Pozdrawiamy się
- damazia
- 3 gwiazdki
- Auto: nie wiem, które fajniejsze: czarne czy srebrne?
- Polubił: 34 razy
- Polubione posty: 39 razy
Re: Pozdrawiamy się
Pozdrawiam pana w srebrnej imprezie widzianego dziś po 17-ej na skrzyżowaniu Broniewskiego/Trasa AK. Z tyłu czarny świniacz i nick czcionką -15 pkt. Nie zdąrzyłam przeczytać.
Pan się patrzył, ale nie zamachał
do damy w czarnym forku z białymi świnkami na lustrerkach. Może powinnam była powachlować? 
damazie chodzą parami
FUX, rzęsami, RZĘSAMIFUX pisze: Stanikiem?![]()
Damaziu, niedawno pan w niebieskim oświniaczonym gt-ku również udawał, że nie widzi mojej różowej świnki na lusterku
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Nawet nie wiesz, jak mi było przykro z tego powoduFUX pisze:Doxa, masz kuksańca, za niebyt na Chlejadach...
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Doxa, mamy nadzieję, bardzo chcieliśmy Cię poznać. Przyjedź razem z EŻ na "warszawski" weekend 
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
O tak, tak! Przejęzyczyłam sięKonto usunięte pisze: pisze się "odkupię winem"![]()
liwit, ja również bardzo chciałam Was poznać
Będę w Warszawie 12-14 czerwca, jak wykroisz godzinkę po południu na kawkę, będę bardzo szczęśliwa
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 277 razy
- Polubione posty: 546 razy
EterycznyŻołądź, znaczy się Doxa będzie piła a Ty jak zwykle ?!

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź, nie narzekaj ...Darowali Ci winy ...Jak wolisz to odpokutowałeś grzechy 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Kruszyn, ależ ja nie narzekam. Chciałem zaznaczyć, że zamiast bezproduktywnego picia, będę pomagał innym, w tym co bezproduktywnie piją. W tajemnicy Ci zdradzę, że mi nawet miło jak komuś mogę pomóc. 
Pozdrowionka dla DarkaGT, który właśnie zabuczał mi pod biurem na Gwarnej... Stał wcześniej koło Straży Miejskiej na Gwarnej we Wro.. czyżby jakiś fotoradar? 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Witam,
poszukuję imprezy, która w dni powszednie między 9:00 a 9:30 przejezdza przez skrzyżowanie górnośląskiej i wiejskiej w Wawie. Czy to ktoś stąd?
poszukuję imprezy, która w dni powszednie między 9:00 a 9:30 przejezdza przez skrzyżowanie górnośląskiej i wiejskiej w Wawie. Czy to ktoś stąd?
Pozdrowienia dla towarzystwa w niebieskim gt
Coś bardzo zaintrygowała ich naklejka "kreska żondzi "
I dla kierownika skromnego i oszczędnego OBK stojącego na ochocie
Koleżanka zauważyła świniaka i pyta czy znam właściciela
Znam

