Chlejady 2010 Srebrna Góra - wątek organizacyjny

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
ODPOWIEDZ
eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubił: 0
Polubione posty: 1 raz

Re: Chlejady 2010 Srebrna Góra - wątek organizacyjny

Post 20 kwie 2010, o 11:04

FUX, no nie gadaj, że tego jeszcze nigdy nie widziałeś... :o Toż to staroć jest ;-) Swego czasem niezły hicior to był..

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

lukwol
3 gwiazdki
Auto: WRX

Post 20 kwie 2010, o 11:24

Witam

Chciałem wszystkim serdecznie podziękować. Przeprosić jak wstanie niedomagania powiedziałem coś złego bądź przykrego było świetnie.

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 20 kwie 2010, o 11:36

wolak, Ty po pijaku jesteś delikatny niczym koliberek, więc nie ma za co przepraszać. ;-) Jedyne, za co możesz przepraszać, to za ból brzucha nas wszystkich po Twoich jajcarskich tekstach :lol: :thumb:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubione posty: 0

Post 20 kwie 2010, o 11:37

lukwol,

Wolaczku i tak i tak jesteś moim bohaterem, dzieciom, których nie mam, stawiam Cię za przykład. Świat bez Ciebie jednak byłby deczko nudniejszy :thumb: :-)

Pozdrawiam i cieszę się, że żywiosz
Grzegorz
Brak podpisu.

pablito
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Subaru Forester xt 2.0

Post 20 kwie 2010, o 12:02

Wolaczek pokazales jak sie pije i daleko mi jeszcze do perfekcji :giggle: .Pozdrawiam.
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)

Dzidzia
0 gwiazdek

Post 20 kwie 2010, o 12:39

Witam WSZYSTKICH :-)

Spełniłam obietnicę daną na chlejadach i zalogowałam się na forum.

Ja ze swojej i Niuniusia strony bardzo chciałaby podziękować za świetną zabawę i przemile spędzony czas w Waszym towarzystwie. :-) :-) :-)

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 20 kwie 2010, o 14:09

A ja na dobry koniec Chlejad, wracając kupiłam sobie dzisiaj rano 10 pkt za 400zł :wall:
Koniec tego dobrego, kupuję CB :x

Olleo
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Forester 2.5XT

Post 20 kwie 2010, o 14:14

Barbie, a tamto Goldi zle naprawil?
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 20 kwie 2010, o 14:26

Olleo pisze:Barbie, a tamto Goldi zle naprawil?
Tamto jest Remka ;-)
A właśnie, przy okazji jeszcze raz podziękowania za akcję naprawczą :thumb:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 20 kwie 2010, o 14:46

barbie, to złapałaś dokładnie tak samo, jak pablito.. Nie wiem czemu, ale często bywa tak, że na pytanie o brak radia ludzie odpowiadają (jak mały na chlejadach): a po co mi? I potem musi się skończyć grubym mandatem, żeby zmienić zdanie :-/

Panowie policjanci byli nieugięci? Fura im się nie podobała? Zły humor mieli? Czy też miało być 20pkt i 1000pln? ;-)

Dzidzia, no wreszcie!! Witamy! Mam nadzieję, że będziesz bywać tu częściej, niż Niuniek.. Choćby w jego imieniu ;-)

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło

Post 20 kwie 2010, o 15:09

eMTi pisze: ...na pytanie o brak radia ludzie odpowiadają (jak mały na chlejadach): a po co mi?
eMTi, ja mam od tego ludzi co sobie będę auto pakudził :-) A propos gdzie jest Kruszon :whistle: , dzwoniłem i nic a ja mam kluczyki i dokumenty od jego padła :cofee:
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

pablito
Awatar użytkownika
2 gwiazdki

Post 20 kwie 2010, o 15:11

eMTi pisze:barbie, to złapałaś dokładnie tak samo, jak pablito.. Nie wiem czemu, ale często bywa tak, że na pytanie o brak radia ludzie odpowiadają (jak mały na chlejadach): a po co mi? I potem musi się skończyć grubym mandatem, żeby zmienić zdanie :-/

Panowie policjanci byli nieugięci? Fura im się nie podobała? Zły humor mieli? Czy też miało być 20pkt i 1000pln? ;-)

Dzidzia, no wreszcie!! Witamy! Mam nadzieję, że będziesz bywać tu częściej, niż Niuniek.. Choćby w jego imieniu ;-)
eMTi masz racje,radio to podstawa tylko czasami sie zdarza ze mobile na gruszce sa slepi i glusi.Jak mnie zatrzymywali to w radiu dopiero powiedzieli ze mobila trzymaja szkoda ze mnie :-/ ale w koncu to radio uratowalo mnie juz tyle razy od zdawania powtornego na prawko.Pozdrawiam barbi bo tez wylapala komplet a to boli,niesprawiedliwy system,ale cos za cos.

