Piotrusiowi wysłałemTasior_Miedziak pisze: Hmm. nie znalazlem zadnego PW

Piotrusiowi wysłałemTasior_Miedziak pisze: Hmm. nie znalazlem zadnego PW
Tasior_Miedziak pisze: So What! napisał(a):PS PW Ci wysłałem
Hmm. nie znalazlem zadnego PW
Ja zrobiłem i bardzo sobie chwalę.EterycznyŻołądź pisze:Koron, weź się jeszcze tutaj zapytaj http://www.el-tec.pl/. Wiele osób zrobiło tam cały wydech do swoich Subaraków i sobie chwali, a niewątpliwie znają się na rzeczy, robią swoje własne wydechy.
Moim zdaniem jest lepszy. Mogłem wybrać rozmiar rury (3''), wielkość puszki i rodzaj końcówki - jednym słowem wydech z el-teca jest robiony stricte pod klienta.Olleo pisze:Panowie ponawiam pytanie - jak sie ma do tych wszystkich markowych tlumik z El-teca?
To zależy jak sobie zażyczysz. Mój nie urywa łba a bokser brzmi pięknie.Konto usunięte pisze:Olleo, podobno jest jeszcze głośniejszy
Niezdecydowanych a chcących posłuchać zapraszam na Kabaty.esilon pisze:no nie da sie ukryc, że Forek jest gitara, ale ja lubie tej gitary słuchac,
nawet w środku
Są na urlopie. Któregoś dnia w zeszłym tyg. miałem poranną chęć na założenie jakiegoś wydechu i podjechałem. Właśnie zaczęli urlop.Olleo pisze:Zeby jeszcze tylko w el-tecu odbierali maile, albo odpisywali na gg...
Cały wydech do Forestera: 2700 PLN.Olleo pisze:remek, a znasz ceny? Wyczytalem gdzies, ze ich wydechy gwarantuja "wzrost mocy 5% (wersja turystyczno-sportowa) potwierdzony w testach przeprowadzonych u Pana Jacka Chojnackiego. Nie bede potrzebowal remapu po tym? No i czy dzwiekowo przeglad i miskowa kontrole przejdzie, ze o zoninej nie wspomne?
Mają niezły przerób, wcale im się nie dziwie. Ale jeśli nie są na urlopie, to telefony odbierają.Konto usunięte pisze:Są na urlopie. Któregoś dnia w zeszłym tyg. miałem poranną chęć na założenie jakiegoś wydechu i podjechałem. Właśnie zaczęli urlop.Olleo pisze:Zeby jeszcze tylko w el-tecu odbierali maile, albo odpisywali na gg...
No właśnie, ale jak urlop, to rzecz święta...dać trzeba spokój.Olleo pisze:Zeby jeszcze tylko w el-tecu odbierali maile, albo odpisywali na gg...
yyyy...eeee....WRXPiter 35 pisze: Remek a który masz konkretnie model![]()
anakinsky pisze: Niezdecydowanych a chcących posłuchać zapraszam na Kabaty.
Sądzę, że jestem w stanie zaprzeczyć tematowi tego wątku![]()
Tasior_Miedziak, hehe, no to miło mi - tak sie zastanawiałem czy Cię spotkam na jakimś forum Subaru...Tasior_Miedziak pisze: Zaraz zaraz. Czy to nie Twojego Forka widze czesto na Jaworowej? Niebieski, rejestracja WU cos tam chyba, itd. Jezeli tak, to mieszkam 50 metrow od Ciebie Stryjenskich 17. Obowiazkowo musze posluchac Twojego wydechu
Godlik - gratulacje. A myślałem, że skusisz się na el-tecTasior_Miedziak pisze: Dzisiaj spotakelm sie w 4Turbo z Godlikeim. Zalozyli mu tego H&S ode mnie. Nie wiem jak Godlik, ale mnie sie podobalo.
Tasior_Miedziak, jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Miło było Cię poznać. Tłumik brzmi przekozacko. Nie miałem co prawda okazji pojeździć zbyt długo, ale i tak było fajnieTasior_Miedziak pisze: Dzisiaj spotakelm sie w 4Turbo z Godlikeim. Zalozyli mu tego H&S ode mnie. Nie wiem jak Godlik, ale mnie sie podobalo. Na imprezie GT brzmial chyba glosniej niz na moim 2.5XT. Jak sie troche rozgrzal, brzmial naprawde ladnie. Godlik wyjechal chyba zadowolony.
Mam nadzieje, ze bedziesz zadowolony. Ja szukam brzmienia "mojego Subaru" dalejGodlik pisze: Tasior_Miedziak, jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Miło było Cię poznać. Tłumik brzmi przekozacko. Nie miałem co prawda okazji pojeździć zbyt długo, ale i tak było fajnie![]()
Nie musisz namiawiać. Any time.Tasior_Miedziak pisze:Teraz musze namowic anakinskiego na maly sasiedzki spocik co by jego El-Tec'a posluchac