Ciągnie wilka do lasu...
Chlejady 2008
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Chlejady 2008
WiS pisze: albo po kostce
Po Wrocławiu! Znam takie miejsce gdzie STIaje wymiękają. Ba! Sam nawet przypieprzyłem tam w krawężnik.
To odezwij się jak będziesz w mieście mostów.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Tak daleko mam jechać i na niziny? Ja chcę w góry...EterycznyŻołądź pisze: odezwij się jak będziesz w mieście mostów.
Czekam na sugestie miejscowych, gdzie można się przyzwoicie przespać (tzn. ma być nieskrzypiące łóżko i łazienka z bieżącą, ciepłą wodą) w okolicy. Znów Srebrny Potok, czy tym razem coś innego...?
Oczywiście, zakładam, że jednoczesnie jest to miejscówka na ewentualnego spota, więc wymyślajcie tak, żebyście sami też spali tam - albo mieli blisko na piechotę w domowe pielesze
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
WiS, mój kolega ma mini akademik w Jeleniej. Twoje klimaty... poniekąd
Chcesz w górę i jedziesz na Dolny Śląsk? To nie logiczne.
Wiedziałem, że Cię ta kostka wystraszy.
WiS pisze: Tak daleko mam jechać i na niziny? Ja chcę w góry...![]()
Chcesz w górę i jedziesz na Dolny Śląsk? To nie logiczne.
Wiedziałem, że Cię ta kostka wystraszy.
WiS pisze: Aaa, no i możnaby się gdzieś niezobowiązująco, po jakimś krętym asfalcie albo po kostce, kawałek karnąć...
No, nareszcie ktoś porządnie gada. Mnie się taka impreza marzy (chyba trzeci raz już o to wyję) żeby pojechać gdzieś całym naszym taborem - Forkami, Outback'ami, Imprezami i co tam jeszcze kto pod dupą posiada. Piątek wieczorem ognicho, oczywiście nakrapiane. Rano w sobotę w podgrupach dzida na: off road'y, asfalty, szuterki, każdy jedzie tam gdzie mu się podoba. Wieczorem ognicho, oczywiście nakrapiane. Przy okazji uczymy Forka przepuszczać denaturat przez chleb
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
mały 5150 pisze: Piątek wieczorem ognicho, oczywiście nakrapiane. Rano w sobotę w podgrupach dzida
Genialne połączenie.
Nie denerwuj mnieEterycznyŻołądź pisze:mały 5150 pisze: Piątek wieczorem ognicho, oczywiście nakrapiane. Rano w sobotę w podgrupach dzida
Genialne połączenie.Nie wiedziałem, że ty w częściach do Subaru robisz.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Uff nareszcie sie dorwałem do kompa. Nic tak mnie nie drażni jak psujące się laptopy.
W odpowiedzi na propozycję WIS'a:
Opcja 1: Srebrny Potok lub coś o podobnym standardzie w okolicy Kam. Góry
Opcja 2: Bliżej Karpacza lub Szklarskiej Poręby. Niestety nie znam tam nic godnego polecenia.
Opcja3: Ziemia Kłodzka, a konkretniej okolice Siennej. Piękne widoki i miejsca warte odwiedzenia.
Spanko:
1. http://www.podjaskinia.skb.pl/ Zabawny właściciel, nieco zakręcony, ale jedzonko w restauracji pierwsza klasa
NIe ma raczej możliwości na ognisko. Ale można usiąść na zewnątrz i zakropić kolacyję.
2. http://www.podwyciagiem.com.pl/ Równie sympatyczni ludzie to prowadzą. Jedzonko na ciepło typu kotlety i zupy może być, natomiast kolacje, śniadania i zakąski serwują mega. Ognisko chyba da się zrobić. POnadto stoliki na zewnątrz dla sporej watachy też są.
Ja raczej nie dam rady w tym terminie podjechać nigdzie. Obowiązki
No chyba, że cud się stanie...
Pozdrawiam
W odpowiedzi na propozycję WIS'a:
Opcja 1: Srebrny Potok lub coś o podobnym standardzie w okolicy Kam. Góry
Opcja 2: Bliżej Karpacza lub Szklarskiej Poręby. Niestety nie znam tam nic godnego polecenia.
Opcja3: Ziemia Kłodzka, a konkretniej okolice Siennej. Piękne widoki i miejsca warte odwiedzenia.
