Pozdrawiamy się

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
damazia
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: nie wiem, które fajniejsze: czarne czy srebrne?
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 39 razy

Re: Pozdrawiamy się

Post 20 maja 2009, o 20:00

Pozdrawiam pana w srebrnej imprezie widzianego dziś po 17-ej na skrzyżowaniu Broniewskiego/Trasa AK. Z tyłu czarny świniacz i nick czcionką -15 pkt. Nie zdąrzyłam przeczytać. :-/ Pan się patrzył, ale nie zamachał :-( do damy w czarnym forku z białymi świnkami na lustrerkach. Może powinnam była powachlować? :whistle:

damazie chodzą parami

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 20 maja 2009, o 20:27

damazia pisze: Może powinnam była powachlować?
Stanikiem? :-d
Dolce far niente ;-)

Doxa
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubił: 151 razy
Polubione posty: 121 razy

Post 20 maja 2009, o 22:08

FUX pisze: Stanikiem? :-d
FUX, rzęsami, RZĘSAMI :-p

Damaziu, niedawno pan w niebieskim oświniaczonym gt-ku również udawał, że nie widzi mojej różowej świnki na lusterku :whistle: . Nie to nie, łaski bzy ;-)
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 20 maja 2009, o 22:21

Doxa, masz kuksańca, za niebyt na Chlejadach... :razz:
Dolce far niente ;-)

Doxa
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 20 maja 2009, o 22:34

FUX pisze:Doxa, masz kuksańca, za niebyt na Chlejadach... :razz:
Nawet nie wiesz, jak mi było przykro z tego powodu ;-( . Przy najbliższym spotkaniu się wytłumaczę i mam nadzieję odkupię winę ;-)
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 20 maja 2009, o 22:36

Doxa pisze: odkupię winę ;-)

pisze się "odkupię winem" :mrgreen:

liwit
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: A6 vel Odi
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 0

Post 20 maja 2009, o 22:46

Doxa, mamy nadzieję, bardzo chcieliśmy Cię poznać. Przyjedź razem z EŻ na "warszawski" weekend :-)
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/

Doxa
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 20 maja 2009, o 22:52

Konto usunięte pisze: pisze się "odkupię winem" :mrgreen:
O tak, tak! Przejęzyczyłam się :mrgreen:

liwit, ja również bardzo chciałam Was poznać ;-(, do ostatniej chwili myślałam, że jednak pojadę.

Będę w Warszawie 12-14 czerwca, jak wykroisz godzinkę po południu na kawkę, będę bardzo szczęśliwa :-d

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek
Polubił: 0

Post 20 maja 2009, o 22:55

liwit, a to jest bardzo dobry pomysł. Zróbmy półchlejady. :thumb:

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 245 razy
Polubione posty: 527 razy

Post 20 maja 2009, o 23:37

EterycznyŻołądź, znaczy się Doxa będzie piła a Ty jak zwykle ?! :-p :mrgreen:
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 20 maja 2009, o 23:44

Chloru, tak. Ja jak zwykle będę woził niewdzięcznych ludzi na ognisko. :razz:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 21 maja 2009, o 00:11

EterycznyŻołądź, nie narzekaj ...Darowali Ci winy ...Jak wolisz to odpokutowałeś grzechy :mrgreen:
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 00:22

Kruszyn, ależ ja nie narzekam. Chciałem zaznaczyć, że zamiast bezproduktywnego picia, będę pomagał innym, w tym co bezproduktywnie piją. W tajemnicy Ci zdradzę, że mi nawet miło jak komuś mogę pomóc. :oops:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubione posty: 1 raz

Post 21 maja 2009, o 14:32

Pozdrowionka dla DarkaGT, który właśnie zabuczał mi pod biurem na Gwarnej... Stał wcześniej koło Straży Miejskiej na Gwarnej we Wro.. czyżby jakiś fotoradar? :giggle:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

Alek
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Legaś klekot

Post 21 maja 2009, o 17:33

Witam,
poszukuję imprezy, która w dni powszednie między 9:00 a 9:30 przejezdza przez skrzyżowanie górnośląskiej i wiejskiej w Wawie. Czy to ktoś stąd?

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 22 maja 2009, o 16:03

Pozdrowienia dla towarzystwa w niebieskim gt :mrgreen: Coś bardzo zaintrygowała ich naklejka "kreska żondzi " :-p
I dla kierownika skromnego i oszczędnego OBK stojącego na ochocie :giggle: Koleżanka zauważyła świniaka i pyta czy znam właściciela :mrgreen: Znam :?: :-p
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

Alek
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Legaś klekot

Post 23 maja 2009, o 19:17

Pozdrowienia dla granatowego Forka, który był wczoraj wieczorem zaparkowany na Chmielnej, pod kinem atlantic w Warszawie z elegancką świnką na tylnej klapie. BTW kolego - często tam parkujesz? Bo chyba nie do konca można.... wprawdzie jest to najwygodniejsze miejsce do parkowania w centrum (sam to robię) ale zawsze zastanawiam się czy nie znajdę za wycieraczką liściku od panów w mundurkach :whistle:

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 23 maja 2009, o 23:23

Pozdrawienia dla Gumpa spotkanego na drodze, Azraela spotkanego na parkingu i Minimusa spotkanego na werandzie :mrgreen:
http://wwojnar.com/

– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 24 maja 2009, o 18:33

Słuchajcie! Jaka historia! Siedzę sobie wczoraj w Krakowie, z kuzynostwem, w ogródku jakiejś knajpy (dobra pizza była, tak cieńkiego ciasta to chyba nigdy nie jadłem, choć w ogóle nie wiedzą o co chodzi w pizzy quattro stagioni). Nagle podchodzi do mnie jakiś typ, taki wylansowany laluś, albo laluśowaty lanser, no wiedzie, znacie ten typ. Patrzy na moją koszulkę (tą czerwoną z Chlejad) i pyta czy ja z "." czy z "-". Ja tak wstałem, popatrzyłem na niego jak na idiotę i mówię, że oczywiście z "-" dziwiąc się, że mnie nie pamięta. Dopiero jak wstałem, popatrzył na mnie z dołu to go olśniło, żem ja Witek, a on Przemeq. :-)

Muszę przyznać, że spotkanie było zaskakujące, ale bardzo :!: miłe. Pogadaliśmy sobie jak na dwóch rodzonych Krakusów przystało. :mrgreen:

Może za tydzień znowu na siebie wpadniemy, tym razem w Warszawie? Miło by było.

wojtekch
0 gwiazdek
Auto: było Subaru Forester S-Turbo 99, jest OBK 2.5 AT

Post 25 maja 2009, o 09:37

Pozdrowienia dla kierownika Forester w pierwszej budzie bez turbo (rejestracja krakowska), spotkanego wczoraj na autostradzie A4 na wysokości Gliwic :thumb:

Przemeq
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94

Post 25 maja 2009, o 17:52

EterycznyŻołądź pisze:Słuchajcie! Jaka historia! Siedzę sobie wczoraj w Krakowie, z kuzynostwem, w ogródku jakiejś knajpy (dobra pizza była, tak cieńkiego ciasta to chyba nigdy nie jadłem, choć w ogóle nie wiedzą o co chodzi w pizzy quattro stagioni). Nagle podchodzi do mnie jakiś typ, taki wylansowany laluś, albo laluśowaty lanser, no wiedzie, znacie ten typ. Patrzy na moją koszulkę (tą czerwoną z Chlejad) i pyta czy ja z "." czy z "-". Ja tak wstałem, popatrzyłem na niego jak na idiotę i mówię, że oczywiście z "-" dziwiąc się, że mnie nie pamięta. Dopiero jak wstałem, popatrzył na mnie z dołu to go olśniło, żem ja Witek, a on Przemeq. :-)

Muszę przyznać, że spotkanie było zaskakujące, ale bardzo :!: miłe. Pogadaliśmy sobie jak na dwóch rodzonych Krakusów przystało. :mrgreen:

Może za tydzień znowu na siebie wpadniemy, tym razem w Warszawie? Miło by było.
Historia naprawdę nie z tej ziemi :o.

W każdym razie odpozdrawiam serdecznie i cieszę się, że jednak Cię w końcu poznałem :).

Do zobaczenia w W-wie 8-).

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 25 maja 2009, o 19:10

Przemeq pisze:
W każdym razie odpozdrawiam serdecznie i cieszę się, że jednak Cię w końcu poznałem :).

Wiesz co? Ja też! Naprawdę!

Przemeq pisze: Do zobaczenia w W-wie 8-).

Trzymam za słowo. Chętnie bym pogadał, poradził się w pewnej kwestii i auto popodziwiał. O ile nasze kontakty internetowe były... różne o tyle na żywo to ty miły jesteś i można nawet z Tobą inteligentnie pogadać unikając tematów lanserkso-kawiorowych, w co pewnie nikt nie uwierzy, ale co tam. :mrgreen:
Będę najprawdopodobniej od piątku popołudnia do niedzieli-poniedziałku.

liwit
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: A6 vel Odi
Polubił: 3 razy

Post 25 maja 2009, o 19:23

Pozdrawiam kolegów w niebieskiej Imprezie STI, spotkanych na Rzymowskiego, z którymi wymieniłam szczere uśmiechy. :-) Chłopaki byli troszkę zdziwieni, podejrzewam, że nie bywają na tym forum. :? Mieli świniaki na obu lusterkach.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/

owoc666
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: było STi '05

Post 25 maja 2009, o 19:53

EterycznyŻołądź pisze: różne o tyle na żywo to ty miły jesteś i można nawet z Tobą inteligentnie pogadać unikając tematów lanserkso-kawiorowych, w co pewnie nikt nie uwierzy, ale co tam. :mrgreen:

Eee... Pewnie chory był :mrgreen: .

Wieczorem już śpiewał normalnie ;)
Obrazek Obrazek

411KM @ 575Nm

Przemeq
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94

Post 26 maja 2009, o 10:05

owoc666 pisze: Wieczorem już śpiewał normalnie ;)

No ba - przyjechałem na lans i zrobiłem to, po co przyjechałem 8-).

Korzystając z okazji chciałbym w imieniu swoim i Żony Zofii podziękować Owocowi za towarzystwo 8-).

ODPOWIEDZ