No więc plan przedstawia się następująco:
Karnety
Zamierzam kupić na miejscu, podjadę do Mikołajek do biura rajdu i wszystkim zakupię. Dlatego też będę prosił zainteresowanych o przelew na moje konto.
Kupować będę wersję podstawową za 149 zł. Parkingami VIP-owskimi (karnetami złotymi) za bardzo bym sobie głowy nie zaprzątał, bo nie samo dojście z parkingu na odcinek jest zawsze problemem, tylko w ogóle tam dojechanie (zawsze przy wjazdach na parkingi robią się ogromne korki).
Na Super Oes biletów też nie kupuję, ja na niego nie zamierzam iść. Jeżeli ktoś chce, to musiałby sobie zamówić bilet już teraz przez internet, bo ich ilość jest ograniczona i nie wiadomo czy na miejscu jeszcze będą.
Zakwaterowanie

10 miejsc w pokojach

Możliwość ustawienia niemal dowolnej ilości przyczep i namiotów.

Będziemy mieć do dyspozycji dwie łazienki z ubikacjami.
Program wycieczki

Przyjeżdżamy w czwartek, raczej po południu. Na czwartek zamówiona obiadokolacja

W piątek z rana jedziemy na oesy (program oglądania się jeszcze ustali jak pojawią się opisy odcinków, miejscówek do oglądania).
Wieczorem ognisko i większa wyżerka - dania z dzika, 0,5 napoju na głowę, jakieś ciepłe napoje, ogórki, sałatki itp. Trunki procentowe we własnym zakresie, co kto lubi. Jest też tam jakaś wiata, na wypadek niepogody.

W sobotę z rana jedziemy na oesy, potem wieczorem obiadokolacja.

W niedziele rano na oesy i potem od razu do domu.
Ceny
nocleg w pokoju......50 zł
obiadokolacja.........20 zł
piątkowe ognisko.....40zł
śniadanie..............10zł
przyczepa/namiot - NIC (serio, gość powiedział, że ma 2000 m2 terenu i możemy tam stawiać co chcemy!)
Czyli sumując, mieszkańcy pokoi płacą w sumie 260 zł.
Mieszkańcy przyczep/namiotów 110 zł
Zainteresowanych poproszę o wpłaty 149 zł na moje konto (na karnety)
Numer konta podam, jak dostanę odpowiedź z biura rajdu na mojego maila, w którym prosiłem ich o potwierdzenie, że nie będzie problemu z zakupem karnetów
Uczestnicy
1. jarmaj
2. Lucek
3. Zubi
4-5. Chloru
6-7. Stefan z chłopakiem
8. Vibowit
9. Arti.
10. citan
11. burat
12. Kruszyn bardzo wstępnie (prośba o potwierdzenie)
13. Niuniek
14. Piter 35
15. eMTi (rozumiem, że mam Cię dopisać?)
Ostatecznym potwierdzeniem, będzie przelew za karnet.
Jak z powyższej listy widać, wypadł mój kolega który miał ze mną jechać, więc jakby co to dysponuję wolnym miejscem w samochodzie.