Spanko:
1. http://www.podjaskinia.skb.pl/ Zabawny właściciel, nieco zakręcony, ale jedzonko w restauracji pierwsza klasa
2. http://www.podwyciagiem.com.pl/ Równie sympatyczni ludzie to prowadzą. Jedzonko na ciepło typu kotlety i zupy może być, natomiast kolacje, śniadania i zakąski serwują mega. Ognisko chyba da się zrobić. POnadto stoliki na zewnątrz dla sporej watachy też są.
Ja raczej nie dam rady w tym terminie podjechać nigdzie. Obowiązki
Pozdrawiam
- WiS
- 6 gwiazdek
Lucek, dzięks 
I jak już, to chyba raczej "Pod jaskinią", ale to tylko po pierwszym rzucie oka wrażenie wstępne.
Hmmmm... No to liczymy na cud - a jak nie, to w razie czego my przyjedziemy do Ciebie, palić, gwałcić i rabować
Proszę wycieczki, czy są chętni do dołączenia...?
My jedziemy tak czy siak.
Ta opcja pasi mi najbardziejLouCyphre pisze: Opcja3: Ziemia Kłodzka, a konkretniej okolice Siennej. Piękne widoki i miejsca warte odwiedzenia.
LouCyphre pisze: raczej nie dam rady w tym terminie podjechać nigdzie. Obowiązki
Hmmmm... No to liczymy na cud - a jak nie, to w razie czego my przyjedziemy do Ciebie, palić, gwałcić i rabować
Proszę wycieczki, czy są chętni do dołączenia...?
My jedziemy tak czy siak.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
nie noooooLouCyphre pisze: Ja raczej nie dam rady w tym terminie podjechać nigdzie. ObowiązkiNo chyba, że cud się stanie...
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Ja jestem bez najmniejszych szans gdyż pozostali członkowie rodziny wyjeżdzają na ślub czy inne wesele i cały inwentarz domowy, łącznie z forkiem i moją Żabką (
) będe miał na własnej głowie.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
WiS, Ostroszowice sa calkiem calkiem i blisko do upalanka. Arti ma duza chate, pomiescimy sie.Arti pisze: ozostali członkowie rodziny wyjeżdzają na ślub czy inne wesel
- WiS
- 6 gwiazdek
remek pisze: Ostroszowice sa calkiem calkiem i blisko do upalanka. Arti ma duza chate, pomiescimy sie.
Arti, co Ty na to...?
Co ma swoje zalety, ale Wasze mordy też bym obejrzał...FUX pisze: WiS, Będziecie mieli romantyczny weekend dla siebie...
UWAGA! Jeśli większej grupie ewentualnych spotowiczów pasowałby nie najbliższy (13-14.09) ale następny (20-21.09.) weekend, my jakoś jednak damy radę się dostosować - tak wynika z najnowszych badań
Z uwagi na konieczność rezerwacji lokali, prosiłbym jedynie o w miarę szybkie deklaracje.
Miejsce - ja sugeruję tym razem dla odmiany Kotlinę Kłodzką, ale jeśli większość wskaże Srebrny Potok, też będzie dobrze.
LISTA na 13-14.09.
1.-2. WiSowie
3. ............
LISTA na 20-21.09.
1.-2. WiSowie
3. ............
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
mala tylko uwaga. zdaje sie 12-14 bedzie spot w Srebrnej Gorze wiec musimy sie jakos pomiescic w tej Kotlinie Klodzkiej 
remek pisze: mala tylko uwaga. zdaje sie 12-14 bedzie spot w Srebrnej Gorze
Ten, który GAL z Pumexem organizują ?
LouCyphre pisze:remek pisze: mala tylko uwaga. zdaje sie 12-14 bedzie spot w Srebrnej Gorze
Ten, który GAL z Pumexem organizują ?
Dolce far niente 
Spokojnie
Dinuś przed Chlejadami palnął, że jedzie do Srebrnej Góry, bo z jakiegoś powodu połączył Srebrny Potok i Kamienną Górę w 1 całość

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 255 razy
- Polubione posty: 533 razy
remek pisze: a wlasciwie to gdzie Gal sie podziewa? jakis po Chlejadach milczacy sie zrobil![]()
Zapadł się pod wodę... jak kamień.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy