WRC Rajd Polski
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: WRC Rajd Polski
Spokojnie pogoda na Mazurach zminia sie dosc szybko 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
jarmaj, a możesz się przez PW popytać ludzi, o której mają zamiar dotrzeć do miejsce? Bo biorąc pod uwagę korki ta kolacja o 19 może się okazać za wczesna.. Prawdopodobnie Niuniek, Vibowit i Mały wyjadą o 18 z Warszawy, więc im trzeba będzie coś zostawić.. Natomiast nie wiadomo, co z resztą..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Wygląda, że w czwartek ma być bez opadów.
http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_ ... 2n&id=1524
Niepokojące jest te pojawienie się dużego zachumrzenia w piątek. No nic, zobaczymy.
Tyle przed świtem w piątek ma być jakieś 6 stopni
Arti, masz ogrzewanie w namiocie???
http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_ ... 2n&id=1524
Niepokojące jest te pojawienie się dużego zachumrzenia w piątek. No nic, zobaczymy.
Tyle przed świtem w piątek ma być jakieś 6 stopni

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
eMTi pisze:jarmaj, a możesz się przez PW popytać ludzi, o której mają zamiar dotrzeć do miejsce? Bo biorąc pod uwagę korki ta kolacja o 19 może się okazać za wczesna.. Prawdopodobnie Niuniek, Vibowit i Mały wyjadą o 18 z Warszawy, więc im trzeba będzie coś zostawić.. Natomiast nie wiadomo, co z resztą..
Myślałem, że ta 19 to już będzie późno...
No to proszę deklarację o której kto planuje przyjechać. Wyliczy się średnią i zamówi jedzenie

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Tak, mam.jarmaj pisze: Arti, masz ogrzewanie w namiocie???

A tak poważnie, to... nie mam.

Co do mnie to ja mam nadzieję wyjechać z Wrocławia około 12 albo wcześniej w zależności od tego o której Lucjan z Neonem przyjadą do Breslau.

Przytulicie się i będzie gitjarmaj pisze:Tyle przed świtem w piątek ma być jakieś 6 stopni![]()

A co do godziny to może lepiej później.. Namioty trzeba będzie rozbić itp.. Jechałem na Mazury 2 tyg temu i 7h to absolutne minimum na dojazd z wro, a z tych okolic będę jechał Ja, Pati, Arti, Piter, Lucek, Zubi z bratem oraz Burat z żoną.. Burat chyba nie będzie mógł wyjechać wcześniej, niż o 12...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
Burat poinformował mnie, że raczej wyjedzie dość późno i przyjedzie w nocy ale pewnie jeszcze o tym tu napisze.eMTi pisze: Burat chyba nie będzie mógł wyjechać wcześniej, niż o 12...

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Arti pisze:Tak, mam.jarmaj pisze: Arti, masz ogrzewanie w namiocie???Namiotowe Webasto, z elektronicznym regulatorem temperatury i wilgotności powietrza i podgrzewaną podłogą pod namiotem i specjalną pompką która pompuje ciepłe powietrze do materaca żeby nie było zimno w plecy.
![]()
No to spoko, bo właśnie testuję mój, z dobre 15 lat nie wyciągany z szafy, materac dmuchany. 0,5h i jeszcze powietrze nie zeszło. Jest nieźle.

A tak w ogóle, to kiedy na ten SS idziecie?eMTi pisze:Namioty trzeba będzie rozbić itp.. Jechałem na Mazury 2 tyg temu i 7h to absolutne minimum na dojazd z wro, a z tych okolic będę jechał Ja, Pati, Arti, Piter, Lucek, Zubi z bratem oraz Burat z żoną.. Burat chyba nie będzie mógł wyjechać wcześniej, niż o 12...
W czwartek czy na zakończenie rajdu?
Bo jak w czwartek, to w ogóle nie będzie się dało dopasować do wszystkich, bo SS jest ok 20:00.
idziemy w niedzielę, więc luz.. jarmaj, a jak dokładnie trafić do tej leśniczówki? Jakiś dokładniejszy adres, oprócz nazwy tej wioski, czy może namiary w stylu: na rozdrożu za dębem skręć w prawo, a na stępnie 4 łokic dalej przy kamieniu porośniętym mchem skręć w lewo? 

no ja dojadę do was w piątek rano . Szef mojej żony nie da jej wolnego wcześniej a nawet wlepił jej nadgodziny i skończy pracę o 17-tej więc nie ma sensu wyjeżdżać o tej godzinie z Wrocka bo dojechał bym może na 24-tą albo później więc rozbijanie w nocy namiotu jest bez sensu.
A co do ogrzewania to trzeba będzie się ogrzewać jak Eskimosi i ja w tej sprawie wykazałem się czujnością zamieniając kolegę na żonę
ale Arti i Jarmaj dacie sobie radę
A co do ogrzewania to trzeba będzie się ogrzewać jak Eskimosi i ja w tej sprawie wykazałem się czujnością zamieniając kolegę na żonę

ale Arti i Jarmaj dacie sobie radę

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

no wiesz ale jak przymrozi to różnie bywa 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Arti
- 6 gwiazdek
No, ja nie wiem. Ale skoro wiesz....burat pisze: no wiesz ale jak przymrozi to różnie bywa

no to mówię ,że z żoną jadę bo wiem ,że trzeba się w zimną noc przytulić 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Do tej leśniczówki (która nie jest w sumie leśniczówkąeMTi pisze:idziemy w niedzielę, więc luz.. jarmaj, a jak dokładnie trafić do tej leśniczówki? Jakiś dokładniejszy adres, oprócz nazwy tej wioski, czy może namiary w stylu: na rozdrożu za dębem skręć w prawo, a na stępnie 4 łokic dalej przy kamieniu porośniętym mchem skręć w lewo?

jarmaj pisze: Do tej leśniczówki (która nie jest w sumie leśniczówką![]()
A zamiast dzika kaban pastowany

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Nie nie, gospodarz jest zapalonym myśliwym.Kruszyn pisze:jarmaj pisze: Do tej leśniczówki (która nie jest w sumie leśniczówką![]()
A zamiast dzika kaban pastowany![]()
Jak rozmawiałem z jego żona o wielkości pokoi i szerokości łóżek, to określała ją (tą szerokość) miarą z iloma dubeltówkami gość zmieści z łóżka!

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
2h i nie zeszło! To działa!jarmaj pisze:No to spoko, bo właśnie testuję mój, z dobre 15 lat nie wyciągany z szafy, materac dmuchany. 0,5h i jeszcze powietrze nie zeszło. Jest

Wydrukowałem tego pdfa z mapkami, ale kurna cz-biały i tak średnio można rozróżnić, co jest, co. 

- Arti
- 6 gwiazdek
citan, dobra i to. O której te kanapki będą gotowe w Bełchatowie?
Może zrób herbatę w termosie takim dużym żebyś nie musiał się martwić, że jak przyjedziemy to będzie zimna? 

Arti, a zapraszam serdecznie. jarmaj się zadeklarował być u mnie ok. godz. 10. Nie wiem jak długo uda mi się go zatrzymać... np. pokazując zalety 4EAT.

citan, nie marudź, tylko kredki w dłoń i jedziesz! Albo przynajmniej czerwony cienkopis 

Nie ma mowy, w podstawówce najgorsze oceny miałem z plastykieMTi pisze: citan, nie marudź, tylko kredki w dłoń i jedziesz! Albo przynajmniej czerwony cienkopis

Jutro puszczę to na laserze w pracy - będzie okcitan pisze: Wydrukowałem tego pdfa z mapkami, ale kurna cz-biały i tak średnio można rozróżnić, co jest, co.![]()

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru