Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
eMTi, tak się biedak fontanną podekscytował, że Ci w zadek wjechał...
Ach ta młodzież...
Współczuję biegania i straconego czasu.
Ach ta młodzież...
Współczuję biegania i straconego czasu.
Dolce far niente 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Fido mnie nie kocha już.
Mówi, że się nie myję, bo się lepię i wolał jak byłem kawał chama. Co mam teraz zrobić droga redakcjo? Obawiam się, że to może poważnie zachwiać naszym związkiem. 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Hehe, powiedziałem Ci tylko, żebyś znalazł złoty środek, bo nas zalewasz słodkością, Kubusiu 

- Witek
- 6 gwiazdek
Konto usunięte, niestety ja mam problemy i zawsze z jednej skrajności wpadam w drugą. Nie ma dla mnie ratunku.
Ale dzisiaj porympampany dzień! Najpierw dowiedziałem się, ciekawych rzeczy o wspólnych znajomych, później przygrzałem w drzewo (prawie wiśnią), a jeszcze później się zagapiłem i bym wpakował się do bagażnika oszczędnego (c)hamowacza, gdyby nie mój genialny pomysł wpakowania się na krawężnik (nie taki mały...).
Normalnie boję się już wychodzić z domu, dobrze, że jutro jadę 400 km, szybszym autem. Na szczęście nie swoim.

Ale dzisiaj porympampany dzień! Najpierw dowiedziałem się, ciekawych rzeczy o wspólnych znajomych, później przygrzałem w drzewo (prawie wiśnią), a jeszcze później się zagapiłem i bym wpakował się do bagażnika oszczędnego (c)hamowacza, gdyby nie mój genialny pomysł wpakowania się na krawężnik (nie taki mały...).

Normalnie boję się już wychodzić z domu, dobrze, że jutro jadę 400 km, szybszym autem. Na szczęście nie swoim.

W końcu byłem dzisiaj w muzeum starych samochodów w Otrębusach, normalnie jestem
za tak nieprofesjonalną ekspozycję i opisy.

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Noże naostrzoneRzeznik pisze: Wróciłem na forum - będzie źle

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
A więcej szczegółów? Myślałem o tym, żeby się wybrać, ale zawsze kiedy przejeżdżam to z zewnątrz mi to wygląda jak złomowisko bardziej. Niektórzy zachwalają, a niektórzy są zawiedzeni. Jak to z tym muzeum jest?inquiz pisze:W końcu byłem dzisiaj w muzeum starych samochodów w Otrębusach, normalnie jestemza tak nieprofesjonalną ekspozycję i opisy.
Dla mnie też rozczarowujące. Zero opisów, tłok, zero przemyślenia ekspozycji - klimat szrotu. I nic wyjątkowo ciekawego w środku.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Bo to "muzeum" jest sponsorowane przez fabrykę tyrtytek.inquiz pisze:W końcu byłem dzisiaj w muzeum starych samochodów w Otrębusach, normalnie jestemza tak nieprofesjonalną ekspozycję i opisy.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
devlin, każdy produkt można dobrze zaprezentować (vide muzeum powstania, eksponatów wcale nie ma wielkiej ilości ale można interesująco spędzić sporo czasu) a tutaj wygląda to faktycznie bardziej na szrot.
Konto usunięte, aut trochę jest, mnie zwłaszcza rozczarowały motocykle oparte o ścianę byle jak, pokryte kurzem i jakimś syfem.
A z ciekawostek jest Renaul alpine, kubelwageny, ZiSy Horche, daimler jakies kadilaki...., forda T brakuje bardzo,
Normalnie jak dla mnie z tego co tam jest naprawdę można zrobić ciekawą ekspozycję na 2 godziny zwiedzania, jako że interesuję się militariami ta sterta zardzewiałych mauserów i pomalowany na gówniany zielony kolor km browninga dopełniają mojej frustracji.
Konto usunięte, aut trochę jest, mnie zwłaszcza rozczarowały motocykle oparte o ścianę byle jak, pokryte kurzem i jakimś syfem.
A z ciekawostek jest Renaul alpine, kubelwageny, ZiSy Horche, daimler jakies kadilaki...., forda T brakuje bardzo,
Normalnie jak dla mnie z tego co tam jest naprawdę można zrobić ciekawą ekspozycję na 2 godziny zwiedzania, jako że interesuję się militariami ta sterta zardzewiałych mauserów i pomalowany na gówniany zielony kolor km browninga dopełniają mojej frustracji.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Rozsypało się to wcześniej wspominane sprzęgło?WRC fan pisze: Ehhh...posypały mi się nieplanowane wydatki
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Tak, jeszcze działa ale łożysko w nim wydaje dźwięki jak silnik dwusuwowy. Liczyłem się z tym, że w najbliższym czasie czeka mnie jego wymiana, szkoda, że teraz-już bo tyle co wymieniłem chłodnicę od klimy... Przez tydzień jeszcze musi podziałać.mały 5150 pisze: Rozsypało się to wcześniej wspominane sprzęgło?
WRC fan, bo klima to zło. Nic tylko się psuje, trzeba uzupełniać, itd., a jeszcze się choruje przez nią. Same niepotrzebne kłopoty. 