I dla kierownika skromnego i oszczędnego OBK stojącego na ochocie
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Pozdrowienia dla granatowego Forka, który był wczoraj wieczorem zaparkowany na Chmielnej, pod kinem atlantic w Warszawie z elegancką świnką na tylnej klapie. BTW kolego - często tam parkujesz? Bo chyba nie do konca można.... wprawdzie jest to najwygodniejsze miejsce do parkowania w centrum (sam to robię) ale zawsze zastanawiam się czy nie znajdę za wycieraczką liściku od panów w mundurkach 
Pozdrawienia dla Gumpa spotkanego na drodze, Azraela spotkanego na parkingu i Minimusa spotkanego na werandzie 
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Słuchajcie! Jaka historia! Siedzę sobie wczoraj w Krakowie, z kuzynostwem, w ogródku jakiejś knajpy (dobra pizza była, tak cieńkiego ciasta to chyba nigdy nie jadłem, choć w ogóle nie wiedzą o co chodzi w pizzy quattro stagioni). Nagle podchodzi do mnie jakiś typ, taki wylansowany laluś, albo laluśowaty lanser, no wiedzie, znacie ten typ. Patrzy na moją koszulkę (tą czerwoną z Chlejad) i pyta czy ja z "." czy z "-". Ja tak wstałem, popatrzyłem na niego jak na idiotę i mówię, że oczywiście z "-" dziwiąc się, że mnie nie pamięta. Dopiero jak wstałem, popatrzył na mnie z dołu to go olśniło, żem ja Witek, a on Przemeq.
Muszę przyznać, że spotkanie było zaskakujące, ale bardzo
miłe. Pogadaliśmy sobie jak na dwóch rodzonych Krakusów przystało.
Może za tydzień znowu na siebie wpadniemy, tym razem w Warszawie? Miło by było.
Muszę przyznać, że spotkanie było zaskakujące, ale bardzo
-
wojtekch
- 0 gwiazdek
- Auto: było Subaru Forester S-Turbo 99, jest OBK 2.5 AT
Pozdrowienia dla kierownika Forester w pierwszej budzie bez turbo (rejestracja krakowska), spotkanego wczoraj na autostradzie A4 na wysokości Gliwic 
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
Historia naprawdę nie z tej ziemiEterycznyŻołądź pisze:Słuchajcie! Jaka historia! Siedzę sobie wczoraj w Krakowie, z kuzynostwem, w ogródku jakiejś knajpy (dobra pizza była, tak cieńkiego ciasta to chyba nigdy nie jadłem, choć w ogóle nie wiedzą o co chodzi w pizzy quattro stagioni). Nagle podchodzi do mnie jakiś typ, taki wylansowany laluś, albo laluśowaty lanser, no wiedzie, znacie ten typ. Patrzy na moją koszulkę (tą czerwoną z Chlejad) i pyta czy ja z "." czy z "-". Ja tak wstałem, popatrzyłem na niego jak na idiotę i mówię, że oczywiście z "-" dziwiąc się, że mnie nie pamięta. Dopiero jak wstałem, popatrzył na mnie z dołu to go olśniło, żem ja Witek, a on Przemeq.![]()
Muszę przyznać, że spotkanie było zaskakujące, ale bardzomiłe. Pogadaliśmy sobie jak na dwóch rodzonych Krakusów przystało.
![]()
W każdym razie odpozdrawiam serdecznie i cieszę się, że jednak Cię w końcu poznałem :).
Do zobaczenia w W-wie
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Przemeq pisze:
W każdym razie odpozdrawiam serdecznie i cieszę się, że jednak Cię w końcu poznałem :).
Wiesz co? Ja też! Naprawdę!
Przemeq pisze: Do zobaczenia w W-wie.
Trzymam za słowo. Chętnie bym pogadał, poradził się w pewnej kwestii i auto popodziwiał. O ile nasze kontakty internetowe były... różne o tyle na żywo to ty miły jesteś i można nawet z Tobą inteligentnie pogadać unikając tematów lanserkso-kawiorowych, w co pewnie nikt nie uwierzy, ale co tam.
Będę najprawdopodobniej od piątku popołudnia do niedzieli-poniedziałku.
Pozdrawiam kolegów w niebieskiej Imprezie STI, spotkanych na Rzymowskiego, z którymi wymieniłam szczere uśmiechy.
Chłopaki byli troszkę zdziwieni, podejrzewam, że nie bywają na tym forum.
Mieli świniaki na obu lusterkach.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
EterycznyŻołądź pisze: różne o tyle na żywo to ty miły jesteś i można nawet z Tobą inteligentnie pogadać unikając tematów lanserkso-kawiorowych, w co pewnie nikt nie uwierzy, ale co tam.![]()
Eee... Pewnie chory był
Wieczorem już śpiewał normalnie ;)

411KM @ 575Nm
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
owoc666 pisze: Wieczorem już śpiewał normalnie ;)
No ba - przyjechałem na lans i zrobiłem to, po co przyjechałem
Korzystając z okazji chciałbym w imieniu swoim i Żony Zofii podziękować Owocowi za towarzystwo