czy ktoś użyczy mi samochodu na test STi?
czy ktoś użyczy mi samochodu na test STi?
witam,
podobno jak sie czegos pragnie, to bardzo czesto wystarczy poprosic. sprawdzmy :)
mam ogromną ochotę przejechac sie/przetestować STi. w Łodzi lub Warszawie lub rozsadnej odległości. najchetniej w weekend.
chodzi o kilka (tak okolo 2-3) godzin za kolkiem, spokojna jazda w miescie, po trasie, idealnie, gdyby mozna bylo chwile pokrecic sie po jakims placu i trochę upalić. w aspekcie bezpieczenstwa tego pomyslu - prawo jazdy mam od 1994 roku, od 1996go nie spowodowałem żadnej kolizji. ale kwestie zaufania Ty musisz ocenic sam. :)
chcialbym po takiej przejazdzce moc napisac o STi przynajmniej tyle ile napisalem o ST220: http://miniurl.pl/st220.
co moge zaoferowac z mojej strony? wdziecznosc, dobre slowo, szesciopak, towarzystwo w miare bystrego goscia, z którym da się pogadać (przynajmniej niektórzy sobie radzą ;)), mozliwa tez jakas reklama dobroczyncy uzyczajacego samochod, przy okazji artka... mam nadzieje ze te 1000 osób będzie to chciało przeczytać...
pozdr, rdx
podobno jak sie czegos pragnie, to bardzo czesto wystarczy poprosic. sprawdzmy :)
mam ogromną ochotę przejechac sie/przetestować STi. w Łodzi lub Warszawie lub rozsadnej odległości. najchetniej w weekend.
chodzi o kilka (tak okolo 2-3) godzin za kolkiem, spokojna jazda w miescie, po trasie, idealnie, gdyby mozna bylo chwile pokrecic sie po jakims placu i trochę upalić. w aspekcie bezpieczenstwa tego pomyslu - prawo jazdy mam od 1994 roku, od 1996go nie spowodowałem żadnej kolizji. ale kwestie zaufania Ty musisz ocenic sam. :)
chcialbym po takiej przejazdzce moc napisac o STi przynajmniej tyle ile napisalem o ST220: http://miniurl.pl/st220.
co moge zaoferowac z mojej strony? wdziecznosc, dobre slowo, szesciopak, towarzystwo w miare bystrego goscia, z którym da się pogadać (przynajmniej niektórzy sobie radzą ;)), mozliwa tez jakas reklama dobroczyncy uzyczajacego samochod, przy okazji artka... mam nadzieje ze te 1000 osób będzie to chciało przeczytać...
pozdr, rdx
Re: czy ktoś użyczy mi samochodu na test STi?
Link nie bangla...
Przy okazji, co to za model bmw
M3 to rozumiem, a te d ?
M3 to rozumiem, a te d ?
Dolce far niente 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Widzę, że ustawiła się kolejka chętnych przekazania swojego STi do poupalania 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
So What! pisze:Widzę, że ustawiła się kolejka chętnych
eeeeeeee ten tego......

od razu tam przekazania... pożyczenia :)So What! pisze:Widzę, że ustawiła się kolejka chętnych przekazania swojego STi do poupalania
czyżbyś niespodziewanie poczuł, że masz ochotę to zrobic? ;)
pozdr, rdx
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
radxcell pisze: czyżbyś niespodziewanie poczuł, że masz ochotę to zrobic? ;)
On ma ogromną! Ja też. Wystarczy, że kupisz któremuś z nas STi i będziesz mógł te 2 godziny pojeździć.

link powinien juz dzialac. ale jakby nie działał, direct.FUX pisze:Link nie bangla...
M3 to rozumiem, a te d ?
wyjasnienie M3d:
pozdr,rdx
jesteście dla mnie zbyt hojni. aż nie wiem co powiedziecEterycznyŻołądź pisze: On ma ogromną! Ja też. Wystarczy, że kupisz któremuś z nas STi i będziesz mógł te 2 godziny pojeździć.

pozdr, rdx
radxcell pisze: wyjasnienie M3d:
no tak, przecież w Polsce jest więcej eMek niż z taśmy zjechało

ja też przeczytałem to określenie właśnie na tym linku z tytubo. i też mi się spodobało.adam.str pisze: no tak, przecież w Polsce jest więcej eMek niż z taśmy zjechało
w sumie, dobrze oddaje charakter tego samochodu...
pozdr, rdx
ja tam w Was wierze.jarmaj pisze: eeeeeeee ten tego......
z tego co poczytałem, na tym forum jest kupa za****stych, pozytywnie zakręconych ludzi i wierze, że sporo z Was może mnie nieźle zaskoczyć...

poza tym, kto nie lubi czytać opinii o swoim samochodzie na innych stronach?
pozdr, rdx
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
radxcell, a próbowałeś gadać z SIP? Skoro piszesz takie rzeczy na blogu i ktoś to czyta, to może importer będzie zainteresowany.
Bo szczerze? Nie wydaje mi się, żeby komuś się chciało kręcić z Tobą kilka godzin po mieście bez wyraźnej przyczyny (zwłaszcza to upalanie brzmi zachęcająco
). Mnie by się nie chciało 
Bo szczerze? Nie wydaje mi się, żeby komuś się chciało kręcić z Tobą kilka godzin po mieście bez wyraźnej przyczyny (zwłaszcza to upalanie brzmi zachęcająco

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
M3d = LOL
Faktycznie to auto jest prawie jak M3.
A z tego cepa z czeskiego filmu, który tak zap...la i stwarza zagrożenie dla ludzi na drodze zrobiłbym fragment linii przesyłowej dla żółtego śniegu.
PS. Oczywiście życzę powodzenia w znalezieniu osoby, która da Ci popupalać przez kilka godzin Stia.

PS. Oczywiście życzę powodzenia w znalezieniu osoby, która da Ci popupalać przez kilka godzin Stia.

- So What!
- 6 gwiazdek
Dokładnie coś w tym stylu sobie o nim pomyślałemArti pisze: A z tego cepa z czeskiego filmu, który tak zap...la i stwarza zagrożenie dla ludzi na drodze zrobiłbym fragment linii przesyłowej dla żółtego śniegu.

to może być metoda. jak się gada z SIP? nie mam doświadczenia z importerami Subarki :)Konto usunięte pisze:radxcell, a próbowałeś gadać z SIP? Skoro piszesz takie rzeczy na blogu i ktoś to czyta, to może importer będzie zainteresowany.
pozdr, rdx
ciesze sie, że tez Ci sie podoba to określenie.Arti pisze:M3d = LOLFaktycznie to auto jest prawie jak M3.
A z tego cepa z czeskiego filmu, który tak zap...la i stwarza zagrożenie dla ludzi na drodze zrobiłbym fragment linii przesyłowej dla żółtego śniegu.
jesli chodzi o Czecha, to ogladajac ten filmik mam wrazenie, ze doskonale wie co robi i po prostu czuje samochod. jestem w stanie wskazac tabuny kierowcow, ktore trzymaja sie w limicie predkosci a zagrozenie stwarzaja czesciej i mocniej niz ten gosc. zreszta, paru takich u siebie opisalem.
dzieki za zyczenia. zdaje sobie sprawe, ze takie proste pytanie jak zadalem moze u niektorych wywołać niedowierzanie (zgodnie z prosta psychologia tym wieksze im wieksza sami mieliby ochote upalic STi), natomiast jesli go nie zadam, to na pewno nie bede mial takiej okazji. "proscie a bedzie wam dane powiedzial pan." dlatego tez pozdrawiam wszystkich, ktorzy probuja sie nabijac z mojego pytania :).
pozdr, rdx
powiem tak. na grupie Cytrynki znalezienie chetnego do pokazania mi w ten sposób XMa zajęlo mi niecaly dzien.Konto usunięte pisze:Bo szczerze? Nie wydaje mi się, żeby komuś się chciało kręcić z Tobą kilka godzin po mieście bez wyraźnej przyczyny (zwłaszcza to upalanie brzmi zachęcająco). Mnie by się nie chciało
nie sadze, zeby milosnicy Subaru byli mniejszymi pasjonatami niz Cytrynowcy i mieli mniej ochoty, aby dzielic sie wrazeniami z jazdy z ludzmi, ktorych to naprawde interesuje. nie podejrzewam tez, ze sa mniej uprzejmi i bardziej zamknieci w sobie niz ludzie spod znaku zoltej kuleczki... :)
wierze ze sa przynajmniej tak samo chetni do pomocy i dzielenia sie emocjami.
pozdr, rdx
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
IMHO chodzi o coś innego z tym klubem citroenaradxcell pisze:powiem tak. na grupie Cytrynki znalezienie chetnego do pokazania mi w ten sposób XMa zajęlo mi niecaly dzien.Konto usunięte pisze:Bo szczerze? Nie wydaje mi się, żeby komuś się chciało kręcić z Tobą kilka godzin po mieście bez wyraźnej przyczyny (zwłaszcza to upalanie brzmi zachęcająco). Mnie by się nie chciało
nie sadze, zeby milosnicy Subaru byli mniejszymi pasjonatami niz Cytrynowcy i mieli mniej ochoty, aby dzielic sie wrazeniami z jazdy z ludzmi, ktorych to naprawde interesuje. nie podejrzewam tez, ze sa mniej uprzejmi i bardziej zamknieci w sobie niz ludzie spod znaku zoltej kuleczki... :)
wierze ze sa przynajmniej tak samo chetni do pomocy i dzielenia sie emocjami.
pozdr, rdx

