EURO 2012

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Re: EURO 2012

Post 12 cze 2012, o 18:40

jarmaj, ale coś się tak zakurzył ;-)

Wal to ;-)

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 12 cze 2012, o 19:01

Alan, Alan, Alan! pisze:jarmaj, ale coś się tak zakurzył ;-)

Wal to ;-)

Żądam tolerancji dla mojej nietolerancji! :mrgreen:

A tak se żale powylewałem. A co. ;-)

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 19:03

jarmaj pisze: Żądam tolerancji dla mojej nietolerancji!
:!:

To idę powiesić flagę na wiśnię. ;-)

Wiochę trzeba kultywować, bo jak przestaniemy na nią zwracać uwagę, to babcia dostanie wpierdziel. :evilgrin:

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 12 cze 2012, o 19:12

Uprzejmie donoszę, że burat z Marleną są gorsi niż żyła wodna.
Sadzamy takich za bramką, i bramkarze (nawet najlepsi) zaczynają kiksować.

Kto szybko dostarczy nasze kochane talizmany do Warszawy, za plecy Malofiejewa...?

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 12 cze 2012, o 19:16

My tu gadu gadu a nasi lokalni kibole bronią ojczyzny przed ruskim najezdzca. Ale masakra

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 19:17

Konto usunięte pisze: My tu gadu gadu a nasi lokalni kibole bronią ojczyzny przed ruskim najezdzca. Ale masakra
kompletne zaskoczenie, normalnie szok :mrgreen:

Czytam na GW, ale chyba poczekam na YT.com, bo śmierdzi z daleka ;-)

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 19:32

Konto usunięte pisze: nasi lokalni kibole bronią ojczyzny przed ruskim najezdzca.
Zapewne dokładniej się dowiemy co i jak dopiero gdy kurz opadnie (medialny), ale i tak już teraz, w imieniu Specjalnego Wydziału ds Walki Informacyjnej FSB, serdecznie dziękuję tym dzielnym młodzieńcom za ich współpracę w lansowaniu obrazu Polaka jako "zoologicznego rusofoba".
Podziękowania tym serdeczniejsze, że chłopaki robią to gratis.
Przynajmniej większość, jak mniemam.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 19:34

WiS, i paru redaktorzynom, z niejakim niepokalanym Lisem na czele ;-)

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 12 cze 2012, o 19:35

Konto usunięte, WiS,

nie gadajmy w ogóle o tym. Ich nie ma. Nie było nigdy, nie ma i nie będzie. To z całą pewnością nie jest Polska.

Proszę, nie ma tematu.
;-( ;-( ;-( :-(

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.

minimus
5 gwiazdek
Auto: kiedyś OBK MY06 2.5L

Post 12 cze 2012, o 19:39

A ja właśnie wróciłęm z Wrocławia z centrum pełnym kibiców czeskich i trochę greckich. Atmosfera bardzo fajna. Zero agresji w tych ludziach :thumb:
Warszawa dzisiaj na tym tle wypada bardzo słabo.

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 19:45

Grzesiek_67, niestety od zamykania oczu pod kołdrą potwór w Twoim ciemnym, dziecinnym pokoju nie znikał, prawda? Im mocniej zaciskaleś powieki, tym bardziej on tam był, pomiędzy szafką a krzesłem. Prawda? ;-)
Ten dzisiejszy warszawski potwór - któremu na imię Głupota - jest znacznie bardziej realny, więc tym bardziej nie ma co udawać, że go nie ma.
Ale jak bardzo chcesz, możemy jeszcze chwilę poudawać. Do czwartku do 11.23, pasi? :cofee:

Alan, Alan, Alan!, na jego widok od dawna telewizor mi się sam przełącza, a kartka w gazecie przewraca, więc nie wiem, co nawywijał - ale bohaterem dzisiejszych relacji medialnych w Kolumbii, Francji, Nigerii, Norwegii i Japonii nie będzie on, tylko ogoleni na łyso "genetyczni patrioci" z twarzyczkami niewiniątek, niestety zasłoniętymi.

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 19:46

WiS pisze: Do czwartku do 11.23, pasi?

No, chociaż do czwartku, do 11.23. Każda sekunda bez pisania o nich jest warta czegoś szczególnego. Czegoś dobrego. Pasi.
Brak podpisu.

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 19:47

Grzesiek_67, no to OK, dla Ciebie, Wodzu, wszystko 8-)

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 12 cze 2012, o 19:48

Grzesiek_67 pisze: To z całą pewnością nie jest Polska.

Chciałbym Grześ, żeby nie była. Zwłaszcza, że atmosfera była dziś naprawdę fajna. Przechodziłem przez centrum koło 16 i wszystko było jak trzeba, po prostu święto piłkarskie. Ale może to racja - ignorować. Ignorować media, które się tym żywią i napędzały atmosferę, ignorować polityków, którzy będą to wałkować w nieskończoność. Trzymam kciuki za kibiców na stadionie, żeby po prostu cieszyli się widowiskiem i ignorowali wszelkiej maści prowokatorów.

busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: DS5
Polubił: 48 razy
Polubione posty: 117 razy

Post 12 cze 2012, o 19:50

Alan, Alan, Alan! pisze: Wiochę trzeba kultywować, bo jak przestaniemy na nią zwracać uwagę, to babcia dostanie wpierdziel. :evilgrin:
AAA +1 :-p :giggle: :giggle: :giggle:
a jak Czesi dowiozą, to nasza porażka nawet dzisiaj nic nie zmienia, dalej trzeba będzie wygrać z pepikami żeby wyjść z grupy
zatem chopoki - no pressure, but... zmieńcie trenera i będzie ok

a mnie się podoba ten odpustowy charakter polskości ostatnio
a potymu, że sa narody na tym swiecie, dla których święto niepodległości jest jak karnawał, fajerwerki, tańce, zabawa - cieszą się i świętują swoją niezależność
tylko w Polsce, w kraju gdzie od dziecka się chowa na martyrologii, święto narodowe to stanie na baczność, ogólny smutek, apele, powaga, jak żałoba narodowa

a jak ktoś się uśmiecha ze szczęścia podczas hymnu narodowego to pewnie idiota, albo "zrobiony"

niech coś się w tym kraju zmieni, niech te "kajdany" Gustawa-Konrada poleżą se na półce lektur, a ludzie niech się uśmiechają więcej i cieszą, a nie zmuszają innych do zachowania godności i powagi chwili
a to że z flagi narodowej ktoś se zrobił czapeczkę? - wielu za te barwy walczyło, ale po to żeby była wolność i swoboda i uśmiech na twarzach, a nie kult martyrologii
Howgh!
powiedziałem ;-)
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 19:50

Konto usunięte pisze: Trzymam kciuki za kibiców na stadionie, żeby po prostu cieszyli się widowiskiem i ignorowali wszelkiej maści prowokatorów.

Absolutnie tak Tomasz, dokładnie. I trzymamy kciuki za Naszych. Kurna, alleluja i do przodu :thumb: :mrgreen:

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 20:01

OBK H6 pisze: a mnie się podoba ten odpustowy charakter polskości ostatnio
a potymu, że sa narody na tym swiecie, dla których święto niepodległości jest jak karnawał, fajerwerki, tańce, zabawa - cieszą się i świętują swoją niezależność
tylko w Polsce, w kraju gdzie od dziecka się chowa na martyrologii, święto narodowe to stanie na baczność, ogólny smutek, apele, powaga, jak żałoba narodowa

a jak ktoś się uśmiecha ze szczęścia podczas hymnu narodowego to pewnie idiota, albo "zrobiony"

niech coś się w tym kraju zmieni, niech te "kajdany" Gustawa-Konrada poleżą se na półce lektur, a ludzie niech się uśmiechają więcej i cieszą, a nie zmuszają innych do zachowania godności i powagi chwili
a to że z flagi narodowej ktoś se zrobił czapeczkę? - wielu za te barwy walczyło, ale po to żeby była wolność i swoboda i uśmiech na twarzach, a nie kult martyrologii
+1 :)

a może i przy okazji przestanie być to moda i co niektórzy nie będą się wstydzili odezwać 'na zachodzie' w języku polskim ;-)

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 20:06

OBK H6 pisze: niech coś się w tym kraju zmieni, niech te "kajdany" Gustawa-Konrada poleżą se na półce lektur, a ludzie niech się uśmiechają więcej i cieszą, a nie zmuszają innych do zachowania godności i powagi chwili
Howgh!

Howgh Przyjacielu, Howgh. Co Ci będę kadził, ale żeś fajowsko napisał :thumb: ;-)

I tak jest, tak czy siak naszych kochanych Pepików cza będzie lekko pogonić. Chyba są w zasięgu (no dziś, w drugiej połowie z Grekami, jakby słabi byli) ;-)

I już za chwileczkę, już za momencik meczyk z Ruskimi zacznie się kręcić...mniam, mniam, mniam :mrgreen:

Pozdrowiska
Grzegorz
Brak podpisu.

Konto usunięte
6 gwiazdek

EURO 2012

Post 12 cze 2012, o 20:10

Kurde ale festyn

Sent from my MD237LL using Tapatalk

Marlena
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Forester 2,0 XT MY03 - Kocur ;)

Post 12 cze 2012, o 20:17

WiS pisze:Uprzejmie donoszę, że burat z Marleną są gorsi niż żyła wodna.
Sadzamy takich za bramką, i bramkarze (nawet najlepsi) zaczynają kiksować.

Kto szybko dostarczy nasze kochane talizmany do Warszawy, za plecy Malofiejewa...?
Zatrzepotalam rzesami i grecki bramkarz nadwyrezyl sobie kark a czeski aż się posliznal :mrgreen:

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 21:05

nie ma wstydu ! :thumb:

flety faulują, zaraz tam pojadę :evil:

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 21:37

Alan, Alan, Alan! pisze: nie ma wstydu !

Nie ma, nie ma....ale armat też jakby mało. Chorobcia jasna :x :x

Faulują i jedne i drugie ale chamstwa i popeliny nie ma. Nigdzie nie jedź :mrgreen:

Pozdrawiam
Grzegorz

PS. Marlena, może poprosimy za rosyjską bramkę i krótki acz skuteczny zatrzepot rzęsą :evilgrin:
Brak podpisu.

Godlik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
Polubił: 19 razy
Polubione posty: 83 razy

Post 12 cze 2012, o 21:39

No żesz kurna. Kibic ze mnie żaden. Ale jak to jest że Gump potrafi biegać przez 12 godzin, a nasza drużyna NARODOWA nie potrafi przez 40 minut... Poprzednio był dach zasłonięty i za duszno było. Co kurna teraz...

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 21:40

Grzesiek_67 pisze: Nie ma, nie ma....ale armat też jakby mało. Chorobcia jasna
ja tam się nie znam, ale widziałem tam dość dużo groźnych akcji. No i ten spalony. Wiem wiem, ale weszło w walce.
Moim zdaniem, bardzo dobrze, choć pod koniec nieco smętnie.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 21:59

:thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb:

ODPOWIEDZ