Pozdrawiam takze Dzidzie i goraco witam :-)

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 20 kwie 2010, o 15:11

mały 5150, jestem nie martw się :mrgreen:
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 20 kwie 2010, o 15:14

eMTi pisze:barbie, to złapałaś dokładnie tak samo, jak pablito.. Nie wiem czemu, ale często bywa tak, że na pytanie o brak radia ludzie odpowiadają (jak mały na chlejadach): a po co mi? I potem musi się skończyć grubym mandatem, żeby zmienić zdanie :-/
Już dawno chciałam radio, zbierałam na nie punkty na BP i już mi nawet niewiele brakuje, ale chyba jednak wyjmę pieniądz z portfela profilaktycznie, a z BP wezmę Remku odkurzacz :giggle:
eMTi pisze:Panowie policjanci byli nieugięci? Fura im się nie podobała? Zły humor mieli? Czy też miało być 20pkt i 1000pln? ;-)
No trochę przyszalałam, byli tak uprzejmi, że przy 160kmh nie czekali już dalej ;-)
Fura się podobała, jak mnie zdjęli jeden powiedział "poproszę dokumenty samochodu i pani prawo jazdy... jeśli jeszcze pani ma" :lol:
Ale nagrania bym się nie wyparła, w przypadku Subarbie ciężko udawać że to nie ja ;-)

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 20 kwie 2010, o 15:25

pablito pisze: w radiu dopiero powiedzieli ze mobila trzymaja szkoda ze mnie :-/
:giggle: ;-) Pech... Ale to fakt, trzeba mieć oczy dookoła głowy.. Jak wracaliśmy z Artim i Buratem z WRC, to w nocy przelecieliśmy koło 2 suszarek, o których nikt nie mówił :wall: Niemniej jednak w ogólnym rozrachunku radyjko się zwraca... Jedyną znaną mi osobą, która ma radio i mimo tego permanentnie zdaje na prawko, to Jarmaj.. Ale on lata z takimi prędkościami, że do niego komunikaty docierają z opóźnieniem :lol:
mały 5150 pisze: ja mam od tego ludzi co sobie będę auto pakudził
ale że niby jak? Ja zakładam tylko na trasy, antena na magnes, radyjko koło fotela i heja.. Przecież nie trzeba od razu dziury robić w klapie czy dachu... :cofee:

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 198 razy

Post 20 kwie 2010, o 15:26

pablito pisze: Jak mnie zatrzymywali to w radiu dopiero powiedzieli ze mobila trzymaja szkoda ze mnie

My wracając mieliśmy farta, lecieliśmy ok. 170, co jakiś czas wymieniając się pozycją z kolesiami w Audi. Chłopaki byli akurat z przodu gdy niebieski pan wyleciał na jezdnię. W radyjku nie było ani słowa, ale może faktycznie nikt go nie przyuważył, bo skubaniec był motorkiem i dobrze sie zakamuflował.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów. :idea:

pablito
Awatar użytkownika
2 gwiazdki

Post 20 kwie 2010, o 15:38

rrosiak pisze:
pablito pisze: Jak mnie zatrzymywali to w radiu dopiero powiedzieli ze mobila trzymaja szkoda ze mnie

My wracając mieliśmy farta, lecieliśmy ok. 170, co jakiś czas wymieniając się pozycją z kolesiami w Audi. Chłopaki byli akurat z przodu gdy niebieski pan wyleciał na jezdnię. W radyjku nie było ani słowa, ale może faktycznie nikt go nie przyuważył, bo skubaniec był motorkiem i dobrze sie zakamuflował.
I taka prawda,uda sie albo sie nie uda :cofee:, czasami robiac traske mozesz juz nie miec prawka,mnie jak zatrzymywali to bylo moze 30% trasy ale za to pozniej naliczylem z 5 suszarek a na siodemce to zwariowali patrol co 20km :o.A wszyscy mieli byc oddelegowani do Krakowa :x Co do Ciebie rrosiak to zajebiste szczescie ze akurat nie prowadziles w tej kolumnie,bo wiem jak lubicie isc poprostu audi bylo za wolne :evilgrin:

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 20 kwie 2010, o 19:23

U mnie pod względem mandatowo-punktowym było git, a jechałem sam, jak ten Janek bez ziemi :-)

Trasę zrobiłem w 4h (wyszło 450 km) więc mimo, lekko rozbieganych rąk, spękanych spojówek i wysychając wciąż ust ... dalimy radę.

CB tyż nie posiadam, chała take radiostacyję wozić, wojny dyć ni ma.

Pozdrawiam
Grzegorz

PS. A propos CB - coś tam pamiętam, jak przez okrutną mgłę, że za jakiś kabelek chyba w aucie Marty cały czas trzymałem. Ale czy to był kabelek i czy przez cały czas i czy ja...to ja naprawdę pewności nie mam. W ogóle stałem się wrogiem alkoholu. Absolutnie.

:mrgreen:
Brak podpisu.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 20 kwie 2010, o 20:27

Grzesiek_67 pisze:
Trasę zrobiłem w 4h
czub :mrgreen:
Grzesiek_67 pisze: CB tyż nie posiadam, chała take radiostacyję wozić, wojny dyć ni ma.
da się bez tego jeździć. Ja mam dopiero od listopada i to ze względu na to, że Arti mi nakazał kupić na Szwarcwald. Ale jak już mam to wożę i mnie to wkurza. Już się nie da wsiąść do auta i ruszyć - trzeba się bawić pierdołami. ;-)

Marta wie, jak "uwielbiam" uruchamianie GPSa przed podróżą :mrgreen: BTW przypomniało mi się, że miałem se poużywać po GPSach. Absolutne zło w aucie... i pewno niedługo sam będę musiał używać, chociaż zacznę od mapy :mrgreen:
Grzesiek_67 pisze: coś tam pamiętam, jak przez okrutną mgłę, że za jakiś kabelek chyba w aucie Marty cały czas trzymałem
możesz coś więcej naświetlić? :evilgrin: ;-)

Właśnie dlatego radio zostało w Bielawie, bo Goldi zrobił doraźnie i niestety po jakimś czasie się rozpadło. ;-)

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 20 kwie 2010, o 20:54

remek pisze: możesz coś więcej naświetlić? :evilgrin:

Remuś kochany, ja jestem kompletnie nieszkodliwy, nawet kabelka nie potrafię solidnie potrzymać :giggle:

Cud, że dziewczyny (bafi, barbie chylę czoła :oops: ) z tak opitym gientelmenem made by USSR były w ogóle w stanie wytrzymać :?

Następne Chlejady...ABSTYNENCKIE. O !

Pozdrawiam
Grzegorz
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2010, o 21:06 przez Grzesiek_67, łącznie zmieniany 1 raz.
Brak podpisu.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 20 kwie 2010, o 21:00

Grzesiek_67 pisze:
Następne Chlejady...ABSTYNENCKIE. O !
za 0.7 Abstynenta chcą 35pln. Wolę dopłacić jednak i mieć litra Sidoroff's :mrgreen:

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 20 kwie 2010, o 21:01

remek pisze: za 0.7 Abstynenta chcą 35pln. Wolę dopłacić jednak i mieć litra Sidoroff's
Dobre, dobre święte słowa :thumb:

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 20 kwie 2010, o 21:02

remek,
please, na litość boską. Abstynent to Abstynent ale ABSYNT to mój ulubiony trunek :wall:

:-) :-) :-)

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.

Olleo
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 20 kwie 2010, o 21:53

A to ty Grzesiu zes urwal :lol:
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.

Olleo
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 20 kwie 2010, o 21:55

remek pisze:Właśnie dlatego radio zostało w Bielawie, bo Goldi zrobił doraźnie i niestety po jakimś czasie się rozpadło. ;-)
Goldi zrobil doraznie, bo lutownicy nie mial. Obiecal, ze na nastepne Chlejady obok lodoweczki wezmie jeszcze swoja magiczna skrzynke z narzedziami.

ODPOWIEDZ