(2.0XT : spalanie 12,5 srednio, naprawdę)
miałeś Alfę to zapomnij o wolnymssaku, naprawdę
Ałć. Co tak nerwowo?jarmaj pisze:maruda pisze:Najlepiej wcale...CRIMSON pisze:Witam
...jak by tu zacząć co by mnie zeraz nie zjedli żywcem ...![]()
Taka tu już uroda - jak towarzycho se wjedzie na pacjenta to nie ma zmiłuj ani przebacz.![]()
No miałem się nie odzywać, ale tu to już przesadziłeś.
Że w jednym wątku wyciągnąłeś takie wnioski, Twoja sprawa i Twoje prawo (nie muszę się z tym zgadzać, ale wolność rządzi).
Ale rozciąganie tego i generalizowanie, to wybacz, ale to zwykłe przeginanie pały. Tym bardziej, że "nie mam czasu czytać całego wątku". I pewnie wielu innych też.
Więc może lepiej poczytać forum, zamiast trawić dnie i noce na kilkustronicowe posty w wątku o pożyczaniu STi?
Lepiej? Happy now?jak towarzycho se wjedzie na pacjenta to nie ma zmiłuj ani przebacz![]()
![]()
![]()
![]()
Garos pisze: Może za jakiś czas ktoś z forum będzie sprzedawał a wiadomo iż najlepiej kupić od miłośnika.
pierwsza Alfa 155 miała 2.0 TS-155 KM,druga to 164 3.0 V6-210 KM a teraz 166 2.4 JTD-136 KM.damaz pisze:Garos, a te Alfy, którymi jeździłeś to jakie silniki miały?
Alek prześlij fotki i opis na adres: [email protected]Alek pisze:Garos, nie wiem czy Cię to interesuję ale jeśli to nie koniecznie musi byc Forek - to za 21K mam do sprzedania OBK z koncowki '00, 2,5L w AT, od nowosci do teraz serwisowany wylacznie w ASO. Fajnie wyposazony (automatyczna klima, skora itd.).
Według mnie OBK jest duzo przyjemniejszy i wygodniejszy w jezdzie od Lesnika 1 generacji (jezdzilem takim bezposrednio przed OBK).
Barthol pisze: A tak btw. to robiąc zakupy w jednym markecie, zrobiłem sobie prasówkę prasy motoryzacyjnej i natknąłem się na wpis o nowym czynniku do układów klimatyzacji ( R 1234yf ), który już jest podobno używane przez kilka firm w tym Subaru. Wymowa artykułu była taka, że jest niebezpieczny (łatwopalny) i ekstremalnie drogi w stosunku do poprzedników![]()