WRC Rajd Polski

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
ODPOWIEDZ
Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Re: WRC Rajd Polski

Post 3 cze 2009, o 21:21

pablonas pisze: Byłem dzisiaj na testach Sordo. Wymroziłem cztery litery - wiało i padało jak w listopadzie ale nie żałuję Co wurc to wurc. Te odejście, te hamowania, ten dźwięk. Bajka :)
Żałuję tylko, że na Loeba się nie załapałem
Patrzcie jakie to złośliwe , będą Nas denerwować :!:
Oglądałem tego oglądałem tamtego :!: :mrgreen:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubił: 0
Polubione posty: 1 raz

Post 3 cze 2009, o 21:22

MAZI pisze:Bedzie ciekawie bo jeszcze dowiedziałem sie ze mozmy w przyszłości dostać znizke na wynajecie toru... ale cichoooo nikmou ani mru mru... :mrgreen:
To najlepiej tuż po ceremonii mety, jak jeszcze publika będzie :evilgrin:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Polubione posty: 0

Post 3 cze 2009, o 21:32

eMTI a jak z gestem nie ma co... ale tak na serioo moze CHLEJADY 2009 zrobic gdzies koło toru?? :?
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 cze 2009, o 21:45

MAZI pisze:eMTI a jak z gestem nie ma co...
Albo jestem już za bardzo zmęczony, albo coś uciąłeś w trakcie edycji posta.. nie kumam, co chciałeś powiedzieć... :-|
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło

Post 3 cze 2009, o 21:49

eMTi, nie tylko Ty :mrgreen: MAZI, po prostu jak to mawia Arti zaczyna walić swoimi rebusami :-) Od razu widać, że Przylepka gdzieś daleko :giggle:
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 4 cze 2009, o 13:14

Rebusy to jest to ... ok chodziło mi o to ze cały wyjazd bedzie po bandzie i z gestem... jak kazdy wyjazd forum z - !! :-p
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: A500 @ Piotruś II
Polubił: 20 razy
Polubione posty: 15 razy

Post 4 cze 2009, o 18:39

Gdzie Wy macie tę bazę namiotową?

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 442 razy

Post 4 cze 2009, o 20:01

Zaktualizowana o przelewy lista uczestników:

http://forum-subaru.pl/bb3/calendar.php ... &calEid=37

Powiedzmy że deadline na potwierdzenie uczestnictwa (przelew za karnet) to 15.06. Potem zamawiam odpowiednią ilość noclegów i jedzenia.

liwit
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: A6 vel Odi
Polubił: 3 razy

Post 4 cze 2009, o 20:21

jarmaj, mam pytanie? czy ewentualnie mogłabym Was odwiedzić w sobotę wieczorem przy onisku? Czy mogłabym przyjechać z psem? jaki byłby dla mnie koszt, zakładając, że zajmę mężowi pół łóżka, czy gdzie On tam będzie spał :mrgreen:
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/

Piter 35
6 gwiazdek

Post 4 cze 2009, o 20:28

" uwaga, wzorem Chlejad plusiki oznaczają, że dotarły do mnie pieniądze za karnet w kwocie 149 PLN "

Chciałem zauważyć ,że uczestnik nr 14 . Jarmaj nie ma plusika :idea: :giggle:

jarmaj
6 gwiazdek

Post 4 cze 2009, o 20:29

Z tym że ognisko planowane jest na piątek. Myślę że z noclegiem w takim przypadku bez problemu. Koszt "ogniskowy" to 40 zł. Płatne na miejscu. Ew koszty zakwaterowania również do uregulowania na miejscu.

O psa muszę się zapytać gospodarza, ale jako zapalony myśliwy pewnie nie będzie miał nic przeciwko. Najwyżej w zależności od rasy, zabierze go na kaczki, albo ustrzeli. :-)

Serio, to zapytam i dam znać co z czterołapem.
Ostatnio zmieniony 4 cze 2009, o 20:32 przez jarmaj, łącznie zmieniany 1 raz.

jarmaj
6 gwiazdek

Post 4 cze 2009, o 20:31

Piter 35 pisze:" uwaga, wzorem Chlejad plusiki oznaczają, że dotarły do mnie pieniądze za karnet w kwocie 149 PLN "

Ja wciąż czekam.
Niektórzy przelewają za dużo (150 zamiast 149, rekordziści po 153), cały czas czekam, aż mi się na karnet uzbiera :mrgreen:

liwit
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: A6 vel Odi
Polubił: 3 razy

Post 4 cze 2009, o 21:01

jarmaj pisze: Najwyżej w zależności od rasy

Owczarek niemiecki, ale jest Ona dość mała i chuda jak na swoją rasę. Dziękuję.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/

Baficzka
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Centi i nogi dwie ;>

Post 4 cze 2009, o 21:07

liwit pisze:Owczarek niemiecki, ale jest Ona dość mała i chuda jak na swoją rasę. Dziękuję.
mogłabyś dodać, że agresywna ;-) :razz:
Life's too short to get upset.

