Czy na pewno?inquiz pisze:Ustawa o broni i amunicji to totalna porażka, normalnie jesteśmy jakiś bantustan czy co![]()
http://miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34975 ... ronia.html
Pomyśl o skumulowanym wylocie gazów. Nie chciałbym tym w twarz dostać...
Czy na pewno?inquiz pisze:Ustawa o broni i amunicji to totalna porażka, normalnie jesteśmy jakiś bantustan czy co![]()
Witek, na zmeczenie czapy najlepsze wziac odkurzaczWitek pisze: Nie ma to jak wpaść w auto przygnębiający ciąg myślowy. Trochę ciężko z tego samemu wyjść.![]()
Tyle czasu to ja sprzęt do pucowania rozkładamWitek pisze: Pucowanie to nie jest taki głupi pomysł, ale to maksymalnie 1 godzina
coś będzie widać (choć bez fajerwerków jakościowych)... na takie eventy dobry jest aparat + statyw ;)Witek pisze: Myślicie, że zdjęcie zrobione telefonem wyjdzie?
wybacz, dziś mam efekt CKM: ciężko kapującej mózgownicyWitek pisze:Barthol, to było pytanie retoryczne.
Witek pisze: a palce będą mi niezbędne w karierze zawodowej...
A pomyśl o takiej interpretacji i tak głupiego prawa robionej pod aktualne zapotrzebowanie, normalnie jak w starym dowcipie o bacy gdzie każdy mężczyzna może być podejrzanym o gwałt.FUX pisze:Czy na pewno?inquiz pisze:Ustawa o broni i amunicji to totalna porażka, normalnie jesteśmy jakiś bantustan czy co![]()
Pomyśl o skumulowanym wylocie gazów. Nie chciałbym tym w twarz dostać...
se pogadal. Chodzi o spojrzenie, zrobienie czegos innego - nie koniecznie mlotkiem. Takie 'a ... tam ja nie wbije tych 100 pretow w beton? JAAAA????'Witek pisze: remek, odpada
Chloru pisze: Ginekolog ?![]()
Wierzę, tylko najtrudniej zacząć wbijać ten pierwszy pręt i nie przestać po piętnastym. Przynajmniej ja mam z tym problem...remek pisze: ps po 50 precie wszelkie trudne tematy staja sie proste![]()
ale brutalna gra słówWitek pisze:Co za poroniony pomysł.Chloru napisał(a): Ginekolog ?![]()
Witek pisze: Co za poroniony pomysł. Taka praca musi brutalnie obdzierać pewne aspekty życia z romantyzmu. Bleeee...
Chloru pisze:
Oj Witek Witek, Ty się ciesz, że mały Ci nie powiedział co powinno czekać faceta po prawie 400 kilometrowej podróży![]()
I mam nadzieję, że za każdym razem Cię to czekaChloru pisze: Oj Witek Witek, Ty się ciesz, że mały Ci nie powiedział co powinno czekać faceta po prawie 400 kilometrowej podróży![]()
Witek pisze: A co powinno czekać? Wygodne łóżko
mały 5150 pisze: I mam nadzieję, że za każdym razem Cię to czekabo inaczej Baficzka to by była zła kobieta
mały 5150 pisze: Nie wiem, nie pamiętam![]()
![]()
pokaz będzie powtórzony o 22 w piątek, sobotę i niedzielę. Nie chcąc się chwalić, ale wizualizacje do niej robili moi kumple z firmy, a nad całością panował pod kątem reżyserkim także nasz chłop.Witek pisze:Zagatka lub Devlin potrzebni od natychmiast![]()
![]()
Siem wywiedział, oczywiście przypadkowo, bo ja inaczej nie potrafięże dzisiaj o 22 jest uroczyste uruchomienie fontanny. Takiej od kolorów, dźwięków itp. Może nic super nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, że jest to druga (po Las Vegas) największa na świecie. 30 metrów! Ta w tamtym pałacyku Chlejadowym niby miała 32... jasne.
Myślicie, że zdjęcie zrobione telefonem wyjdzie?
Miasto Wrocław pisze:Na ekranie wodnym o powierzchni ponad 700 m2 będzie można oglądać artystyczne animacje wzbogacone dźwiękami wody i muzyki. (...) Widowisko wody i ognia wzbogacą obrazy rzucane przez projektor na ekran wodny, a także światła laserów i dźwięki muzyki.
eMTi pisze: pokaz będzie powtórzony o 22 w piątek, sobotę i niedzielę.