Wal to
EURO 2012
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: EURO 2012
Alan, Alan, Alan! pisze:jarmaj, ale coś się tak zakurzył
Wal to
Żądam tolerancji dla mojej nietolerancji!
A tak se żale powylewałem. A co.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
jarmaj pisze: Żądam tolerancji dla mojej nietolerancji!
To idę powiesić flagę na wiśnię.
Wiochę trzeba kultywować, bo jak przestaniemy na nią zwracać uwagę, to babcia dostanie wpierdziel.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Uprzejmie donoszę, że burat z Marleną są gorsi niż żyła wodna.
Sadzamy takich za bramką, i bramkarze (nawet najlepsi) zaczynają kiksować.
Kto szybko dostarczy nasze kochane talizmany do Warszawy, za plecy Malofiejewa...?
Kto szybko dostarczy nasze kochane talizmany do Warszawy, za plecy Malofiejewa...?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
My tu gadu gadu a nasi lokalni kibole bronią ojczyzny przed ruskim najezdzca. Ale masakra
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
kompletne zaskoczenie, normalnie szokKonto usunięte pisze: My tu gadu gadu a nasi lokalni kibole bronią ojczyzny przed ruskim najezdzca. Ale masakra
Czytam na GW, ale chyba poczekam na YT.com, bo śmierdzi z daleka
- WiS
- 6 gwiazdek
Zapewne dokładniej się dowiemy co i jak dopiero gdy kurz opadnie (medialny), ale i tak już teraz, w imieniu Specjalnego Wydziału ds Walki Informacyjnej FSB, serdecznie dziękuję tym dzielnym młodzieńcom za ich współpracę w lansowaniu obrazu Polaka jako "zoologicznego rusofoba".Konto usunięte pisze: nasi lokalni kibole bronią ojczyzny przed ruskim najezdzca.
Podziękowania tym serdeczniejsze, że chłopaki robią to gratis.
Przynajmniej większość, jak mniemam.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Konto usunięte, WiS,
nie gadajmy w ogóle o tym. Ich nie ma. Nie było nigdy, nie ma i nie będzie. To z całą pewnością nie jest Polska.
Proszę, nie ma tematu.
Pozdrawiam
Grzegorz
nie gadajmy w ogóle o tym. Ich nie ma. Nie było nigdy, nie ma i nie będzie. To z całą pewnością nie jest Polska.
Proszę, nie ma tematu.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
A ja właśnie wróciłęm z Wrocławia z centrum pełnym kibiców czeskich i trochę greckich. Atmosfera bardzo fajna. Zero agresji w tych ludziach
Warszawa dzisiaj na tym tle wypada bardzo słabo.
Warszawa dzisiaj na tym tle wypada bardzo słabo.
- WiS
- 6 gwiazdek
Grzesiek_67, niestety od zamykania oczu pod kołdrą potwór w Twoim ciemnym, dziecinnym pokoju nie znikał, prawda? Im mocniej zaciskaleś powieki, tym bardziej on tam był, pomiędzy szafką a krzesłem. Prawda? 
Ten dzisiejszy warszawski potwór - któremu na imię Głupota - jest znacznie bardziej realny, więc tym bardziej nie ma co udawać, że go nie ma.
Ale jak bardzo chcesz, możemy jeszcze chwilę poudawać. Do czwartku do 11.23, pasi?
Alan, Alan, Alan!, na jego widok od dawna telewizor mi się sam przełącza, a kartka w gazecie przewraca, więc nie wiem, co nawywijał - ale bohaterem dzisiejszych relacji medialnych w Kolumbii, Francji, Nigerii, Norwegii i Japonii nie będzie on, tylko ogoleni na łyso "genetyczni patrioci" z twarzyczkami niewiniątek, niestety zasłoniętymi.
Ten dzisiejszy warszawski potwór - któremu na imię Głupota - jest znacznie bardziej realny, więc tym bardziej nie ma co udawać, że go nie ma.
Ale jak bardzo chcesz, możemy jeszcze chwilę poudawać. Do czwartku do 11.23, pasi?
Alan, Alan, Alan!, na jego widok od dawna telewizor mi się sam przełącza, a kartka w gazecie przewraca, więc nie wiem, co nawywijał - ale bohaterem dzisiejszych relacji medialnych w Kolumbii, Francji, Nigerii, Norwegii i Japonii nie będzie on, tylko ogoleni na łyso "genetyczni patrioci" z twarzyczkami niewiniątek, niestety zasłoniętymi.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
WiS pisze: Do czwartku do 11.23, pasi?
No, chociaż do czwartku, do 11.23. Każda sekunda bez pisania o nich jest warta czegoś szczególnego. Czegoś dobrego. Pasi.
Brak podpisu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Grzesiek_67 pisze: To z całą pewnością nie jest Polska.
Chciałbym Grześ, żeby nie była. Zwłaszcza, że atmosfera była dziś naprawdę fajna. Przechodziłem przez centrum koło 16 i wszystko było jak trzeba, po prostu święto piłkarskie. Ale może to racja - ignorować. Ignorować media, które się tym żywią i napędzały atmosferę, ignorować polityków, którzy będą to wałkować w nieskończoność. Trzymam kciuki za kibiców na stadionie, żeby po prostu cieszyli się widowiskiem i ignorowali wszelkiej maści prowokatorów.