Obrazek

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 4 cze 2009, o 21:08

MAZI pisze:Rebusy to jest to ... ok chodziło mi o to ze cały wyjazd bedzie po bandzie i z gestem... jak kazdy wyjazd forum z - !! :-p
A... no to nie rebus, tylko Mazi ma kłopoty z interpunkcją.. albo znaki pozjadał z ekscytacji tym, co tam widzi co wieczór :razz: Tu przecinek, tam średnik i byłoby ok..
liwit pisze:jarmaj, mam pytanie? czy ewentualnie mogłabym Was odwiedzić w sobotę wieczorem przy onisku? Czy mogłabym przyjechać z psem? jaki byłby dla mnie koszt, zakładając, że zajmę mężowi pół łóżka, czy gdzie On tam będzie spał :mrgreen:
Jeśli pies wejdzie w skład tej kolacji, to pewnie będzie za free :mrgreen: ;-)
Piter 35 pisze:" uwaga, wzorem Chlejad plusiki oznaczają, że dotarły do mnie pieniądze za karnet w kwocie 149 PLN "

Ten Jarmaj to w ogóle jakiś dziwny i podejrzany typ... Najpierw miał jechać w 2 osoby.. Z KOLEGĄ... Potem nagle kolega odpadł.. Następnie przeniósł się do namiotu.. :whistle: A w ogóle to jeździ tak, jakby ciągle przed kimś uciekał.... hmm :cofee: :evilgrin:

Piter 35
6 gwiazdek

Post 4 cze 2009, o 21:15

Baficzka pisze: A w ogóle to jeździ tak, jakby ciągle przed kimś uciekał.... hmm
Przed punktami :mrgreen:

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 4 cze 2009, o 21:56

Się uprzejmie prosi o powiedzenie gdzie jest ta wasza baza. Namiotu nie mam więc będę sobie załatwiać nocleg u rodziny koło Rynu i zastanawiam się jak daleko to jest.

vicu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: OBK

Post 4 cze 2009, o 22:07

Witek, wioska nazywa się Pilchy.
Obrazek

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło

Post 4 cze 2009, o 22:09

Witek, pierwszy post jarmaja
jarmaj pisze: I tak na początek noclegi. Kolega wyniuchał leśniczówkę we wiosce Pilchy nad jeziorem Roś, może ze 30 km od Mikołajek.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

jarmaj
6 gwiazdek

Post 4 cze 2009, o 22:55

Witek pisze: koło Rynu i zastanawiam się jak daleko to jest.
Z Rynu? Do Pilchów nad j. Roś?

No jest kawałek. I trochę pułapek po drodze. :roll:

Najpierw trzeba uważać mijając wyspy na jeziorze Ryńskim (za wioską Rybical). Spore mielizny są przy nich, ale idąc z pełnym wiatrem jak miecz podniesiesz, można sobie trochę drogę skrócić. Inaczej, trzymaj się szlaku.

Potem zawsze trochę zabawy jest na esie między Ryńskim i Tałtami. Jakoś zawsze, nie wiedzieć czemu, tam wypada pod wiatr i trzeba się gimnastykować.

Potem Tałty. Fajny zbiornik. Nigdy, dosłownie nigdy nie trafiłem tam na flaute. Zawsze wieje. I fale nieproporcjonalne do wiatru. Duże. Fajna zabawa.

Potem przejście pod trzema mostami w Mikołajkach. Raz je zrobiłem na pagajach. Przy oczywiście przeciwnym wietrze. Tak ze 4-5B. Nie radzę próbować... Bez silnika ani rusz...

Potem jezioro Mikołajskie. W sumie nuda. Tyle że zawsze tłok duży. No i przejście na Śniardwy. Tu serio trzeba uważać. Mocniej zawieje i warunki robią się trudne. No i na kamienie trzeba uważać. Przy małej prędkości najwyżej miecz podbije, ale przy większej można coś uszkodzić.

Potem jezioro Seksty i kanał Jedliński. Długi i chyba ze śluzą (słabo pamiętam, tylko raz płynąłem). Potem żmudna żegluga przez wijące się jezioro Roś i już jesteś na miejscu.

Odpowiadając na pierwotne pytanie, trasę oceniam w sprzyjających warunkach na dwa intensywne dni.

No chyba że pytasz o odległośc nie wodą. To nie mam pojęcia. Nigdy po Mazurach nie jeździłem. :mrgreen:

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2009, o 00:38

jarmaj, a nie chodziło Ci o Plichy? To dokładnie po drugiej stronie Mazur :wall: :wall: :wall:

To że po Mazurach nie jeździłeś to wstyd! Tam są takie fajne kręte drogi, po asfalcie i gładkie szutry... to gdzieś Ty w ogóle jeździł?! Po Finlandii też nie jeździłeś. Tchórz jakiś normalnie. :whistle:

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 5 cze 2009, o 12:11

Jak cos to ognisko mozemy zrobic u mnie w Giżycku...

Ja sie czuje jakos tak pominety na tej liscie chodz jestem w Giżycku to bede do was wpadał i na o Os-y tez chce jechac z wami. Tak czuje sie przez Jarmaja ;-( pomiety ( zmaykam sie w sobie ;-( )

Jarmaj PW

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2009, o 14:18

jarmaj pisze:No chyba że pytasz o odległośc nie wodą. To nie mam pojęcia. Nigdy po Mazurach nie jeździłem. :mrgreen:
:lol: Ja mam to samo!! Chciałem napisać taki sam opis :mrgreen: Aż mi dziwnie będzie tam być nie na jachcie i nie od strony wody :-|

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 5 cze 2009, o 14:23

eMTi pisze: Aż mi dziwnie będzie tam być nie na jachcie i nie od strony wody :-|
piszesz jak wlasciciel palio weekend z przyczepka campingowa. Mazury = szutry, wody sie uzywa do mycia samochodu :idea: :mrgreen:

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 5 cze 2009, o 14:25

remek, o to to...
Jacyś dziwni Ci ludzie. Ja mam na mazury 100 km, a w życiu nie byłem na jachcie. :mrgreen:
czarne jest piękne...

ODPOWIEDZ