Mi też.. Jakiś taki smutny chodzęniuniek pisze:Powiem wam, że już tęskno mi za wami wszystkimi. Ja chce chlejady
CHLEJADY 2009
Re: CHLEJADY 2009
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
A ja taki swietny humor mialem po tym 3-dniowym koncercie symfonicznym z udzialem roznych marek wydechow, a w robocie taki syf... klientowi sie cos wysralo i znow nadgodziny 
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ze mną się oczywiście nie pożegnałeśniuniek pisze:Zagatka, to jeszcze musiałaś za niego zapłacić![]()
Powiem wam, że już tęskno mi za wami wszystkimi. Ja chce chlejady
Konto usunięte pisze:Ze mną się oczywiście nie pożegnałeśniuniek pisze:Zagatka, to jeszcze musiałaś za niego zapłacić![]()
Powiem wam, że już tęskno mi za wami wszystkimi. Ja chce chlejadyrozumiem, że to zemsta
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
niuniek pisze: Poważnie, ja myślałem, że wy przed nami wyjechaliście. Jak tak to nadrobimy i przepraszam![]()
Biegłem za samochodem ze 2 km krzycząc "Bart, Niuniek, poczekajcie"... ale bezskutecznie
Ha i zrobiłem wersję dla Cywilizowanych :P
http://picasaweb.google.pl/remigiusz.so ... lejady2009#
pozdrawiam
remos
http://picasaweb.google.pl/remigiusz.so ... lejady2009#
pozdrawiam
remos
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Konto usunięte pisze: jakbyś znalazł w aucie zdobyczny marmur to oddawaj
Dziecko mi dzisiaj zakomunikowało, że pod jego nogami leży jakiś kamień. Nie zdążyłem jeszcze wyrzucić
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
- Pati
- 0 gwiazdek
- Auto: obecnie prawy fotel eMTiego
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A ja chce jeszcze raz, albo dwa razy
Było suuuuper, moje pierwsze Chlejady, jestem dumna, że uczestniczyłam w nich
Było suuuuper, moje pierwsze Chlejady, jestem dumna, że uczestniczyłam w nich
FUX, jak już będziesz wysyłać Artiemu, to bądź tak dobry i poślij i mi.. Ja swoje postaram się dzisiaj lub jutro wrzucić na serwer do ściągnięcia, to i Twoje mógłbym zhostować zapewne... Tak dla dobra ogółu..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Daj maila na PW.eMTi pisze:FUX, jak już będziesz wysyłać Artiemu, to bądź tak dobry i poślij i mi.. Ja swoje postaram się dzisiaj lub jutro wrzucić na serwer do ściągnięcia, to i Twoje mógłbym zhostować zapewne... Tak dla dobra ogółu..
Dolce far niente 
się mi zapomniało
PW
powrócona do domu, już tak naprawdę i do końca
było fantastycznie :) warto było jechać taki kawał i poznać Was wszystkich :) i zobaczyć tych, których znam
super super :)))
co złego to nie ja, chociaż to moja wina, że trzeba było po schodach na twierdze wchodzić - co zrobić, taki los
Zdjęcia będą jak będą :) bo nie wiem czy coś wyszło. Biedna zestresowałam się zobowiązującą koszulką :) Stres plus pincet, ręka się trzęsła...będzie ciężko
a tak naprawdę, jest ich prawie 700 i nie chce mi się tego przeglądać
jedyne co mi się chce, to spać
Kwiatki to nie ja
nic nie wiem na ten temat. Skąd one w ogóle? wyrosły?
ale fajne były, fakt
Organizacja rewelacyjna, lokum również
Prywatny apartment jak marzenie :))) Mogłam mieć pierdzielnik na pół pokoju i złego słowa nie usłyszałam
Słynna cytrynówka naprawdę pyszna.
