hę? chyba nie kojarzęKruszyn pisze:Chloru, obiecałem Baficzce, że nie powiem
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Life's too short to get upset.

Że co proszę, jakie "Żabsko" tego jeszcze nie słyszałam, czy ono takie stare, czy takie wieeeelkie?Bergen pisze:Umyłem dziś ŻabskoNawet ładnie się świeci
może jednak bez tych intymnych szczegółów bym prosiła, przez skromność oczywiście
dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
Wasz stary wiarus w spódnicy
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jest! Kupiłem sobie letnie buty! Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie fakt, że moje poprzednie, najukochańsze mają przynajmniej 5 lat, zaczynają się rozpruwać i mają starte podeszwy. Te stare są tak wygodne super, mega kuul, że się cieszę strasznie, że kupiłem nowe, które są... prawie identyczne.
Już dwa lata szukałem nowych i nadzieję straciłem, a dzisiaj jednak... 
znaczy trafiłeś na jakieś zapasy z dawnych czasów (sklep o tej parze zapomniał, że ją ma w magazynie, na Twoje szczęście)...EterycznyŻołądź pisze:Jest! Kupiłem sobie letnie buty! Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie fakt, że moje poprzednie, najukochańsze mają przynajmniej 5 lat, zaczynają się rozpruwać i mają starte podeszwy. Te stare są tak wygodne super, mega kuul, że się cieszę strasznie, że kupiłem nowe, które są... prawie identyczne.Już dwa lata szukałem nowych i nadzieję straciłem, a dzisiaj jednak...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
a nie warto czasem dostosowac sie do nowych czasow?EterycznyŻołądź pisze:Jest! Kupiłem sobie letnie buty! Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie fakt, że moje poprzednie, najukochańsze mają przynajmniej 5 lat, zaczynają się rozpruwać i mają starte podeszwy. Te stare są tak wygodne super, mega kuul, że się cieszę strasznie, że kupiłem nowe, które są... prawie identyczne.Już dwa lata szukałem nowych i nadzieję straciłem, a dzisiaj jednak...
w filmie Deja Vu ( amerykanskim) jest agent Pryzwarra, ktory 10 lat wczesniej kupil zapas spodni na nastepne 20 lat.
to prawda, ze Steve Jobs zawsze jest w czarnym TShircie i levisach. To prawda, ze niektorzy nie musza niczego udowadniac, bo udowadniaja to slawa np...
Ale mlody czlowiek, zeby se kupowal model sprzed 5 lat? no chyba ze jak moja corka pod prad caly czas i w kazdej sprawie... No bywa i tak.
Bo ja np wierze w postep, w butach do biegania, nariarskich, tych do chodzenia...
wyorazasz sobie ET, zeby twoj dziadek np chodzil przez 50 lat w takich samych butach jak przed wojna?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
EterycznyŻołądź pisze: 5 lat, zaczynają się rozpruwać i mają starte podeszwy.
mniej boczurów to może starczą na dłużej
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź pisze: prawie identyczne.
Model jest nówka najnowsiejszy w sklepach, hipermegahajendendów.
Się guzik znacie. Staruchy.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Na żywo ten żółty jest bardziej żarówiasty.

Są też damskie takie. Zwróć uwagę na ilość dziur w podeszwie. Ecco się chowa.
Pisze to osoba, która nie cierpi Addidasa.

Są też damskie takie. Zwróć uwagę na ilość dziur w podeszwie. Ecco się chowa.
A po deszczu? ....EterycznyŻołądź pisze: Zwróć uwagę na ilość dziur w podeszwie.
Dolce far niente 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
FUX, pół minuty na but suszarką i są całkowicie suche. Same z siebie też dość szybko schną (gorzej ze skarpetkami). Sprawdzone. Podeszwa jest na tyle wysoka, że malutkie kałuże im nie straszne. No i jest się w nich wyższym.
Tylko trzeba się w nich przyzwyczaić do jazdy autem (mi wystarczył raz i co sezon mięśnie pamiętają bez przypominania).
Modeli, które nie mają tylu dziur w podeszwie nie opłaca się kupować, jakby kogoś to zainteresowało.
Modeli, które nie mają tylu dziur w podeszwie nie opłaca się kupować, jakby kogoś to zainteresowało.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2009, o 21:42 przez EterycznyŻołądź, łącznie zmieniany 1 raz.
EterycznyŻołądź pisze: Ecco się chowa.
Pod jakim względem sie chowa
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Kruszyn pisze:
Pod jakim względem sie chowa![]()
Nie mają takich przewiewnych modeli... jeśli nie ulubi się sandałów. No i Addidasy mają super amortyzację. Aż się chce skakać.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
FUX, w Afryce rzeźbią klapki ze zużytych opon (tutaj kreska może być dostawcą surowca
) a także z plastikowych butelek PET. Idziesz wzdłuż oceanu do najbliższej wioski i prosisz np. o rozmiar 0,5l (dla dziecka, znaczy się) 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
a ja napiszę jeden wyraz i już będzie wiadomo dlaczego to był dobry dzień: TRUSKAWKI 
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Barthol, a zjadłem trochę u rodziców - truskawki fajne som.
No i przywieźli mi sprzęt AGD - w końcu za parę tygodni jak tylko skończą robić szafki zjem normalny obiad w domu
No i przywieźli mi sprzęt AGD - w końcu za parę tygodni jak tylko skończą robić szafki zjem normalny obiad w domu
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Barthol pisze: a ja napiszę jeden wyraz i już będzie wiadomo dlaczego to był dobry dzień: TRUSKAWKI![]()
Dopiero?! Jednak za Wrocławiem to reszta jakaś taka opóźniona jest.
O dobre truskawki trudno, i w ogóle krótko są, a ja je tak lubię, nawet na obiad mogę jesć.
Fakt. Mam dobrego dostawcę; przynosi do domu. Polecam koktajle mleczne...EterycznyŻołądź pisze: O dobre truskawki trudno
Mniam.......
Dolce far niente 
Są szczególnie dobrą metodą utylizacji jeśli truskawki leżą już np ze 2 dni, albo są jeszcze nie do końca czerwone lub kwaśne. Po zmieleniu i wymieszaniu z mlekiem wszystkie wady znikająFUX pisze:Polecam koktajle mleczne...
Mniam.......
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Pada śnieg ,pada śnieg nieźle 2 stopnie ależ upał na dworze to się porobiło na tym świecie wesoło .Centralne ogrzewanie od wczoraj grzeje pełną parą aż miło a turysty w lekkim szoku są przecież to normalne w górach, wczoraj lato dzisiaj zima.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Dobrze, że tak padało, bo ludziska się boją jechać po autostradzie w pełnym deszczu 140-150 i się nie musiałem tak frustrować.
Teraz do poniedziałku mogłoby przestać.
Teraz do poniedziałku mogłoby przestać.