Wal to

Alan, Alan, Alan! pisze:jarmaj, ale coś się tak zakurzył
Wal to
jarmaj pisze: Żądam tolerancji dla mojej nietolerancji!
kompletne zaskoczenie, normalnie szokKonto usunięte pisze: My tu gadu gadu a nasi lokalni kibole bronią ojczyzny przed ruskim najezdzca. Ale masakra
Zapewne dokładniej się dowiemy co i jak dopiero gdy kurz opadnie (medialny), ale i tak już teraz, w imieniu Specjalnego Wydziału ds Walki Informacyjnej FSB, serdecznie dziękuję tym dzielnym młodzieńcom za ich współpracę w lansowaniu obrazu Polaka jako "zoologicznego rusofoba".Konto usunięte pisze: nasi lokalni kibole bronią ojczyzny przed ruskim najezdzca.
WiS pisze: Do czwartku do 11.23, pasi?
Grzesiek_67 pisze: To z całą pewnością nie jest Polska.
AAA +1Alan, Alan, Alan! pisze: Wiochę trzeba kultywować, bo jak przestaniemy na nią zwracać uwagę, to babcia dostanie wpierdziel.
Konto usunięte pisze: Trzymam kciuki za kibiców na stadionie, żeby po prostu cieszyli się widowiskiem i ignorowali wszelkiej maści prowokatorów.
+1 :)OBK H6 pisze: a mnie się podoba ten odpustowy charakter polskości ostatnio
a potymu, że sa narody na tym swiecie, dla których święto niepodległości jest jak karnawał, fajerwerki, tańce, zabawa - cieszą się i świętują swoją niezależność
tylko w Polsce, w kraju gdzie od dziecka się chowa na martyrologii, święto narodowe to stanie na baczność, ogólny smutek, apele, powaga, jak żałoba narodowa
a jak ktoś się uśmiecha ze szczęścia podczas hymnu narodowego to pewnie idiota, albo "zrobiony"
niech coś się w tym kraju zmieni, niech te "kajdany" Gustawa-Konrada poleżą se na półce lektur, a ludzie niech się uśmiechają więcej i cieszą, a nie zmuszają innych do zachowania godności i powagi chwili
a to że z flagi narodowej ktoś se zrobił czapeczkę? - wielu za te barwy walczyło, ale po to żeby była wolność i swoboda i uśmiech na twarzach, a nie kult martyrologii
OBK H6 pisze: niech coś się w tym kraju zmieni, niech te "kajdany" Gustawa-Konrada poleżą se na półce lektur, a ludzie niech się uśmiechają więcej i cieszą, a nie zmuszają innych do zachowania godności i powagi chwili
a to że z flagi narodowej ktoś se zrobił czapeczkę? - wielu za te barwy walczyło, ale po to żeby była wolność i swoboda i uśmiech na twarzach, a nie kult martyrologii
Howgh!
Zatrzepotalam rzesami i grecki bramkarz nadwyrezyl sobie kark a czeski aż się posliznalWiS pisze:Uprzejmie donoszę, że burat z Marleną są gorsi niż żyła wodna.
Sadzamy takich za bramką, i bramkarze (nawet najlepsi) zaczynają kiksować.
Kto szybko dostarczy nasze kochane talizmany do Warszawy, za plecy Malofiejewa...?
Alan, Alan, Alan! pisze: nie ma wstydu !
ja tam się nie znam, ale widziałem tam dość dużo groźnych akcji. No i ten spalony. Wiem wiem, ale weszło w walce.Grzesiek_67 pisze: Nie ma, nie ma....ale armat też jakby mało. Chorobcia jasna