40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
Zablokowany
burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: 40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy

Post 25 kwie 2012, o 20:31

Fereno, tak jak chłopaki mówią to my dziękujemy za całą pomoc :thumb: :thumb: i polecamy się na przyszłość może jakaś nowa świecka tradycja się właśnie urodziła :whistle: :-) :-)

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

lukasz323m
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: MY02 BugEye STI, MY97 Outback

Post 25 kwie 2012, o 20:33

Fereno ja w tym miejscu nic dodac juz nie moge oprocz ogromnych podziekowan za to, ze przejazd doszedl do skutku oraz ze jakby nie patrzec bylismy czescia tego rajdu i bedziemy to wspominac dluuuuuuugo :-)
P.S.1.
Dzisiaj o 21.20 na TVP Sport podsumowanie 30minutowe Rajdu Krause, moze nas pokaza :-)
P.S.2.
I forumowe podziekowanie dla Tomka, ktory postawil moja Sube na kola i oddal w pelnej gotowosci w piatek 20.04. o godz. 12tej, czyli tuz przed wylotem z Wrocka na rajd, a dzien wczesniej siedzial przy aucie do 00.00 by wszystko zapiac na ostatni guzik, bo o 8 rano sam musial juz byc w parku na rajdzie :thumb:
...jadąc wyłączam radio i otwieram okno... ;-)

pas_ti
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik

Post 25 kwie 2012, o 22:56

kilka moich fotek z "naszego ELMOTU" ;-)
https://picasaweb.google.com/1009779716 ... auseELMOT#

marNY
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Balanga GL wagon

Post 26 kwie 2012, o 12:59

Fereno, jesteś wielki.
Należy Ci się duuuża flacha za to, że wprowadziłeś ten pomysł w życie.

Obejrzałem te wszystkie filmiki z przejazdu ze 100 razy (i obejrzę jeszcze ze 200) i gęba mi się cieszy tak samo za każdym razem :D
Think, Feel, Drive
Zawsze w tej kolejości.
NIgdy odwrotnie ;)

Grist
0 gwiazdek

Post 28 kwie 2012, o 19:19

Cześć wszystkim!

Rzeczywiście jak powiedział marNy filmiki można oglądać nawet po 100 razy i się nie nudzą... Chwila w której prowadzące nas Bravo wcisnęło pedał gazu do deski była wyjątkowa i zapadnie mi na długo w pamięć :) Jeśli inicjatywa się przyjmie, mam nadzieję, że będę brać udział w przejeździe już z pozycji kierowcy a nie pasażera, już w swoim Subaraku.
Dzięki dla Artiego i rodziców za super imprezę i miejsce do spania ;) Miło Was wszystkich było poznać :)

Brat pawlasawrc Grist ;)

Krysztal
4 gwiazdki
Auto: rajdowe i cywilne

Post 28 kwie 2012, o 19:49

Grist polecam ustawić się na końcu stawki wtedy... zdecydowanie im później tym tempo bardziej rosło bo auta bardziej się rozjeżdżały względem siebie :razz:
Obrazek

ECU Master DET3 - montaż, strojenie'

j33mbo
5 gwiazdek

Post 28 kwie 2012, o 20:30

Krysztal, różnie to było, my na początku jechaliśmy dość mocno rozciągnięci, na końcu widziałem (niunik, emti, arti) że był ścisk,
ale nie ma to absolutnie zadnego znaczenia, ta chwila przeszla do wiecznosci,

przylaczam sie do podziekowan dla naszych koordynatorow - pastiego i burata, oraz dla karola

nie wiem do czego w ogole porownac takie uczucie: policja, tlum ludzi, za toba xdziesiat aut rajdowych w gotowosci, a ty jedziesz pelna dzida przez waskie uliczki w miescie i wiesz, ze ktos ci zaufal, ze nie zrobisz wiochy.... powaznie nie wiem do czego to porownac, jak znowu odnalezc to uczucie...
chyba trzeba rajdowke budowac ;-)

Krysztal
4 gwiazdki

Post 28 kwie 2012, o 21:15

j33mbo pisze:ale nie ma to absolutnie zadnego znaczenia, ta chwila przeszla do wiecznosci,
zgadza się :evilgrin: Takiego czegoś chyba jeszcze nigdzie nie było a ilość naszych imprez robiła naprawdę piorunujące wrażenie zwłaszcza, że widzowie nie spodziewali się takiej niespodzianki.
Obrazek

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubione posty: 1 raz

Post 29 kwie 2012, o 11:37

j33mbo pisze: chyba trzeba rajdowke budowac
+1 :thumb:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 kwie 2012, o 11:40

ze swojego doświadczenia wiem ,że raczej -1 :x :x
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: "22B" RX Colin

Post 29 kwie 2012, o 12:57

Grist, nooooo bratku.... witamy w eterze!!!! Widzę, że to ostateczna faza rozprzestrzeniania się wirusa, teraz tylko SUBARAKA musisz dorwać. Od biedy przy najbliższej okazji może będziesz mógł wziąć Colina od Ani i pojedziemy na dwa :thumb:
burat, znowu coś nie teges??? Nie pękaj, może i powoli i z przeszkodami, ale jednak byle do przodu....
Krysztal, ja myślę, że jednak na początku stawki było lepiej. Mogłem kontrolować tempo i odstęp od Bravo, a nie było "niebezpieczeństwa" utknięcia w sznurku, tak jak np. Wy mieliście przy szykanie i na lewym nawrocie w górę, my mogliśmy właściwie iść wszystko (oczywiście z wiadomych względów tego nie zrobiłem), a środek stawki praktycznie stawał.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW
Obrazek

