Ciągnie wilka do lasu...

WiS pisze: albo po kostce
Tak daleko mam jechać i na niziny? Ja chcę w góry...EterycznyŻołądź pisze: odezwij się jak będziesz w mieście mostów.
WiS pisze: Tak daleko mam jechać i na niziny? Ja chcę w góry...![]()
WiS pisze: Aaa, no i możnaby się gdzieś niezobowiązująco, po jakimś krętym asfalcie albo po kostce, kawałek karnąć...
mały 5150 pisze: Piątek wieczorem ognicho, oczywiście nakrapiane. Rano w sobotę w podgrupach dzida
Nie denerwuj mnieEterycznyŻołądź pisze:mały 5150 pisze: Piątek wieczorem ognicho, oczywiście nakrapiane. Rano w sobotę w podgrupach dzida
Genialne połączenie.Nie wiedziałem, że ty w częściach do Subaru robisz.
Ta opcja pasi mi najbardziejLouCyphre pisze: Opcja3: Ziemia Kłodzka, a konkretniej okolice Siennej. Piękne widoki i miejsca warte odwiedzenia.
LouCyphre pisze: raczej nie dam rady w tym terminie podjechać nigdzie. Obowiązki
nie noooooLouCyphre pisze: Ja raczej nie dam rady w tym terminie podjechać nigdzie. ObowiązkiNo chyba, że cud się stanie...
WiS, Ostroszowice sa calkiem calkiem i blisko do upalanka. Arti ma duza chate, pomiescimy sie.Arti pisze: ozostali członkowie rodziny wyjeżdzają na ślub czy inne wesel
remek pisze: Ostroszowice sa calkiem calkiem i blisko do upalanka. Arti ma duza chate, pomiescimy sie.
Co ma swoje zalety, ale Wasze mordy też bym obejrzał...FUX pisze: WiS, Będziecie mieli romantyczny weekend dla siebie...
remek pisze: mala tylko uwaga. zdaje sie 12-14 bedzie spot w Srebrnej Gorze
LouCyphre pisze:remek pisze: mala tylko uwaga. zdaje sie 12-14 bedzie spot w Srebrnej Gorze
Ten, który GAL z Pumexem organizują ?
remek pisze: a wlasciwie to gdzie Gal sie podziewa? jakis po Chlejadach milczacy sie zrobil![]()