Raport dobowy,czyli 24h o wszystkim i o niczym;)

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
stach22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
Polubił: 203 razy
Polubione posty: 485 razy

Post dzisiaj, o 16:52

Chloru pisze:
stach22 pisze:Sprawa założona niecały rok temu. Nie wiem, ale perspektywa oczekiwania na sprawę kilka lat nazywam użeraniem pomimo tego, że sprawę prowadzi kancelaria. Jestem za chirurgicznym cięciem o ile nie są to propozycje beznadziejne.
Jeżeli niecały rok temu i faktycznie oddają cała nadpłatę to bym bral. Dodatkowo powinni mieć indywidualna interpretacje podatkowa.
Mam już propozycję ugody z banku na piśmie, podpisanie w ten piątek, także mam nadzieję, że już się nic nie odkręci.

:drunk: KONIEC PISLANDU :thumb:

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 245 razy
Polubione posty: 526 razy

Post 46 min temu

Istotne jest czy nadpłaty bylo faktycznie ok 30 tysięcy (wydaje sie dość malo, policz sobie dokladnie. Wplaty w CHF liczysz po biezacym kursie) czy np 100 tysięcy i chcą Cię zrobić niczym w salonie BMW
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

stach22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
Polubił: 203 razy
Polubione posty: 485 razy

Post 41 min temu

Chloru pisze:Istotne jest czy nadpłaty bylo faktycznie ok 30 tysięcy (wydaje sie dość malo, policz sobie dokladnie. Wplaty w CHF liczysz po biezacym kursie) czy np 100 tysięcy i chcą Cię zrobić niczym w salonie BMW Obrazek
A tam, kto szybko bierze dwa razy bierze Obrazek
A BMW is the Best, wart każdych „piniendzy”Obrazek
:drunk: KONIEC PISLANDU :thumb:

ODPOWIEDZ