radxcell pisze: jak się gada z SIP?
Mocne słowa jak na pięciolatka :PEterycznyŻołądź pisze: Powiem ci tak z grubej rury, bo inni się trochę boją, a ja i tak dawno zaprzepaściłem swoje dobre wychowanie. Przychodzisz tu mając bmw dizel jak dobrze rozumiem, ale nazywasz je Mką (tutaj na osoby mające WRXa z naklejkami STi patrzą jak na idiotów). Później załączasz wątpliwe wyczyny i tłumaczysz, że to "przeginanie pały" nie jest przeginaniem pały, a do tego chcesz pojeździć cudzym, droższym i szybszym autem. Przy okazji tłumaczysz, że ty tak nie jeździsz, ale tylko dlatego, że nie umiesz. Tutaj siedzą same racjonalizatorskie pierniki (poza jednym osiołkiem), które jeżdżą przepisowo lub prawie, uważające, że jak się nie umie jeździć to trzeba się uczyć koniecznie na torze (z czego ty się śmiejesz), a nie na ulicy.
Chloru pisze:rekin, wyrobiłeś normę emotek na najbliższą dekadę
taki dowcip był. o bacy. poguglaj. dlatego tam byl italic :)EterycznyŻołądź pisze: Dlaczego mówisz o sobie w drugiej osobie?Ja tu jestem od lat, ty tu przyszedłeś.
![]()
Powiem ci tak z grubej rury, bo inni się trochę boją, a ja i tak dawno zaprzepaściłem swoje dobre wychowanie. Przychodzisz tu mając bmw dizel jak dobrze rozumiem, ale nazywasz je Mką (tutaj na osoby mające WRXa z naklejkami STi patrzą jak na idiotów). Później załączasz wątpliwe wyczyny i tłumaczysz, że to "przeginanie pały" nie jest przeginaniem pały, a do tego chcesz pojeździć cudzym, droższym i szybszym autem. Przy okazji tłumaczysz, że ty tak nie jeździsz, ale tylko dlatego, że nie umiesz. Tutaj siedzą same racjonalizatorskie pierniki (poza jednym osiołkiem), które jeżdżą przepisowo lub prawie, uważające, że jak się nie umie jeździć to trzeba się uczyć koniecznie na torze (z czego ty się śmiejesz), a nie na ulicy.
Przebieg nie. Wartosci pewnie tak. Albo wieksze. Nie wiem jaki moment ma M3. Kogo to obchodzi? ;)Chloru pisze:Piszesz na swoim blogu "Samochód bardzo podobny do M3 z punktu widzenia kierowania i momentu obrotowego.". Chcesz powiedzieć, że Twój diesel ma podobny przebieg momentu obrotowego jak M3... ?![]()
Fajnie, że lubisz upalać (takie założenie). Rozgość się tutaj, nie napinaj się zazbytnio, wpadnij od czasu do czasu na jakieś forumowe spożywanie (czy to obiadu czy też mozelskiego wina) a tematów do dyskusji o motoryzacji i wszytskich podobnych Ci nie brakuje. I jak to mawiają analitycy giełdowi albo zostaniesz albo nie...
no nie wiem. maly tor przy ostatniej petli byl juz rok temu mocno nierówny.mały 5150 pisze:redxcell, nie wiem skąd jesteś, ale najlepszy według mnie pomysł to pojawić się kiedyś na SJS, na torze w Kielcach. Równo, bezpiecznie nawet jak się lekko przeholuje. Zawsze znajdzie się GT, WRX i oczekiwany przez Ciebie STI. Na prawym, na szkoleniu zawsze możesz posiedzieć. Może ktoś się skusi i da Ci chwilę pojeździćWiesz jak jest każdy chucha i dmucha jak Esilon napisał. Z vibowitem ostatnio na SJS na chwilę się zamieniłem, ale jemu ufam. Mało tego byliśmy już po 3-4 godzinach i podjar na wyrżnięcie gdzieś w bandę albo w las lekko opadł
Ale tak ogólnie to prędzej bym żonę... dobra nie kończę, bo mnie zlinczują
I oby nigdy nie były, bo koleś z filmu jedyne co ma, to dużo farta i amputowaną wyobraźnię. Jazda na żyletkę jest możliwa, czasami nawet bardzo długo, ale prawdopodobieństwo jest nieubłagane.radxcell pisze: jesli masz na mysli Czechy, to moje umiejetności są niewystarczajace jak na razie, zeby bezpiecznie z taka predkością pojechać. moze jeszcze się nauczę.
wiem o tym. masz wolne 2500? ja ostatnio nie :)So What! pisze:radxcell, znalazłem odpowiednie rozwiązanie: http://www.sjs.pl/szkolenia/download.php?id=1324
Możesz się zapisać na szkolenie na STi SJS
EterycznyŻołądź pisze: (tutaj na osoby mające WRXa z naklejkami STi patrzą jak na idiotów).
Eee, jeżeli mówisz o małym torze to przecież jest nowy asfaltradxcell pisze: no nie wiem. maly tor przy ostatniej petli byl juz rok temu mocno nierówny.
To świetnie rokuje, jak komuś coś zepsujesz w STiradxcell pisze: wiem o tym. masz wolne 2500? ja ostatnio nie :)
Staraj się jednak używać liczby pojedynczej, kiedy mówisz o sobie i spuść powietrze, bo jak raz nie będziesz tym, który wypożycza auto, a gardłujesz najwięcej.EterycznyŻołądź pisze:Ale my gupi jezdeśmy!
EterycznyŻołądź pisze: Pisał, że WRX też może być.
stary, jak Ty - po Twoim calym, nazwijmy to, mocno energetycznym, udziale w tym watku - dasz mi wsiasc za kierownice Twojego samochodu, to publicznie tu powiem, ze mi sie Bog objawil :)EterycznyŻołądź pisze:ky, a skąd wiesz? Pisał, że WRX też może być.
dwulitrowegoesilon pisze: ale Ty popsułes WRiksa
radxcell pisze: Przebieg nie. Wartosci pewnie tak. Albo wieksze. Nie wiem jaki moment ma M3. Kogo to obchodzi? ;)
radxcell pisze:stary, jak Ty - po Twoim calym, nazwijmy to, mocno energetycznym, udziale w tym watku - dasz mi wsiasc za kierownice Twojego samochodu, to publicznie tu powiem, ze mi sie Bog objawil :)EterycznyŻołądź pisze:ky, a skąd wiesz? Pisał, że WRX też może być.
pozdr, rdx