czarne jest piękne...
Mnie się zepsuła przez czyjeś niedbalstwo - nie sama z siebievibowit pisze: Nic tylko się psuje

Zazdrośnik

Chyba ta w budynkachvibowit pisze:WRC fan, bo klima to zło. Nic tylko się psuje, trzeba uzupełniać, itd., a jeszcze się choruje przez nią. Same niepotrzebne kłopoty.

Ja natomiast w weekend poszalałem i na jednej z prób skończyło się to przecięciem 2 opon... miały z 2 miechy może i do klasy budżetowych nie należały...

No nic... chyba dojrzałem do zakupu drugiego kompletu kół do upalania... Jakieś pancerne 17", szutrowe OZciki może... Tylko te fele.. + opony... no dojrzeć to może dojrzałem, ale trzeba będzie chyba jeszcze uzbierać...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Witek
- 6 gwiazdek
Nie cierpię Warszawy, a ilekroć stamtąd wyjeżdżam to mi smutno, samotnie i nudzę się w domu... 

Widze, że Pieska Cie nie zjadła
weźno sie za sprzątaniemoże....... i nie rozczulaj się jak baba

Witek pisze: ilekroć stamtąd wyjeżdżam to mi smutno, samotnie i nudzę się w domu...
weźno sie za sprzątaniemoże....... i nie rozczulaj się jak baba
no to może, trzeba sobie poszukać znajomych we Wrocku...a nie w domu siedziećWitek pisze:Nie cierpię Warszawy, a ilekroć stamtąd wyjeżdżam to mi smutno, samotnie i nudzę się w domu...

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Ciężko się otrząsnąć po oglądaniu wschodu słońca u boku małego 5150.Witek pisze:Nie cierpię Warszawy, a ilekroć stamtąd wyjeżdżam to mi smutno, samotnie i nudzę się w domu...

czarne jest piękne...
- Witek
- 6 gwiazdek
vibowit, a żebyś wiedział. mały jest super
Nabrałem do niego wielkiego szacunku, normalnie cichy bohater.
A kto siedzi w domu? Przynajmniej raz w tygodniu robię 300km poza dom. Od miesiąca, a ty? Nawet na Chlejady nie raczyłeś się pokazać, choć miałeś okazję.

Nabrałem do niego wielkiego szacunku, normalnie cichy bohater.
Barthol pisze: a nie w domu siedzieć![]()
A kto siedzi w domu? Przynajmniej raz w tygodniu robię 300km poza dom. Od miesiąca, a ty? Nawet na Chlejady nie raczyłeś się pokazać, choć miałeś okazję.

Ostatnio zmieniony 15 cze 2009, o 21:48 przez Witek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nic nie płacz tylko ciesz się, że zawias jest cały. Wiem coś o tym.eMTi pisze: Ja natomiast w weekend poszalałem i na jednej z prób skończyło się to przecięciem 2 opon