Polecam.
1. czy możesz mi powiedzieć co jest w tej wypowiedzi spamem? Chętnie przeczytam uzasadnienieKonto usunięte pisze: busik, admin nie ma nic przeciwko spamerom, więc zostaje nam chyba tylko przystosować się.
u kelneraArno pisze: to gdzie są taśmy pytam!
Szanowny Fido,Konto usunięte pisze: Alan, Alan, Alan!,
ad.1. http://en.wikipedia.org/wiki/Forum_spam - trzeba bardzo tego nie chcieć, żeby nie dostrzec schematu (swoją drogą głupiego) postępowania tego - podejrzewam pojedynczego - spamera. Pozbawione większego sensu wypowiedzi-mydło z idiotycznie tworzonych kont. Po to, żeby nabić sobie trochę postów i w odpowiednim czasie zaatakować.
ad.2. Oczywiście. Czym innym jest jednak nawet najgłupsza wypowiedź faktycznego usera, a czym innym jest kampania mająca na celu zmanipulowanie nas w celu stricte komercyjnym
ad.3. Rozmawiałem z Radą, a jakże. Dowiedziałem się jak wiele ustaleń nie zostało dotrzymanych przez adminów mimo, że rada tak postanowiła. Żeby daleko nie szukać - wyszukiwarka postów użytkownika nie działa od bardzo dawna. Admin jest tu osobą, która jako jedyna ma coś do gadania.
"się darłeś", "jechałeś", "wypłakał" brzmi zwyczajnie niegrzecznie i wrogo-zaczepnie. Nie podejmę tego tonu - sorry. Jeśli masz coś do mnie osobistego to zapraszam na priv.
Zależy mi na tym miejscu, bo uważam, że wciąż ma potencjał. Wciąż są tu fajni ludzie i wciąż jest tu fajny klimat.
Pośrednio wywołana do tablicy będę wdzięczna za wskazanie takowych, zaraz się nimi zajmę.Konto usunięte pisze:ad.3. Rozmawiałem z Radą, a jakże. Dowiedziałem się jak wiele ustaleń nie zostało dotrzymanych przez adminów mimo, że rada tak postanowiła. Żeby daleko nie szukać - wyszukiwarka postów użytkownika nie działa od bardzo dawna. Admin jest tu osobą, która jako jedyna ma coś do gadania
Zapewne chodzi o wspomniane przeze mnie w innym wątku wdrożenie nowego regulaminu i nagrodę w konkursie fotograficznym, co podsumowałem stwierdzeniem, że legislatywa jest niczym bez egzekutywy.barbie pisze: Pośrednio wywołana do tablicy będę wdzięczna za wskazanie takowych, zaraz się nimi zajmę.
i tu jest pies pogrzebany.4. Forum administrowane jest z dobrej woli, dlatego wszelkie uwagi i zastrzeżenia będą rozpatrywane wyłącznie jako wolne wnioski.
Ale na czym ma polegać wdrożenie? Na wklejeniu go na forum ogólne? Do tego trzeba uprawnień admina?rrosiak pisze:Zapewne chodzi o wspomniane przeze mnie w innym wątku wdrożenie nowego regulaminu i nagrodę w konkursie fotograficznym, co podsumowałem stwierdzeniem, że legislatywa jest niczym bez egzekutywy.barbie pisze: Pośrednio wywołana do tablicy będę wdzięczna za wskazanie takowych, zaraz się nimi zajmę.
Nie rozumiem gdzie jest pogrzebany? Szczerze mówiąc nawet nie wiem do końca co ten punkt miał znaczyć, podejrzewam, że chodziło o czasem pojawiające się pyskówki np. osób oszukanych w ogłoszeniach.rrosiak pisze: Co do regulaminu (gotowego od prawie 3 lat), to jeden z osobiście przeze mnie zaproponowanych i zatwierdzonych przez resztę Rady punktów brzmi:i tu jest pies pogrzebany.4. Forum administrowane jest z dobrej woli, dlatego wszelkie uwagi i zastrzeżenia będą rozpatrywane wyłącznie jako wolne wnioski.
Bilex pisze: zamiast angażować się w jakieś małe wojenki zabralibyśmy się za wypełnianie treścią tego forum, tak jak to kiedyś bywało...?
Trendy, jak trendy - ale jest szerszy. I gdy dwóch gości się rytualnie okłada grabkami, albo gdy jakiś kolega niespodziewanie dostaje klimakterium, łatwiej dyskretnie ominąć taki eventFUX pisze: fejs jest bardziej trendy...
... to można spokojnie wyłączyć forumKonto usunięte pisze: Jeśli administratorzy nie będą mieć czasu, rada nie będzie mieć czasu i użytkownicy nie będą mieć czasu
Pychazofija pisze: śledź z dżemem