To Vibek Legiiesilon pisze: najnowszy pomysłe jest taki, że przebieramy sie za kibiców Korony

To Vibek Legiiesilon pisze: najnowszy pomysłe jest taki, że przebieramy sie za kibiców Korony

DobrzePiter 35 pisze: jak tam pomysł z przebieraniem się

Ci, którzy mi się przebiorą za kiboli - dostaną krótką instrukcję, którędy na stadion. Blisko jestd_xter pisze: To co? Dresik, pozłacana keta, siekiera, bejsbol i kastet w obligu??
 A reszta zostaje na salonach
 A reszta zostaje na salonach 
To FUXa z Bajerisze Motoren Werke też nie wpuścicie?WiS pisze:Ci, którzy mi się przebiorą za kiboli - dostaną krótką instrukcję, którędy na stadion. Blisko jestd_xter pisze: To co? Dresik, pozłacana keta, siekiera, bejsbol i kastet w obligu??A reszta zostaje na salonach

Albo za Kazia Marcinkiewicza (wystrzygamy sobie łysinkę, bierzemy do boku Isabel i robimy "yes, yess, yessss"
 Albo za Kazia Marcinkiewicza (wystrzygamy sobie łysinkę, bierzemy do boku Isabel i robimy "yes, yess, yessss"   )
)  
A, pardon, nie jestem na bieżącoFUX pisze: Kaziu jeździ X3...

Poumieracie ze śmiechu
 Poumieracie ze śmiechu 

mały 5150 pisze: Ja to już mam przebranie

Nigdzie nie jadę. Azymut był na Indie a ja mam uczulenie na syf - moje schorowane brzusio by tego nie przeżyłoeMTi pisze: A tak na serio, to w końcu wyklarowało Ci się, że jednak nie będziesz w podróży i jedziesz na bal?

esilon, dobry pomysł jutro pójdę do prezesa zapytać jak wyniki OFEesilon pisze: mały 5150, no jak to , myślałem, że dostałeś ubranko na codzień , idź w tym jutro do pracy

a mi się wydaje, że tam na stałe kwas żołądkowy wymienił się już z łyskaczem, więc żaden dur brzuszny Ci nie groźnymały 5150 pisze: moje schorowane brzusio by tego nie przeżyło

mały 5150 pisze: Ja to już mam przebraniePoumieracie ze śmiechu

Jak ja to złożę to Ty pierwszy się o tym dowiesz. Poznasz moc Siatexman'a jako największy wróg w galaktyceKruszyn pisze: Rozumiem ,że już przymierzałeś
 Było się nie nabijać
 Było się nie nabijać 

mały 5150 pisze:
Jak ja to złożę to Ty pierwszy się o tym dowiesz. Poznasz moc Siatexman'a jako największy wróg w galaktyceByło się nie nabijać

Śmiej się, śmiejKruszyn pisze: Już nie mogę się doczekać aż dolecisz do mnie

Zobaczymy czy będziesz się śmiał jak będziesz na goło po osiedlu latał jak Bruce Willis po Bronxie
 Zobaczymy czy będziesz się śmiał jak będziesz na goło po osiedlu latał jak Bruce Willis po Bronxie 

Kruszyn musisz się tylko dobrze ustawić jak będzie nadlatywał, żeby Cię przez przypadek nie przeleciałKruszyn pisze:mały 5150 pisze:
Jak ja to złożę to Ty pierwszy się o tym dowiesz. Poznasz moc Siatexman'a jako największy wróg w galaktyceByło się nie nabijać

Już nie mogę się doczekać aż dolecisz do mnie

Śmiem wątpić iż mogło by do tego dojśćKonto usunięte pisze: Kruszyn musisz się tylko dobrze ustawić jak będzie nadlatywał, żeby Cię przez przypadek nie przeleciał

No i niestety podniosłeś wysoko poprzeczkę...mały 5150 pisze: Ja to już mam przebranie

A przebić sietexmena jajcarskością - nie będzie łatwo...
 A przebić sietexmena jajcarskością - nie będzie łatwo...