Ale z uwagą będziemy się przyglądać ile czasu to zajmie tutaj

Nie wiem czy przykład czeskiego filmu o bmw pomoże Ci w poszukiwaniu samochodu
nie sądzę .
Co do samego filmu to powiem za Artim ,że to cep i debil z tego czecha , dla mnie to kretynizm to kwadratu tak się jeździć na publicznej drodze
.
Gadaj z Sipem Oni Ci na pewno dadzą na takie testy

Co do samego filmu to powiem za Artim ,że to cep i debil z tego czecha , dla mnie to kretynizm to kwadratu tak się jeździć na publicznej drodze

Gadaj z Sipem Oni Ci na pewno dadzą na takie testy

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Czuję delikatną nutę ironii.Piter 35 pisze: Gadaj z Sipem Oni Ci na pewno dadzą na takie testy

Ależ skąd 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- So What!
- 6 gwiazdek
Z pożyczeniem STi do upalania może być problem.radxcell pisze: mam ogromną ochotę przejechac sie/przetestować STi. w Łodzi lub Warszawie lub rozsadnej odległości. najchetniej w weekend.
Jeżeli nic Ci z tego nie wyjdzie, to się nie załamuj. Wiem, że to nie to samo, ale zawsze można się wpisać na forum GT-R'a. Może ktoś da Ci da poupalać

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
radxcell pisze: ja też przeczytałem to określenie właśnie na tym linku z tytubo. i też mi się spodobało.
w sumie, dobrze oddaje charakter tego samochodu...
Ja bym powiedział, że właścicieli.

O! Tak! Polskie forum GT-R to genialny pomysł. Po co Ci jakieś zdechłe STi, jak możesz od razu poupalać GT-R?
Nie szkoda Ci czasu?
Nie szkoda Ci czasu?
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
radxcell, właściciele Sti dozują sobie starannie upalanie, kupuja specjalnie na takie okazje opony, dmuchaja i chuchaja na silniczki aby sie nie przegrzały a Ty chcesz od razu trzy godziny naparzać takie auto ,
ja prosze o gwiazdkę z nieba juz ze 20 lat i nic, ale nie zrażaj sie
moim zdaniem zacząłes od d. strony, jakby nie patrzec temat na bloga i tak masz
ja prosze o gwiazdkę z nieba juz ze 20 lat i nic, ale nie zrażaj sie
moim zdaniem zacząłes od d. strony, jakby nie patrzec temat na bloga i tak masz