AAA +1Alan, Alan, Alan! pisze: Wiochę trzeba kultywować, bo jak przestaniemy na nią zwracać uwagę, to babcia dostanie wpierdziel.
a jak Czesi dowiozą, to nasza porażka nawet dzisiaj nic nie zmienia, dalej trzeba będzie wygrać z pepikami żeby wyjść z grupy
zatem chopoki - no pressure, but... zmieńcie trenera i będzie ok
a mnie się podoba ten odpustowy charakter polskości ostatnio
a potymu, że sa narody na tym swiecie, dla których święto niepodległości jest jak karnawał, fajerwerki, tańce, zabawa - cieszą się i świętują swoją niezależność
tylko w Polsce, w kraju gdzie od dziecka się chowa na martyrologii, święto narodowe to stanie na baczność, ogólny smutek, apele, powaga, jak żałoba narodowa
a jak ktoś się uśmiecha ze szczęścia podczas hymnu narodowego to pewnie idiota, albo "zrobiony"
niech coś się w tym kraju zmieni, niech te "kajdany" Gustawa-Konrada poleżą se na półce lektur, a ludzie niech się uśmiechają więcej i cieszą, a nie zmuszają innych do zachowania godności i powagi chwili
a to że z flagi narodowej ktoś se zrobił czapeczkę? - wielu za te barwy walczyło, ale po to żeby była wolność i swoboda i uśmiech na twarzach, a nie kult martyrologii
Howgh!
powiedziałem
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: Trzymam kciuki za kibiców na stadionie, żeby po prostu cieszyli się widowiskiem i ignorowali wszelkiej maści prowokatorów.
Absolutnie tak Tomasz, dokładnie. I trzymamy kciuki za Naszych. Kurna, alleluja i do przodu
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
+1 :)OBK H6 pisze: a mnie się podoba ten odpustowy charakter polskości ostatnio
a potymu, że sa narody na tym swiecie, dla których święto niepodległości jest jak karnawał, fajerwerki, tańce, zabawa - cieszą się i świętują swoją niezależność
tylko w Polsce, w kraju gdzie od dziecka się chowa na martyrologii, święto narodowe to stanie na baczność, ogólny smutek, apele, powaga, jak żałoba narodowa
a jak ktoś się uśmiecha ze szczęścia podczas hymnu narodowego to pewnie idiota, albo "zrobiony"
niech coś się w tym kraju zmieni, niech te "kajdany" Gustawa-Konrada poleżą se na półce lektur, a ludzie niech się uśmiechają więcej i cieszą, a nie zmuszają innych do zachowania godności i powagi chwili
a to że z flagi narodowej ktoś se zrobił czapeczkę? - wielu za te barwy walczyło, ale po to żeby była wolność i swoboda i uśmiech na twarzach, a nie kult martyrologii
a może i przy okazji przestanie być to moda i co niektórzy nie będą się wstydzili odezwać 'na zachodzie' w języku polskim
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
OBK H6 pisze: niech coś się w tym kraju zmieni, niech te "kajdany" Gustawa-Konrada poleżą se na półce lektur, a ludzie niech się uśmiechają więcej i cieszą, a nie zmuszają innych do zachowania godności i powagi chwili
Howgh!
Howgh Przyjacielu, Howgh. Co Ci będę kadził, ale żeś fajowsko napisał
I tak jest, tak czy siak naszych kochanych Pepików cza będzie lekko pogonić. Chyba są w zasięgu (no dziś, w drugiej połowie z Grekami, jakby słabi byli)
I już za chwileczkę, już za momencik meczyk z Ruskimi zacznie się kręcić...mniam, mniam, mniam
Pozdrowiska
Grzegorz
Brak podpisu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Zatrzepotalam rzesami i grecki bramkarz nadwyrezyl sobie kark a czeski aż się posliznalWiS pisze:Uprzejmie donoszę, że burat z Marleną są gorsi niż żyła wodna.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Alan, Alan, Alan! pisze: nie ma wstydu !
Nie ma, nie ma....ale armat też jakby mało. Chorobcia jasna
Faulują i jedne i drugie ale chamstwa i popeliny nie ma. Nigdzie nie jedź
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Marlena, może poprosimy za rosyjską bramkę i krótki acz skuteczny zatrzepot rzęsą
Brak podpisu.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
No żesz kurna. Kibic ze mnie żaden. Ale jak to jest że Gump potrafi biegać przez 12 godzin, a nasza drużyna NARODOWA nie potrafi przez 40 minut... Poprzednio był dach zasłonięty i za duszno było. Co kurna teraz...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ja tam się nie znam, ale widziałem tam dość dużo groźnych akcji. No i ten spalony. Wiem wiem, ale weszło w walce.Grzesiek_67 pisze: Nie ma, nie ma....ale armat też jakby mało. Chorobcia jasna
Moim zdaniem, bardzo dobrze, choć pod koniec nieco smętnie.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek