Chlejady 2010 Srebrna Góra - wątek organizacyjny
Re: Chlejady 2010 Srebrna Góra - wątek organizacyjny
FUX, no nie gadaj, że tego jeszcze nigdy nie widziałeś...
Toż to staroć jest
Swego czasem niezły hicior to był..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Witam
Chciałem wszystkim serdecznie podziękować. Przeprosić jak wstanie niedomagania powiedziałem coś złego bądź przykrego było świetnie.
Chciałem wszystkim serdecznie podziękować. Przeprosić jak wstanie niedomagania powiedziałem coś złego bądź przykrego było świetnie.
wolak, Ty po pijaku jesteś delikatny niczym koliberek, więc nie ma za co przepraszać.
Jedyne, za co możesz przepraszać, to za ból brzucha nas wszystkich po Twoich jajcarskich tekstach

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
lukwol,
Wolaczku i tak i tak jesteś moim bohaterem, dzieciom, których nie mam, stawiam Cię za przykład. Świat bez Ciebie jednak byłby deczko nudniejszy
Pozdrawiam i cieszę się, że żywiosz
Grzegorz
Wolaczku i tak i tak jesteś moim bohaterem, dzieciom, których nie mam, stawiam Cię za przykład. Świat bez Ciebie jednak byłby deczko nudniejszy
Pozdrawiam i cieszę się, że żywiosz
Grzegorz
Brak podpisu.
Wolaczek pokazales jak sie pije i daleko mi jeszcze do perfekcji
.Pozdrawiam.
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
Witam WSZYSTKICH
Spełniłam obietnicę daną na chlejadach i zalogowałam się na forum.
Ja ze swojej i Niuniusia strony bardzo chciałaby podziękować za świetną zabawę i przemile spędzony czas w Waszym towarzystwie.

Spełniłam obietnicę daną na chlejadach i zalogowałam się na forum.
Ja ze swojej i Niuniusia strony bardzo chciałaby podziękować za świetną zabawę i przemile spędzony czas w Waszym towarzystwie.
A ja na dobry koniec Chlejad, wracając kupiłam sobie dzisiaj rano 10 pkt za 400zł
Koniec tego dobrego, kupuję CB
Koniec tego dobrego, kupuję CB
Barbie, a tamto Goldi zle naprawil?
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Tamto jest RemkaOlleo pisze:Barbie, a tamto Goldi zle naprawil?
A właśnie, przy okazji jeszcze raz podziękowania za akcję naprawczą
barbie, to złapałaś dokładnie tak samo, jak pablito.. Nie wiem czemu, ale często bywa tak, że na pytanie o brak radia ludzie odpowiadają (jak mały na chlejadach): a po co mi? I potem musi się skończyć grubym mandatem, żeby zmienić zdanie
Panowie policjanci byli nieugięci? Fura im się nie podobała? Zły humor mieli? Czy też miało być 20pkt i 1000pln?
Dzidzia, no wreszcie!! Witamy! Mam nadzieję, że będziesz bywać tu częściej, niż Niuniek.. Choćby w jego imieniu
Panowie policjanci byli nieugięci? Fura im się nie podobała? Zły humor mieli? Czy też miało być 20pkt i 1000pln?
Dzidzia, no wreszcie!! Witamy! Mam nadzieję, że będziesz bywać tu częściej, niż Niuniek.. Choćby w jego imieniu
eMTi, ja mam od tego ludzi co sobie będę auto pakudziłeMTi pisze: ...na pytanie o brak radia ludzie odpowiadają (jak mały na chlejadach): a po co mi?
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
eMTi masz racje,radio to podstawa tylko czasami sie zdarza ze mobile na gruszce sa slepi i glusi.Jak mnie zatrzymywali to w radiu dopiero powiedzieli ze mobila trzymaja szkoda ze mnieeMTi pisze:barbie, to złapałaś dokładnie tak samo, jak pablito.. Nie wiem czemu, ale często bywa tak, że na pytanie o brak radia ludzie odpowiadają (jak mały na chlejadach): a po co mi? I potem musi się skończyć grubym mandatem, żeby zmienić zdanie![]()
Panowie policjanci byli nieugięci? Fura im się nie podobała? Zły humor mieli? Czy też miało być 20pkt i 1000pln?![]()
Pozdrawiam takze Dzidzie i goraco witam
mały 5150, jestem nie martw się 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Już dawno chciałam radio, zbierałam na nie punkty na BP i już mi nawet niewiele brakuje, ale chyba jednak wyjmę pieniądz z portfela profilaktycznie, a z BP wezmę Remku odkurzaczeMTi pisze:barbie, to złapałaś dokładnie tak samo, jak pablito.. Nie wiem czemu, ale często bywa tak, że na pytanie o brak radia ludzie odpowiadają (jak mały na chlejadach): a po co mi? I potem musi się skończyć grubym mandatem, żeby zmienić zdanie![]()
No trochę przyszalałam, byli tak uprzejmi, że przy 160kmh nie czekali już dalejeMTi pisze:Panowie policjanci byli nieugięci? Fura im się nie podobała? Zły humor mieli? Czy też miało być 20pkt i 1000pln?![]()
Fura się podobała, jak mnie zdjęli jeden powiedział "poproszę dokumenty samochodu i pani prawo jazdy... jeśli jeszcze pani ma"
Ale nagrania bym się nie wyparła, w przypadku Subarbie ciężko udawać że to nie ja
pablito pisze: w radiu dopiero powiedzieli ze mobila trzymaja szkoda ze mnie![]()
ale że niby jak? Ja zakładam tylko na trasy, antena na magnes, radyjko koło fotela i heja.. Przecież nie trzeba od razu dziury robić w klapie czy dachu...mały 5150 pisze: ja mam od tego ludzi co sobie będę auto pakudził
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
pablito pisze: Jak mnie zatrzymywali to w radiu dopiero powiedzieli ze mobila trzymaja szkoda ze mnie
My wracając mieliśmy farta, lecieliśmy ok. 170, co jakiś czas wymieniając się pozycją z kolesiami w Audi. Chłopaki byli akurat z przodu gdy niebieski pan wyleciał na jezdnię. W radyjku nie było ani słowa, ale może faktycznie nikt go nie przyuważył, bo skubaniec był motorkiem i dobrze sie zakamuflował.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
I taka prawda,uda sie albo sie nie udarrosiak pisze:pablito pisze: Jak mnie zatrzymywali to w radiu dopiero powiedzieli ze mobila trzymaja szkoda ze mnie
My wracając mieliśmy farta, lecieliśmy ok. 170, co jakiś czas wymieniając się pozycją z kolesiami w Audi. Chłopaki byli akurat z przodu gdy niebieski pan wyleciał na jezdnię. W radyjku nie było ani słowa, ale może faktycznie nikt go nie przyuważył, bo skubaniec był motorkiem i dobrze sie zakamuflował.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
U mnie pod względem mandatowo-punktowym było git, a jechałem sam, jak ten Janek bez ziemi
Trasę zrobiłem w 4h (wyszło 450 km) więc mimo, lekko rozbieganych rąk, spękanych spojówek i wysychając wciąż ust ... dalimy radę.
CB tyż nie posiadam, chała take radiostacyję wozić, wojny dyć ni ma.
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. A propos CB - coś tam pamiętam, jak przez okrutną mgłę, że za jakiś kabelek chyba w aucie Marty cały czas trzymałem. Ale czy to był kabelek i czy przez cały czas i czy ja...to ja naprawdę pewności nie mam. W ogóle stałem się wrogiem alkoholu. Absolutnie.

Trasę zrobiłem w 4h (wyszło 450 km) więc mimo, lekko rozbieganych rąk, spękanych spojówek i wysychając wciąż ust ... dalimy radę.
CB tyż nie posiadam, chała take radiostacyję wozić, wojny dyć ni ma.
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. A propos CB - coś tam pamiętam, jak przez okrutną mgłę, że za jakiś kabelek chyba w aucie Marty cały czas trzymałem. Ale czy to był kabelek i czy przez cały czas i czy ja...to ja naprawdę pewności nie mam. W ogóle stałem się wrogiem alkoholu. Absolutnie.
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
czubGrzesiek_67 pisze:
Trasę zrobiłem w 4h
da się bez tego jeździć. Ja mam dopiero od listopada i to ze względu na to, że Arti mi nakazał kupić na Szwarcwald. Ale jak już mam to wożę i mnie to wkurza. Już się nie da wsiąść do auta i ruszyć - trzeba się bawić pierdołami.Grzesiek_67 pisze: CB tyż nie posiadam, chała take radiostacyję wozić, wojny dyć ni ma.
Marta wie, jak "uwielbiam" uruchamianie GPSa przed podróżą
możesz coś więcej naświetlić?Grzesiek_67 pisze: coś tam pamiętam, jak przez okrutną mgłę, że za jakiś kabelek chyba w aucie Marty cały czas trzymałem
Właśnie dlatego radio zostało w Bielawie, bo Goldi zrobił doraźnie i niestety po jakimś czasie się rozpadło.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
remek pisze: możesz coś więcej naświetlić?![]()
Remuś kochany, ja jestem kompletnie nieszkodliwy, nawet kabelka nie potrafię solidnie potrzymać
Cud, że dziewczyny (bafi, barbie chylę czoła
Następne Chlejady...ABSTYNENCKIE. O !
Pozdrawiam
Grzegorz
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2010, o 21:06 przez Grzesiek_67, łącznie zmieniany 1 raz.
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
za 0.7 Abstynenta chcą 35pln. Wolę dopłacić jednak i mieć litra Sidoroff'sGrzesiek_67 pisze:
Następne Chlejady...ABSTYNENCKIE. O !
Dobre, dobre święte słowaremek pisze: za 0.7 Abstynenta chcą 35pln. Wolę dopłacić jednak i mieć litra Sidoroff's
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
remek,
please, na litość boską. Abstynent to Abstynent ale ABSYNT to mój ulubiony trunek
Pozdrawiam
Grzegorz
please, na litość boską. Abstynent to Abstynent ale ABSYNT to mój ulubiony trunek
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
A to ty Grzesiu zes urwal 
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Goldi zrobil doraznie, bo lutownicy nie mial. Obiecal, ze na nastepne Chlejady obok lodoweczki wezmie jeszcze swoja magiczna skrzynke z narzedziami.remek pisze:Właśnie dlatego radio zostało w Bielawie, bo Goldi zrobił doraźnie i niestety po jakimś czasie się rozpadło.