garmisch-Partnekirchen. Jak idiota nie skonsultowalem mapy, bo moglem skrotem bez MOnachium. Ale nic, znowu w sniegach.... znowu dlugo....
Za późno było...Arno pisze:no i trza bylo przez GAPA