Koszulki mistrzostwo świata
szczególnie moja limitet edyszyn :D
Ludzie fantastyczni, zawsze coś, zawsze ktoś :))
Kasi i Inquizowi gratuluję cierpliwości w pieczeniu świnek - słyszłam ile Wam zeszło. Ale warto było - pyszne wyszły :))
dziękuję wszystkim i każdemu z osobna, co mnie wozili :)) i tym co krzywdy zrobić nie dali
a jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę :]
było fantastycznie :) warto było jechać taki kawał i poznać Was wszystkich :) i zobaczyć tych, których znam
super super :)))
co złego to nie ja, chociaż to moja wina, że trzeba było po schodach na twierdze wchodzić - co zrobić, taki los
Zdjęcia będą jak będą :) bo nie wiem czy coś wyszło. Biedna zestresowałam się zobowiązującą koszulką :) Stres plus pincet, ręka się trzęsła...będzie ciężko
jedyne co mi się chce, to spać
Kwiatki to nie ja
ale fajne były, fakt
Organizacja rewelacyjna, lokum również
Słynna cytrynówka naprawdę pyszna.
Koszulki mistrzostwo świata
Ludzie fantastyczni, zawsze coś, zawsze ktoś :))
Kasi i Inquizowi gratuluję cierpliwości w pieczeniu świnek - słyszłam ile Wam zeszło. Ale warto było - pyszne wyszły :))
dziękuję wszystkim i każdemu z osobna, co mnie wozili :)) i tym co krzywdy zrobić nie dali
a jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę :]
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
A ja mam pytanie: czy ktoś niechcący nie przechwycił mojej koszulki chlejadowej w wersji blue rozmiar M? Bo zaginęła gdzieś w boju i została mi tylko róziowa 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
zagatka pisze:
Kwiatki to nie janic nie wiem na ten temat. Skąd one w ogóle? wyrosły?
ale fajne były, fakt![]()
To prawda akurat jest. jestem naocznym świadkiem.
zagatka pisze: szczególnie moja limitet edyszyn :D
Ty też miałaś Paparazzi Team? Nie wiedziałem.
mały 5150 pisze: Cholera nie jadłembyły w piątek czy w sobotę?
Mały ty znowu do historii przejdziesz
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
barbie, ja zawinszowałem sobie u Konto usuniętea 2 sztuki. Także jak się nie znajdzie Twoja to odstąpię Ci swoją. W końcu czego się nie robi... 
To ja też mam prośbę: w sobotę na ognichu ktoś wziął ode mnie moją zapalniczkę zippo. Poszukajcie w kieszeniach może ktoś ma - srebrna z zaokrąglonymi rogami, szczotkowana. Zippo jak zippo nic wielkiego ale ta ma dla mnie wartość sentymentalną dlatego pytam.
To ja też mam prośbę: w sobotę na ognichu ktoś wziął ode mnie moją zapalniczkę zippo. Poszukajcie w kieszeniach może ktoś ma - srebrna z zaokrąglonymi rogami, szczotkowana. Zippo jak zippo nic wielkiego ale ta ma dla mnie wartość sentymentalną dlatego pytam.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Na początku nie pytałem, bo się bałem, że znowu coś strzelę. Po ostatnich Chlejadach w postach zaczęła się pojawiać marchewkaKruszyn pisze: Mały ty znowu do historii przejdzieszNie jadłeś świnek
![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Trochę fotek ode mnie:
http://picasaweb.google.pl/cyqan555/Chl ... rebrnaGora
PS. Jak to kto przywiózł koszulki... Transporter-Koliber
http://picasaweb.google.pl/cyqan555/Chl ... rebrnaGora
PS. Jak to kto przywiózł koszulki... Transporter-Koliber
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
LOLSo What! pisze:cyqan, czym się sugerowałeś, wrzucając nieostre zdjęcia

super ,już miałem poprosić żeby ktoś wrzucił fotki z piątkowych oesów , bo tylko tam się załapałem
i są
dzięks
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
burat, milo ze sie podlaczyles.
Szkoda ze tylko na chwile. Jakbysmy cos lokalnego knuli to damy Ci znac.

zawsze i wszędzie
może uda się na Mikołajki
, a mam pytanko o te zdjątka z Jodłownika robione w piątek przy powrocie 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"