To Vibek Legiiesilon pisze: najnowszy pomysłe jest taki, że przebieramy sie za kibiców Korony

To Vibek Legiiesilon pisze: najnowszy pomysłe jest taki, że przebieramy sie za kibiców Korony
DobrzePiter 35 pisze: jak tam pomysł z przebieraniem się
Ci, którzy mi się przebiorą za kiboli - dostaną krótką instrukcję, którędy na stadion. Blisko jestd_xter pisze: To co? Dresik, pozłacana keta, siekiera, bejsbol i kastet w obligu??
To FUXa z Bajerisze Motoren Werke też nie wpuścicie?WiS pisze:Ci, którzy mi się przebiorą za kiboli - dostaną krótką instrukcję, którędy na stadion. Blisko jestd_xter pisze: To co? Dresik, pozłacana keta, siekiera, bejsbol i kastet w obligu??A reszta zostaje na salonach
A, pardon, nie jestem na bieżącoFUX pisze: Kaziu jeździ X3...
mały 5150 pisze: Ja to już mam przebranie
Nigdzie nie jadę. Azymut był na Indie a ja mam uczulenie na syf - moje schorowane brzusio by tego nie przeżyłoeMTi pisze: A tak na serio, to w końcu wyklarowało Ci się, że jednak nie będziesz w podróży i jedziesz na bal?![]()
esilon, dobry pomysł jutro pójdę do prezesa zapytać jak wyniki OFEesilon pisze: mały 5150, no jak to , myślałem, że dostałeś ubranko na codzień , idź w tym jutro do pracy![]()
a mi się wydaje, że tam na stałe kwas żołądkowy wymienił się już z łyskaczem, więc żaden dur brzuszny Ci nie groźnymały 5150 pisze: moje schorowane brzusio by tego nie przeżyło![]()
mały 5150 pisze: Ja to już mam przebraniePoumieracie ze śmiechu
![]()
Jak ja to złożę to Ty pierwszy się o tym dowiesz. Poznasz moc Siatexman'a jako największy wróg w galaktyceKruszyn pisze: Rozumiem ,że już przymierzałeś![]()
mały 5150 pisze:
Jak ja to złożę to Ty pierwszy się o tym dowiesz. Poznasz moc Siatexman'a jako największy wróg w galaktyceByło się nie nabijać
![]()
Śmiej się, śmiejKruszyn pisze: Już nie mogę się doczekać aż dolecisz do mnie![]()
![]()
![]()
Kruszyn musisz się tylko dobrze ustawić jak będzie nadlatywał, żeby Cię przez przypadek nie przeleciałKruszyn pisze:mały 5150 pisze:
Jak ja to złożę to Ty pierwszy się o tym dowiesz. Poznasz moc Siatexman'a jako największy wróg w galaktyceByło się nie nabijać
![]()
Już nie mogę się doczekać aż dolecisz do mnie![]()
![]()
Śmiem wątpić iż mogło by do tego dojśćKonto usunięte pisze: Kruszyn musisz się tylko dobrze ustawić jak będzie nadlatywał, żeby Cię przez przypadek nie przeleciał
No i niestety podniosłeś wysoko poprzeczkę...mały 5150 pisze: Ja to już mam przebranie