zaraz szczelę focharrosiak pisze:MAZI pisze: Kutwa a ktos do mnie dzwonił ze w okolicach dolnego slaska teraz cos sie działo w ten weeknd
Taaaaaaaaa, lubelskie to dość szeroko pojęta okolica
ZLOT SUBARU 20 CZERWCA 2009 JEZIORO BIAŁE
Re: ZLOT SUBARU 20 CZERWCA 2009 JEZIORO BIAŁE
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
naLeśnik pisze: zaraz szczelę focha
A to dlaczego
No chyba, że lubelskie jest okolicą dolnośląskiego
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
chodziło mi bardziej o wcześniejszą wypowiedźrrosiak pisze:A to dlaczegonaLeśnik pisze: zaraz szczelę focha
No chyba, że lubelskie jest okolicą dolnośląskiego
lukim, chyba wiem o co CI chodzi..
gdzie bedziemy spali?
gdzie bedziemy spali?
chili unia dala pieniadze na rozwoj szeroko pojety i gmina zatrudnila wodzireja ktorym zostales TY? czad!lukim pisze: A to że jeszcze Subaraka nie było nigdy, w przeciwieństwie do jakichś Vagenów czy Suzi, Subar bedzie raz atrakcją, dwa nowością.
lukim pisze: ostatnio śledząc forum o Subaru, zauważyłem że jest organizowany Zlot SUBARU nad Jeziorem Białym
Nie trzyma sie to kupy.lukim pisze: Inicjatorem tego zlotu jestem Ja oraz mój kolega (obaj chorzy w Subaru)
Zapodaj jakies fotki ze zlotu i czekamy na relacje.
Ty zawsze jesteś taki drobiazgowy?mizoo pisze:Nie trzyma sie to kupy.
czarne jest piękne...
rrosiak, Jak się ma mały globus to zapewne tak.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ojj i to jak ... 
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
A skąd ta informacja? Na chwilę obecną mamy 1329 userów, skąd wymyśliłeś, że "WIĘKSZOŚĆ" ma 200km? Zrozum, że zlot to nie to samo, co spot... Mały lokalny spocik można sobie tak urządzać ad hoc, zdzwonić się i wieczorem wyskoczyć, ale to jest dobre tylko dla ludzi z najbliższej okolicy.. przyjechać, spotkać się, porobić co tam się miało zaplanowanegolukim pisze:Ludziska, macie (WIĘKSZOŚĆ) nad j. Białe zaledwie 200 km a może delikatnie bliżej..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Tak więc zapraszam 20 czerwca 2009 nad Białe Wszystkich chętnych mieszkających z prawej strony Wisły, a Wodzireji na śląsk:)
Cwaniaczki z miodem w uszach zostają w domu, nad Jeziorko prosimy tylko kulturkamph.
Więcej szczegółów niebawem..
Więcej szczegółów niebawem..
20-go czerwca jest Cyna i coś mi się wydaje, że wielu właśnie ją wybierze... przynajmniej część forumowiczów z Warszawy i okolic. Cóż, Koper dość niedawno ogłosił termin tych zawodów - a ty Lukim chyba już wcześniej zapowiadałeś imprezę zlotową. mimo wszystko może pomyśl o zmianie daty?
lukim - pomyśl serio o zmianie terminu ze względu na CYNE - co do miejsca - tez bym je przemyslal - dla niewtajemniczonych dodam ze jezioro biale - to miejsce wypadowe dla wszelkiej masci osob o roznym pokroju - najczesciej w niemieckich autach - jezdzacych z jednego konca deptaka na drugi albo ustawiajacy swe auta z pootwieranymi drzwiami, bagaznikiem i serwujacy innym muzyke z klubu disco ( oczywiscie poprzez wspanialy zestaw 13 glosnikow i 2 subwooferów.
Tak jak pisala barbie - ciezko nazwac zlotem spotkanie na boisku MOSiR -u. Upalanie na boisku mija sie z celem. Lepiej na serio przeznaczyc te werwe w organizacje spotkania na torze - Lublin lub pod Biłgorajem / skoro to juz ma byc w naszych stronach/ Ale gratki za dobre checi..
Tak jak pisala barbie - ciezko nazwac zlotem spotkanie na boisku MOSiR -u. Upalanie na boisku mija sie z celem. Lepiej na serio przeznaczyc te werwe w organizacje spotkania na torze - Lublin lub pod Biłgorajem / skoro to juz ma byc w naszych stronach/ Ale gratki za dobre checi..
More what`s new is what is more
dobrze prawi, polać mu!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
nie mogę się już doczekaćlukim pisze: Więcej szczegółów niebawem..

E widzę Arti ,że się wybieraszArti pisze: nie mogę się już doczekać
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
no jasne, że się wybiera... przecież to dla niego ponad 500km OES
Najbardziej wymagający jest odcinek Wro-KRAK 
hahaha, jasne:) Wodzirejowie oczywiście jadą na śląsk czy do bełtgoraja, ale nowy odcinek szutrów obok Okunninki..?
proszę bardzo, wodzirejowie górą:) zapraszam do bełtgoraja:)hahah
Czy tylko ja nie wiem o co kaman?lukim pisze:hahaha, jasne:) Wodzirejowie oczywiście jadą na śląsk czy do bełtgoraja, ale nowy odcinek szutrów obok Okunninki..?
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Nie.barbie pisze: Czy tylko ja nie wiem o co kaman?

Nie, luzik. Ostatnio taka moda, chyba.barbie pisze:Czy tylko ja nie wiem o co kaman?
czarne jest piękne...
Ja też nie wiem o co kaman 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Moda.. taka żeńska forma tuningu?vibowit pisze:Nie, luzik. Ostatnio taka moda, chyba.barbie pisze:Czy tylko ja nie wiem o co kaman?