[K] Lanos 1.6, Cinquecento Sporting lub inne tanie do KJS
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Lanos 1.6, Cinquecento Sporting lub inne tanie do KJS
Witam, jakby komuś zalegał jakiś Lanos 1.6 w stanie mechanicznym nienagannym (stan blach z zewnątrz mało istotny) i chciałby się go tanio pozbyć to służę pomocą. Może być zniszczony w środku, właściciel palący, bez poduszek, klimy i wszystkiego co i tak wyleci :D
wymagania:
- niska cena
- 1.6 16V
- wspomaganie
wymagania:
- niska cena
- 1.6 16V
- wspomaganie
Ostatnio zmieniony 23 paź 2012, o 20:03 przez Krysztal, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [K] Lanos 1.6 - Daewoo nie Subaru :P
Krysztal, czyli jednak 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
czyżby kolejna "wydmuszka" miała powstać gdzieś w garażowym zaciszu w Świdnicy ?? 

burat pisze:Krysztal, czyli jednak

nieeee :Ppas_ti pisze:czyżby kolejna "wydmuszka" miała powstać gdzieś w garażowym zaciszu w Świdnicy ??
poza autem będę musiał jeszcze znaleźć pilota ze stalowymi nerwami

Re: [K] Lanos 1.6, Cinquecento Sporting lub inne tanie do KJS
gdzieś na kropce ktoś miał Nexię do pogonki właśnie robioną na KJS`ów więc może to 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

zainteresowała mnie ta Astra:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2713793998
muszę jutro przedzwonić i obadać co i jak... daleko nie mam więc i podjechać warto
http://allegro.pl/show_item.php?item=2713793998
muszę jutro przedzwonić i obadać co i jak... daleko nie mam więc i podjechać warto
fiu fiu no ale niezły budżet to nie lepiej coś swojego poskładać w takiej kasie niż kupować coś co może być już mocno zmęczone

jak patrzę na ceny cywili u nas w okolicy to średnio to wychodzi... chyba że moje liczenie coś nie teges... ale zestaw podstawowych modów z klatką, kubłami, pasami itd itp. to z min 6k wyjdzie więc jeżeli gotowiec będzie w stanie odpowiednim to czemu nie...
Ja zawsze mam problem z tym że chcę coś najpierw tanio a później kończy się na wydaniu fortuny... WRXa chciałem za ok 30 tyś wydałem o połowę więcej, rajdówę chciałem po taniości to też pewnie skończy się dużo drożej ale WRXa nie żałuję a że moja kobita mnie chyba zabije a ja wydam znowu wszystko co mam na auto to no cóż
Raz się żyje i póki jeszcze względnie można to trzeba się pobawić.
Ja zawsze mam problem z tym że chcę coś najpierw tanio a później kończy się na wydaniu fortuny... WRXa chciałem za ok 30 tyś wydałem o połowę więcej, rajdówę chciałem po taniości to też pewnie skończy się dużo drożej ale WRXa nie żałuję a że moja kobita mnie chyba zabije a ja wydam znowu wszystko co mam na auto to no cóż

No podstawowy problem przy decyzji o rajdówce ,kupujemy zbudowaną ,czy budujemy
Co do liczenia budżetu musisz sobie powiedzieć co chcesz tym autem zrobić i gdzie startować. Jeśli myślisz o KJS`ach i "Kamionkach" to budżet na pasy ,fotele i klatkę źle liczysz jak PPZmot to też chyba źle ale w drugą stronę
Fotele nowe bez homologacji ale porządne Bimarco czy Mirco to jakiś 1 tyś. klatka koło 2 tysi pasy ,kaski to jest jakiś tysiak spokojnie do zmieszczenia więc to jest jakieś +- 4 tysie tak na szybciora licząc ,a można czasami wyrwać coś używanego za mniejszą kasę ,chyba ,że się jest niewymiarowym i trzeba fotel nowy zamawiać bo nie ma takich używek
Pas_ti grzechotnika z klatką niewyspawaną wprawdzie ale dociętą zapłacił coś kole 5 tysi z kubłem już kierownicą i innymi modami jak widziałeś pewnie.
Mnie Poldon do tej pory ze wszystkim kosztował jakieś 6 tysi

Co do liczenia budżetu musisz sobie powiedzieć co chcesz tym autem zrobić i gdzie startować. Jeśli myślisz o KJS`ach i "Kamionkach" to budżet na pasy ,fotele i klatkę źle liczysz jak PPZmot to też chyba źle ale w drugą stronę
Fotele nowe bez homologacji ale porządne Bimarco czy Mirco to jakiś 1 tyś. klatka koło 2 tysi pasy ,kaski to jest jakiś tysiak spokojnie do zmieszczenia więc to jest jakieś +- 4 tysie tak na szybciora licząc ,a można czasami wyrwać coś używanego za mniejszą kasę ,chyba ,że się jest niewymiarowym i trzeba fotel nowy zamawiać bo nie ma takich używek

Pas_ti grzechotnika z klatką niewyspawaną wprawdzie ale dociętą zapłacił coś kole 5 tysi z kubłem już kierownicą i innymi modami jak widziałeś pewnie.
Mnie Poldon do tej pory ze wszystkim kosztował jakieś 6 tysi

Krysztal, a może taka "Hąda" (auta nie zman), pojawiło się ogłoszenie na forum hothatchowym z ceną 10k...
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=9637

http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=9637

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Re:
Burat popiera to dobry znak :D Tym autem może uda mi się nie zabić :) zaplecze w części jest, jakoś już względnie to jeździ, w klasie można powalczyć więc chyba się zdecyduję jak będzie z nią wszystko ok także zobaczymy w przyszłym tyg. czy będziemy razem się w przyszłym sezonie bawić :)burat pisze:O i felka to dobry pomysł , pepiki niedaleko więc i dostęp do jakichś sportowych części będzie dobry
i jeszcze PW mam do Ciebie