Piotrusiowi wysłałemTasior_Miedziak pisze: Hmm. nie znalazlem zadnego PW
Forkowy wydech czyli pewnie nuda
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Forkowy wydech czyli pewnie nuda
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Tasior_Miedziak pisze: So What! napisał(a):PS PW Ci wysłałem
Hmm. nie znalazlem zadnego PW
Ukradli na poczcie
Tasior_Miedziak, tak brzmiał mój w GTku http://patrz.pl/mp3/impreza-hogi-upgrade
W forku jest trochę bardziej basowy.
To jest bez wkładki.
W forku jest trochę bardziej basowy.
To jest bez wkładki.
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
Panowie ponawiam pytanie - jak sie ma do tych wszystkich markowych tlumik z El-teca?
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Olleo, w Siemanowicach Sl masz tez MG motorsport. Ja robilem u nich caly wydech i jestem happy, cicho na wolnych obrotach, a jak sie idzie bomba to gada.
Michal (wlasciciel) jest osluchany w Subarakach, wiec mowisz tylko jaki efekt koncowy chcesz.
Michal (wlasciciel) jest osluchany w Subarakach, wiec mowisz tylko jaki efekt koncowy chcesz.
no nie da sie ukryc, że Forek jest gitara
, ale ja lubie tej gitary słuchac,
nawet w środku
nawet w środku
Ja zrobiłem i bardzo sobie chwalę.EterycznyŻołądź pisze:Koron, weź się jeszcze tutaj zapytaj http://www.el-tec.pl/. Wiele osób zrobiło tam cały wydech do swoich Subaraków i sobie chwali, a niewątpliwie znają się na rzeczy, robią swoje własne wydechy.
Moim zdaniem jest lepszy. Mogłem wybrać rozmiar rury (3''), wielkość puszki i rodzaj końcówki - jednym słowem wydech z el-teca jest robiony stricte pod klienta.Olleo pisze:Panowie ponawiam pytanie - jak sie ma do tych wszystkich markowych tlumik z El-teca?
Dodatkowo - jest zajebiście wypolerowany
Miałem okazję w 4turbo stać obok rozłożonego H&S prosto z kartonu a mój Forek akurat wsiał sobie na podnośniku i powiem tak: może i H&S brzmi super (na pewno tak) ale przy moim (el-tec) wygląda mocno... seryjnie
To zależy jak sobie zażyczysz. Mój nie urywa łba a bokser brzmi pięknie.Konto usunięte pisze:Olleo, podobno jest jeszcze głośniejszy
W poprzedniej Imprezie miałem Devila - był głośniejszy.
Niezdecydowanych a chcących posłuchać zapraszam na Kabaty.esilon pisze:no nie da sie ukryc, że Forek jest gitara, ale ja lubie tej gitary słuchac,
nawet w środku
Sądzę, że jestem w stanie zaprzeczyć tematowi tego wątku
Zeby jeszcze tylko w el-tecu odbierali maile, albo odpisywali na gg...
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
remek, a znasz ceny? Wyczytalem gdzies, ze ich wydechy gwarantuja "wzrost mocy 5% (wersja turystyczno-sportowa) potwierdzony w testach przeprowadzonych u Pana Jacka Chojnackiego. Nie bede potrzebowal remapu po tym? No i czy dzwiekowo przeglad i miskowa kontrole przejdzie, ze o zoninej nie wspomne?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Są na urlopie. Któregoś dnia w zeszłym tyg. miałem poranną chęć na założenie jakiegoś wydechu i podjechałem. Właśnie zaczęli urlop.Olleo pisze:Zeby jeszcze tylko w el-tecu odbierali maile, albo odpisywali na gg...
Cały wydech do Forestera: 2700 PLN.Olleo pisze:remek, a znasz ceny? Wyczytalem gdzies, ze ich wydechy gwarantuja "wzrost mocy 5% (wersja turystyczno-sportowa) potwierdzony w testach przeprowadzonych u Pana Jacka Chojnackiego. Nie bede potrzebowal remapu po tym? No i czy dzwiekowo przeglad i miskowa kontrole przejdzie, ze o zoninej nie wspomne?
Jeśli nie wycinasz katów, to remap nie będzie Ci potrzebny. Zrobiłem pomiary w 4turbo - nie musiałem robić.
Dzwiękowo - przegląd przejdziesz spokojnie. Mój synek (22 miesiące) śpi w trasie, żona z tyłu też.
Mają niezły przerób, wcale im się nie dziwie. Ale jeśli nie są na urlopie, to telefony odbierają.Konto usunięte pisze:Są na urlopie. Któregoś dnia w zeszłym tyg. miałem poranną chęć na założenie jakiegoś wydechu i podjechałem. Właśnie zaczęli urlop.Olleo pisze:Zeby jeszcze tylko w el-tecu odbierali maile, albo odpisywali na gg...
