To przepchnąć w bok, w jeszcze głębszy śniegky pisze:A jak blokuje jedyny wyjazd? ;)jarmaj pisze: Niech stoi tam gdzie jest
r.

To przepchnąć w bok, w jeszcze głębszy śniegky pisze:A jak blokuje jedyny wyjazd? ;)jarmaj pisze: Niech stoi tam gdzie jest
r.
Kiedyś taką akcję widziałem na Rajdzie Zimowym (było wtedy śniegu w Kotlinie Kłodzkiej strasznie dużo), kiedy bladym świtem kolumna samochodów z kibicami wjeżdżała przed zamknięciem odcinka specjalnego na górę Spalonej. No i drogę zablokował koleś w Ścierce na letnich, nie potrafiąc podjechać pod górę. W końcu po dłuższych bezowocnych próbach ruszenia podleciała do niego grupa ludzi z zablokowanych samochodów, koleś szczęśliwy, bo myślał pewnie że go będą pchać... przeliczył się.... został zepchnięty z drogi w wielką zaspę.WiS pisze:To przepchnąć w bok, w jeszcze głębszy śnieg
A to dopiero nowośćKonto usunięte pisze: Strasznie mnie wozi na śniegu
AT bez ESPmichal pisze: Konto usunięte, czy masz aftamata, jeśli tak czy masz ESP? Jeśli masz ESP to przy wyjeżdżaniu z zasp i na śniegu ono mocno przeszkadza.
So What! pisze: Konto usunięte napisał(a):Strasznie mnie wozi na śniegu
A to dopiero nowość![]()
Konto usunięte pisze: wysiadając czułem taki zapach jakby z palonej gumy
He, he...Konto usunięte pisze: bo w Austrii w 5 minut po zakończeniu opadów masz czarny standard
A ja w tym, i co mi zrobiszFUX pisze:He, he...Konto usunięte pisze: bo w Austrii w 5 minut po zakończeniu opadów masz czarny standard
W zeszlym roku widzialem...
Z przekąsem Ci napisałem, jak w zeszłym roku posprzątane nie bylo...Konto usunięte pisze:A ja w tym, i co mi zrobiszFUX pisze:He, he...Konto usunięte pisze: bo w Austrii w 5 minut po zakończeniu opadów masz czarny standard
W zeszlym roku widzialem...
Podobnie jak przy jeździe po suchym, po mokrym, po śniegu na zakrętach.michal pisze:Jeśli masz ESP to przy wyjeżdżaniu z zasp i na śniegu ono mocno przeszkadza.
Zaraz, zaraz, wstrzymajmy się z osądem.Konto usunięte pisze:liwit pisze: Ja bym ją rzuciła![]()
Ja też
liwit pisze: Ja bym ją rzuciła
Nie mam, ale jakaś mało rozgarnięta była.jarmaj pisze:
Liwit, masz może jej zdjęcia?![]()
FUX pisze: liwit, ale Ty heteroseksualna jesteś, nie....![]()
Spokojnie zaraz tam rzuciła , może miała jakieś inne atuty .....liwit pisze: Ja bym ją rzuciła
Odpowiedź to chyba tylko na Pw...liwit pisze: Fux, a jak myślisz?
liwit pisze: Ja bym ją rzuciła
FUX pisze: Z przekąsem Ci napisałem, jak w zeszłym roku posprzątane nie bylo...
Na autostradach.
Konto usunięte pisze: Albo mi napęd padł,