jeden zacisk hamulca zaciśnięty tak, że czacha (hamulec, znaczy) dymi. aż coś pociekło.pablonas pisze:Co konkretnie się popsuło?
zawias, łącznie z zaciskami - autotest w markach. chcę im dać jeszcze jedna szansę.minimus pisze:Jeśli ASO to przypomnij którzy.
minimus, daj spokój. winny to jest jeden z panów tw.minimus pisze:Czuję się w jakimś stopniu winny. Autotw wydawało mi się solidną firmą![]()
Ja nie śmieję się z Twoich przygód!!!!!damaz pisze: FUX, to nie jest, kurwa, śmieszne.
no dobra, no dobra. powiedzmy, że wierzę.FUX pisze: Ja nie śmieję się z Twoich przygód!!!!!
post jak post.FUX pisze: post; przyznasz, że takiego na forum dawno nie było
Grzesiek, nie dalej jak miesiąc temu zrobiłem awanti telefoniczne obsłudze odcinka płatnego a-czwórki za nieinformowanie o nadprogramowym sztale przy zwężeniu na wysokości zjazdu na AFAIK Oświęcim. Wychodziłeś zza prawego winkla i nawet jadąc przepisowe 130 kph musiałeś się nieźle fartować na odhamowaniu. Tłuk na "infolinii" powiedział, że przecież jest informacja na kartach a-cztery przyklejonych przy budkach bramkowychgregski pisze:http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... na_A4.html
kolejny smiertelny wypadek (ten drugi) spowodowany brakiem informacji drogowej o korku, brakiem auta policyjnego czy obslugi autostrady przed ostatnim zjazdem z napisem uwaga wypadek czy uwaga korek...
brakiem sprawnego systemu TP RDS czy finalnie brakiem TMC w Polsce. tego naprawde da sie uniknac ..
w zlowim tempie dorabiamy sie autostrad ale zupelnie nie potrafimy zapewnic na nich bezpieczenstwa...
na A4 ustawiono debilne tablice przypominajace o kretynskim ograniczeniu 110 km/h, zamiast wykorzystac je do informacji o sytuacji na drodze..
ehh.. musialem ponarzekac.. sorry..