Informacja dla podjeżdżających po raz pierwszy: trudno trafić i nie zrażajcie się po wyjściu z samochodu...
Ale efekt końcowy: zajebisty
anakinsky dziękuję, też tak postanowiłem, bo inwestycja w mojego sTforka nie może być wyższa niz jego wartość 
No właśnie, ale jak urlop, to rzecz święta...dać trzeba spokój.Olleo pisze:Zeby jeszcze tylko w el-tecu odbierali maile, albo odpisywali na gg...
Remek a który masz konkretnie model 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
yyyy...eeee....WRXPiter 35 pisze: Remek a który masz konkretnie model![]()
Zaplacilem blisko 3k za pelen przelot od turbo, d-p z szerokim kolnierzem. Powiedzialem jaki chce dzwiek, srednice, moglem wybrac srednice koncowki i takie tam. Generalnie profi.
Tylko mala uwaga, wydechy w El-tec i MG robione sa na aucie. Trzeba wziac pod uwage calodniowy pobyt, ewentualnie przez nocke.
Olleo na Chlejadach zrobisz sobie test drive i bedziesz wiedzial co i jak.
A ceny samego tlumika koncowego, ewentualnie + downpipe (czy w takim setupie trzeba robic remap?)?
Wlasnie z tym calodniowym pobytem jest ciezko - szczegolnie w Wawie, bo do Katowic w rozsadnym czasie sie da dojechac, a potem to juz rzut beretem do MG.
Wlasnie z tym calodniowym pobytem jest ciezko - szczegolnie w Wawie, bo do Katowic w rozsadnym czasie sie da dojechac, a potem to juz rzut beretem do MG.
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
anakinsky pisze: Niezdecydowanych a chcących posłuchać zapraszam na Kabaty.
Sądzę, że jestem w stanie zaprzeczyć tematowi tego wątku![]()
Zaraz zaraz. Czy to nie Twojego Forka widze czesto na Jaworowej? Niebieski, rejestracja WU cos tam chyba, itd. Jezeli tak, to mieszkam 50 metrow od Ciebie
Dzi.. Sami lekarze. Bądą sobie nawzajem oddechy badać (wdech, wydech). Nie wiem dlaczego wydech jest istotniejszy.

czarne jest piękne...
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Dzisiaj spotakelm sie w 4Turbo z Godlikeim. Zalozyli mu tego H&S ode mnie. Nie wiem jak Godlik, ale mnie sie podobalo. Na imprezie GT brzmial chyba glosniej niz na moim 2.5XT. Jak sie troche rozgrzal, brzmial naprawde ladnie. Godlik wyjechal chyba zadowolony.
Tasior_Miedziak, hehe, no to miło mi - tak sie zastanawiałem czy Cię spotkam na jakimś forum Subaru...Tasior_Miedziak pisze: Zaraz zaraz. Czy to nie Twojego Forka widze czesto na Jaworowej? Niebieski, rejestracja WU cos tam chyba, itd. Jezeli tak, to mieszkam 50 metrow od Ciebie Stryjenskich 17. Obowiazkowo musze posluchac Twojego wydechu
Godlik - gratulacje. A myślałem, że skusisz się na el-tecTasior_Miedziak pisze: Dzisiaj spotakelm sie w 4Turbo z Godlikeim. Zalozyli mu tego H&S ode mnie. Nie wiem jak Godlik, ale mnie sie podobalo.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Tasior_Miedziak, jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Miło było Cię poznać. Tłumik brzmi przekozacko. Nie miałem co prawda okazji pojeździć zbyt długo, ale i tak było fajnieTasior_Miedziak pisze: Dzisiaj spotakelm sie w 4Turbo z Godlikeim. Zalozyli mu tego H&S ode mnie. Nie wiem jak Godlik, ale mnie sie podobalo. Na imprezie GT brzmial chyba glosniej niz na moim 2.5XT. Jak sie troche rozgrzal, brzmial naprawde ladnie. Godlik wyjechal chyba zadowolony.
PS. Mam do sprzedania tłumik końcowy (ale nie ten nowy
Ostatnio zmieniony 27 sie 2008, o 21:54 przez Godlik, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Mam nadzieje, ze bedziesz zadowolony. Ja szukam brzmienia "mojego Subaru" dalejGodlik pisze: Tasior_Miedziak, jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Miło było Cię poznać. Tłumik brzmi przekozacko. Nie miałem co prawda okazji pojeździć zbyt długo, ale i tak było fajnie![]()
Nie musisz namiawiać. Any time.Tasior_Miedziak pisze:Teraz musze namowic anakinskiego na maly sasiedzki spocik co by jego El-Tec'a posluchac
Ja też bym posłuchał...
Doradca Finansowy