Ciągnie wilka do lasu...

WiS pisze: albo po kostce

Tak daleko mam jechać i na niziny? Ja chcę w góry...EterycznyŻołądź pisze: odezwij się jak będziesz w mieście mostów.

WiS pisze: Tak daleko mam jechać i na niziny? Ja chcę w góry...

WiS pisze: Aaa, no i możnaby się gdzieś niezobowiązująco, po jakimś krętym asfalcie albo po kostce, kawałek karnąć...
 Niedziela rano w kolejności: ketonal, śniadanie, alkomat
 Niedziela rano w kolejności: ketonal, śniadanie, alkomat  Jest dobrze jedziemy do domu, alkomat wskazuje promile
 Jest dobrze jedziemy do domu, alkomat wskazuje promile  niedzielne, wieczorne ognicho, oczywiście nakrapiane... no i tak do następnego weekendu
 niedzielne, wieczorne ognicho, oczywiście nakrapiane... no i tak do następnego weekendu 

mały 5150 pisze: Piątek wieczorem ognicho, oczywiście nakrapiane. Rano w sobotę w podgrupach dzida
 Nie wiedziałem, że ty w częściach do Subaru robisz.
  Nie wiedziałem, że ty w częściach do Subaru robisz.  
Nie denerwuj mnieEterycznyŻołądź pisze:mały 5150 pisze: Piątek wieczorem ognicho, oczywiście nakrapiane. Rano w sobotę w podgrupach dzida
Genialne połączenie.Nie wiedziałem, że ty w częściach do Subaru robisz.
 Plan jest ok, można modyfikować - nie chcesz ketonalu to jest jeszce APAP, Ibuprom, Alka-Seltzer
 Plan jest ok, można modyfikować - nie chcesz ketonalu to jest jeszce APAP, Ibuprom, Alka-Seltzer 

NIe ma raczej możliwości na ognisko. Ale można usiąść na zewnątrz i zakropić kolacyję.
 NIe ma raczej możliwości na ognisko. Ale można usiąść na zewnątrz i zakropić kolacyję. No chyba, że cud się stanie...
 No chyba, że cud się stanie...
Ta opcja pasi mi najbardziejLouCyphre pisze: Opcja3: Ziemia Kłodzka, a konkretniej okolice Siennej. Piękne widoki i miejsca warte odwiedzenia.
 I jak już, to chyba raczej "Pod jaskinią", ale to tylko po pierwszym rzucie oka wrażenie wstępne.
 I jak już, to chyba raczej "Pod jaskinią", ale to tylko po pierwszym rzucie oka wrażenie wstępne.LouCyphre pisze: raczej nie dam rady w tym terminie podjechać nigdzie. Obowiązki

nie noooooLouCyphre pisze: Ja raczej nie dam rady w tym terminie podjechać nigdzie. ObowiązkiNo chyba, że cud się stanie...

) będe miał na własnej głowie.
 ) będe miał na własnej głowie.
WiS, Ostroszowice sa calkiem calkiem i blisko do upalanka. Arti ma duza chate, pomiescimy sie.Arti pisze: ozostali członkowie rodziny wyjeżdzają na ślub czy inne wesel

remek pisze: Ostroszowice sa calkiem calkiem i blisko do upalanka. Arti ma duza chate, pomiescimy sie.

Co ma swoje zalety, ale Wasze mordy też bym obejrzał...FUX pisze: WiS, Będziecie mieli romantyczny weekend dla siebie...

.
 .
remek pisze: mala tylko uwaga. zdaje sie 12-14 bedzie spot w Srebrnej Gorze

LouCyphre pisze:remek pisze: mala tylko uwaga. zdaje sie 12-14 bedzie spot w Srebrnej Gorze
Ten, który GAL z Pumexem organizują ?

Dinuś przed Chlejadami palnął, że jedzie do Srebrnej Góry, bo z jakiegoś powodu połączył Srebrny Potok i Kamienną Górę w 1 całość
 Dinuś przed Chlejadami palnął, że jedzie do Srebrnej Góry, bo z jakiegoś powodu połączył Srebrny Potok i Kamienną Górę w 1 całość 
remek pisze: a wlasciwie to gdzie Gal sie podziewa? jakis po Chlejadach milczacy sie zrobil