Bo to, że było zacnie to już słyszałem

qrczatko pisze: Serdeczne podziękowania składam na ręce chłopaków, którzy w drodze powrotnej po wlocie na A4 nie zniknęli mi z oczuNaprawdę doceniam i wiem, jak było trudno
![]()
Lucuś, jak zwykle się z Tobą zgadzam - tego małpiszona to mogę słuchać godzinamiLouCyphre pisze: NIe wiem czy wszystko, ale Lukwola poproszę w całości![]()
Luuuzik. Mogę się teraz pochwalić, że chyba pierwszy raz w życiu, przejechałem po autostradzie zgodnie z przepisami.qrczatko pisze:Serdeczne podziękowania składam na ręce chłopaków, którzy w drodze powrotnej po wlocie na A4 nie zniknęli mi z oczuNaprawdę doceniam i wiem, jak było trudno
![]()
vibowit pisze:
Luuuzik. Mogę się teraz pochwalić, że chyba pierwszy raz w życiu, przejechałem po autostradzie zgodnie z przepisami.![]()
So What! pisze: Przede wszystkim chciałem serdecznie podziękować barbie i Remkowi za perfekcyjne zorganizowanie całej imprezy. Włożyliście w to ogrom pracy i było po prostu rewelacyjnie
devlin pisze: trapiący mnie ból barku, prawego ramienia i pleców
To dobry pomysł z tą wersją dla dorosłych. Nie dałoby się zrobić alternatywnej wersji, nieprzeznaczonej do publicznego rozpowszechniania?esilon pisze: a wersja dla dorosłych będzie tylko po zalogowaniu ?
FUX pisze: gregski, masz PW wyłączone, daj maila; Twoją wiadomość poczytałem...
Bergen pisze: "materiał"
A owszem, jest tam studium upadku, i to nie jednego. Ale są także bardziej interesujące nagrania, np. reportaż z próby bicia rekordu na maksymalną ilość osób w Subarbie, chlejadowa wersja "Lost", czy autorskie - "wywiady Kruszyna" albo "pozory mogą mylić" ArtiegoKonto usunięte pisze: zatytułowany "Studium Upadku Człowieka"? Ja jestem zainteresowany![]()