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone

Post 29 kwie 2012, o 13:18

blokowanie się wynikało z dwóch powodów: mieliśmy nieposortowaną kolumnę względem umiejętności oraz względem wydajności hebli :mrgreen:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 kwie 2012, o 14:07

pawlaswrc, już się nie denerwuję ale co jakiś czas jakiś fuckup wyskoczy ,dobrze ,że pas_ti to ogarnia teraz bo inaczej komunista skończył by w pokrzywach :evil:

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 kwie 2012, o 14:29

burat, fuckupy są wpisane w ideę budowania samochodu. Ja przeżyłem ich już kilka, a najważniejszy etap jeszcze przede mną więc....chyba się zapiszę na kurs asertywności ;-) . To tak jest - mogliśmy sobie kupić golfa III CL na stalówkach "13 i z czarnymi zderzakami i jeździć nim w nieskończoność... tylko nic by nam to nie dawało, oprócz przemieszczania się z punktu A do punktu B.
Obrazek

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator

Post 29 kwie 2012, o 15:05

pawlaswrc, golfa III by ukradli zaraz.

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 kwie 2012, o 15:08

No to jakąś inną popularną i bezpłciową kupę....
Obrazek

j33mbo
5 gwiazdek

Post 29 kwie 2012, o 15:24

pawlaswrc pisze: No to jakąś inną popularną i bezpłciową kupę....
Papałę zabili, bo ponoć dajewo espero mu chcieli skroić :lol: :lol: :lol: , więc jak widać w tym kraju nawet o byle gówienko strach

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 kwie 2012, o 15:30

j33mbo, te ileśtam lat temu takie Espero to był szczyt marzeń wielu Polaków. Nota bene - podobno bardzo udane autko.
Obrazek

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 235 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 29 kwie 2012, o 15:34

pawlaswrc pisze: ileśtam lat temu takie Espero to był szczyt marzeń wielu Polaków
pisz za siebie...
Wtedy wolałem pełnoletnie W 123 ;-)
Dolce far niente ;-)

Krysztal
4 gwiazdki

Post 29 kwie 2012, o 17:02

pawlaswrc pisze:j33mbo, te ileśtam lat temu takie Espero to był szczyt marzeń wielu Polaków. Nota bene - podobno bardzo udane autko.
stara vectra w bardzo specyficznej budzie :p
pawlaswrc pisze: ...golfa III CL na stalówkach "13 i z czarnymi zderzakami i jeździć nim w nieskończoność... tylko nic by nam to nie dawało, oprócz przemieszczania się z punktu A do punktu B.
miałem dzisiaj przyjemność takim cudem tylko na alu 13" 1.9 td jechać z wrocka :lol: :lol: bardzo ambitnie chciałem wyskoczyć do wyprzedzania aż sobie nagle uświadomiłem, że to się tym nie uda :lol: Dalej nie wiem dlaczego takie auto jest marzeniem wielu osób... tragedia...

pawlaswrc bierz Grista we wtorek na rakietową to jeszcze bardziej go zarazimy :thumb:
Obrazek

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 235 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 29 kwie 2012, o 18:01

Krysztal pisze: Dalej nie wiem dlaczego takie auto jest marzeniem wielu osób... tragedia...
bo ze 3kpln kosztuje i jest niemieckie... ;-)
Dolce far niente ;-)

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 442 razy

Post 29 kwie 2012, o 18:36

Krysztal pisze:stara vectra w bardzo specyficznej budzie :p
Espero to nie Vectra, tylko Ascona. Jakieś 10 lat wstecz ;-)

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 kwie 2012, o 21:05

kiedyś gdzieś czytałem ,że Espero to był odrzucony przez Citroena projekt Xsanti chyba :cofee: (jeśli chodzi o stylistykę oczywiście ,co pod maską to nie wnikam)
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2012, o 00:19 przez burat, łącznie zmieniany 1 raz.

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 kwie 2012, o 23:18

Krysztal, mnie nie będzie na Rakietowej, brata tym bardziej (ja jestem w Rawiczu, a brat na Śląsku), poza tym po ostatnich cyrkach z kołami i oponami mam chwilowo kryzys i muszę odpocząć od tematu aut. Trochę szkoda, bo się fajny spocik szykuje, ale ja naprawdę mam dosyć. Poza tym moje auto obecnie stoi na zimówkach, więc bym się nie pobawił, więc bawcie się dobrze!!!
Obrazek

Grist
0 gwiazdek

Post 30 kwie 2012, o 13:19

Krysztal pisze: pawlaswrc bierz Grista we wtorek na rakietową to jeszcze bardziej go zarazimy :thumb:
Kryształ chyba się już bardziej nie da :-p Może nie jestem z tych, których jara całodzienne siedzenie pod autem, ale co do Subarowego upalania nikt mnie nie musi przekonywać. Niestety T4, które aktualnie posiadam nie pozwala mi nawet na najmniejszą dozę zabawy, ale plan jest taki, że w roku 2013 wsiądę do swojego Subaraka. Tego planu się trzymajmy :-)
pawlaswrc pisze: Krysztal, mnie nie będzie na Rakietowej, brata tym bardziej (ja jestem w Rawiczu, a brat na Śląsku), poza tym po ostatnich cyrkach z kołami i oponami mam chwilowo kryzys i muszę odpocząć od tematu aut. Trochę szkoda, bo się fajny spocik szykuje, ale ja naprawdę mam dosyć. Poza tym moje auto obecnie stoi na zimówkach, więc bym się nie pobawił, więc bawcie się dobrze!!!
pawlaswrc, nie poznaję Cie...na szczęście to na pewno tylko mała odchylenie od normy. Jakieś dalsze przygody, o których jeszcze nie wiem?

Zablokowany