Może to i amerykańskie, może pod publiczkę, może to z rajdami wiele wspólnego nie ma (choć na jednych zawodach Ken o mało co nie złoił Colina)... Ale damn... te niektóre przejścia na styk i boskie slow-mo......
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
O, też miałem wrzucać. Moim zdaniem o ile ten pierwszy filmik to były głownie boki to tutaj jest już za dużo jakiś głupot takich jak te piłeczki, świetłowki ( ), pękające balony etc. No ale efektownie jest. I lanos widać tak zrobiony, że aż rwie do przodu.
eMTi pisze:
choć na jednych zawodach Ken o mało co nie złoił Colina
eMTi, trochę powagi. Na prawdziwym rajdzie prawdziwi rajdowcy mogliby na mecie zapalić papierosa i wypić redbulla zanim ten showman pokazałby się na horyzoncie. A gdzie Ty go do Colina tu próbujesz...
No Blockowi pewnie by się dostało, ale też nie aż tak.. W końcu on jest też kierowcą rajdowym teamu Subaru USA, który dopiero po jakimś czasie został wynajęty przez DC do robienia pokazówek.
Ale kilka przejść na minimetry było słodkich, przyznasz.. Mi wynagrodziły za te balony i świetlówki..
eMTi pisze:
dopiero po jakimś czasie został wynajęty przez DC do robienia pokazówek
Ken ma DC a nie jest przez nich wynajmowany.
Ken Block co-founded DC Shoes with Danny Way in 1994.[1] They started DC Shoes as a small company creating athletic shoes for skateboarders. Ken Block believed that as with other athletes, skateboarders needed special shoes to compete at high levels.[1] Block and Way began to market these shoes and the business began to grow in the action sports world. In May 2004, DC Shoes was acquired by Quiksilver Inc.[1] This transaction made the company part of a $2 billion action sports family.[1] Today, DC Shoes is known for its wide variety of action sports gear including shoes and other apparel. To market these products Ken Block and other DC Shoes associates have signed a world class list of action sports athletes to market, develop signature lines, and enhance DC Shoes ever growing business.[1]
co do filmu z USA, to fajny, dzieciaki będą się jarać (a o to właśnie chodzi)... sporo efektownych akcji (choć scena z pistoletem do paintball'a jest dla mnie już zbędna). A sam lanos zmodyfikowany grubo . No i poprawili montaż samego filmu (nie ma już różnej ilości kamer, które są widoczne na aucie w zależności od ujęcia)
a co zaś tyczy się filmu z testów Loeb'a przed 66 Rajdem Polski to kopara opada... on nie jedzie lecz frunie po trasie... Jedyny niesmak to głosy słyszane w tle, czyli ciągłe " o ja pier....." (jako pochwała umiejętności kierowcy)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
no właśnie jak tej zimy nie dacie cyny o takich nocnych zabawach to jak mi Hołek mistrzem europy pożyczę od brata John Deer`a i rozrzutnik z 3 tonami soli i nikt nie będzie jeździł ( już czekam na zimę )
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"