Tamto jest RemkaOlleo pisze:Barbie, a tamto Goldi zle naprawil?
eMTi, ja mam od tego ludzi co sobie będę auto pakudziłeMTi pisze: ...na pytanie o brak radia ludzie odpowiadają (jak mały na chlejadach): a po co mi?
eMTi masz racje,radio to podstawa tylko czasami sie zdarza ze mobile na gruszce sa slepi i glusi.Jak mnie zatrzymywali to w radiu dopiero powiedzieli ze mobila trzymaja szkoda ze mnieeMTi pisze:barbie, to złapałaś dokładnie tak samo, jak pablito.. Nie wiem czemu, ale często bywa tak, że na pytanie o brak radia ludzie odpowiadają (jak mały na chlejadach): a po co mi? I potem musi się skończyć grubym mandatem, żeby zmienić zdanie![]()
Panowie policjanci byli nieugięci? Fura im się nie podobała? Zły humor mieli? Czy też miało być 20pkt i 1000pln?![]()
Dzidzia, no wreszcie!! Witamy! Mam nadzieję, że będziesz bywać tu częściej, niż Niuniek.. Choćby w jego imieniu
Już dawno chciałam radio, zbierałam na nie punkty na BP i już mi nawet niewiele brakuje, ale chyba jednak wyjmę pieniądz z portfela profilaktycznie, a z BP wezmę Remku odkurzaczeMTi pisze:barbie, to złapałaś dokładnie tak samo, jak pablito.. Nie wiem czemu, ale często bywa tak, że na pytanie o brak radia ludzie odpowiadają (jak mały na chlejadach): a po co mi? I potem musi się skończyć grubym mandatem, żeby zmienić zdanie![]()
No trochę przyszalałam, byli tak uprzejmi, że przy 160kmh nie czekali już dalejeMTi pisze:Panowie policjanci byli nieugięci? Fura im się nie podobała? Zły humor mieli? Czy też miało być 20pkt i 1000pln?![]()
pablito pisze: w radiu dopiero powiedzieli ze mobila trzymaja szkoda ze mnie![]()
ale że niby jak? Ja zakładam tylko na trasy, antena na magnes, radyjko koło fotela i heja.. Przecież nie trzeba od razu dziury robić w klapie czy dachu...mały 5150 pisze: ja mam od tego ludzi co sobie będę auto pakudził
pablito pisze: Jak mnie zatrzymywali to w radiu dopiero powiedzieli ze mobila trzymaja szkoda ze mnie
I taka prawda,uda sie albo sie nie udarrosiak pisze:pablito pisze: Jak mnie zatrzymywali to w radiu dopiero powiedzieli ze mobila trzymaja szkoda ze mnie
My wracając mieliśmy farta, lecieliśmy ok. 170, co jakiś czas wymieniając się pozycją z kolesiami w Audi. Chłopaki byli akurat z przodu gdy niebieski pan wyleciał na jezdnię. W radyjku nie było ani słowa, ale może faktycznie nikt go nie przyuważył, bo skubaniec był motorkiem i dobrze sie zakamuflował.
czubGrzesiek_67 pisze:
Trasę zrobiłem w 4h
da się bez tego jeździć. Ja mam dopiero od listopada i to ze względu na to, że Arti mi nakazał kupić na Szwarcwald. Ale jak już mam to wożę i mnie to wkurza. Już się nie da wsiąść do auta i ruszyć - trzeba się bawić pierdołami.Grzesiek_67 pisze: CB tyż nie posiadam, chała take radiostacyję wozić, wojny dyć ni ma.
możesz coś więcej naświetlić?Grzesiek_67 pisze: coś tam pamiętam, jak przez okrutną mgłę, że za jakiś kabelek chyba w aucie Marty cały czas trzymałem
remek pisze: możesz coś więcej naświetlić?![]()
za 0.7 Abstynenta chcą 35pln. Wolę dopłacić jednak i mieć litra Sidoroff'sGrzesiek_67 pisze:
Następne Chlejady...ABSTYNENCKIE. O !
Dobre, dobre święte słowaremek pisze: za 0.7 Abstynenta chcą 35pln. Wolę dopłacić jednak i mieć litra Sidoroff's
Goldi zrobil doraznie, bo lutownicy nie mial. Obiecal, ze na nastepne Chlejady obok lodoweczki wezmie jeszcze swoja magiczna skrzynke z narzedziami.remek pisze:Właśnie dlatego radio zostało w Bielawie, bo Goldi zrobił doraźnie i niestety po jakimś czasie się rozpadło.