Doszły mnie słuchy, że lachony czyhają na tańce z Tobą i tak łatwo się nie wymigasz
Subaru Legacy kombi - czy warto kupić
Re: Subaru Legacy kombi - czy warto kupić
jarmaj, no nie rup scenuf
Choć tylko uczestniczyliśmy w piątkowo-sobotnich zajęciach okołorajdowych było arcyprima. Mnie się bażo podobafszy
Tx jeszcze raz.
Doszły mnie słuchy, że lachony czyhają na tańce z Tobą i tak łatwo się nie wymigasz
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
jarmaj, skończ pie...lić.
Wyjazd był mega kozak, wszystko grało aż miło, super ludzie i rajdowe emocje. Podobało się wszystkim. A że Wicio jest jaki jest i musi sobie teraz trochę naprodukować farmazonów to jego sprawa. Ja się wypowiadam w imieniu wszystkich: było dziarsko. 

Podpisuję się pod tym czterema łapami. Było fantastycznie i czekamy na następny wyjazd.Arti pisze:jarmaj, skończ pie...lić.Wyjazd był mega kozak, wszystko grało aż miło, super ludzie i rajdowe emocje. Podobało się wszystkim. A że Wicio jest jaki jest i musi sobie teraz trochę naprodukować farmazonów to jego sprawa. Ja się wypowiadam w imieniu wszystkich: było dziarsko.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
jarmaj, nie żartuj jakich niedociągnięć

Brak whisky i węgorza w mazurskich knajpach to już nie Twoja wina
A ,że wituś auto rozpieprzył i dostał okresu nie ma co się przejmować
Brak whisky i węgorza w mazurskich knajpach to już nie Twoja wina
A ,że wituś auto rozpieprzył i dostał okresu nie ma co się przejmować
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Ja się wyjątkowo podpiszę pod słowami tego typa mimo, że chama kawałArti pisze: Ja się wypowiadam w imieniu wszystkich: było dziarsko.![]()
Brak whiskey rozumiem ale żeby węgorza na Mazurach (nawet kurcze mrożonego) nie było to tego to już mój światłyKruszyn pisze: Brak whisky i węgorza w mazurskich knajpach to już nie Twoja wina![]()
Jarmaj było boooooooskooo pomimo, że po przyjeździe prawie nie zaliczyłem szpitalnego oddziału intensywnej terapii
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- Arti
- 6 gwiazdek
Odp...ol się chamie.mały 5150 pisze: Ja się wyjątkowo podpiszę pod słowami tego typa mimo, że chama kawał

Jarmaj tak łatwo się nie wymigasz
Jak ktoś się raz pokaże z dobrej strony jako organizator, to potem już nie ma zmiłuj
Nie wiem jak na rajdzie, ale na części wieczorno-integracyjnej było rewelacyjnie - naprawdę warto było do Was przyjechać na ten jeden wieczór
i żałuję, że tylko na jeden i tylko na wieczór
No i oczywiście z tym tańczeniem to masz chłopie nieodpuszczone
Nie wiem jak na rajdzie, ale na części wieczorno-integracyjnej było rewelacyjnie - naprawdę warto było do Was przyjechać na ten jeden wieczór
No i oczywiście z tym tańczeniem to masz chłopie nieodpuszczone
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
zofija pisze: Jarmaj tak łatwo się nie wymigasz![]()
Dokładnie
Jarmaj, napisałem, że było fajnie, ale nie aż tak znaczy, nie aż tak, aby było to warte skasowanego auta. To na pewno wina tego, że musiałem dojeżdżać i ominęła mnie część nocnych atrakcji
Arti pisze: Odp...ol się chamie.
Widzę, że uczysz się od najlepszych.
- Arti
- 6 gwiazdek
Witek ale to była parafraza (uwaga: trudne słowo) Twoich słów. 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Arti pisze: Witek ale to była parafraza (uwaga: trudne słowo) Twoich słów.![]()
Gdyby nie to, że ostatnio Cię naprawdę polubiłem (mimo tych WIELKICH tarć z przeszłości) to napisałbym Ci, że tak trudne słowo, że nawet je źle użyłeś, gdyż to żadna podwójna faza, a cytat po prostu.
damaz pisze: wrrr....
Ja przynajmniej nie podpisuję się pod cudzymi słowami w cytatach.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
kończe pie....lić i nie rubię scenuf
To ja w ramach szkolenia obejrzę jakiś odcinek Masz talent, tańcz z gwiazdami na lodzie, czy jak to tam lecizofija pisze:No i oczywiście z tym tańczeniem to masz chłopie nieodpuszczone
jarmaj, było superaśnie i co najgorzej dla Ciebie za rok duże szanse są ,że rajd znowu na mazury zawita i stary , sory będziesz musiał się znowu podjąć organizacji , a bynajmniej wyboru miejsc do oglądary jak nie chcesz szukać parkietu do tańców 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
ale po co parkiet, piasek wystarczy :D będziem bokiem tańczyć :P
Life's too short to get upset.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Jarmaj, przestanzejarmaj pisze: Tak czytam ten i parę innych wątków i normalnie na zmianę niedobrze, albo smutno mi się robi.
Bylismy jeden wieczor (chyba nie pamietam
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Spoko, osoby żałujące, że przyjechały zniknęły mi z widoku na forum (eeee, no może ja je stąd sobie zniknąłemremek pisze:Jarmaj, przestanzejarmaj pisze: Tak czytam ten i parę innych wątków i normalnie na zmianę niedobrze, albo smutno mi się robi.
He he! Na codzień walczę na "Złośniku" tam takie rzeczy kończą sie wycieczką na "wyspy bananowe"crony pisze:ja mysle ze optymalny dla mnie bedzie taki
http://search.autotrader.co.uk/es-uk/ww ... gLetter=51
btw dziwne to forum wszyscy spamuja, zero kontroli, chyba zostane tu na dluzej![]()
dziekuje wszystkim ktorzy starali sie pomoc i wykazali odrobine checi
mam jeszcze pytanko o awaryjnosc, czy sa jakies znane wam usterki, czy wady fabryczne, czy tez slabe punkty danej jednosti 2,5... jak ze skrzynia automat, awaryjna?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Oj Wituś Wituś. Jak się okazuje do rozdawania ciosów też są potrzebne szare komórkiWitek pisze:Konto usunięte, pomyśleć, że pisze to ktoś, kto się dał byle bankowi nabić w butelkę i jak małe dziecko skarżące się mamie i na złość odmrażające uszy, parkował swoją lodówę obsmarowaną skargami przed owym bankiem.
Moja akcja nalepkowa to solidarność z ludźmi którzy wzięli dużo kredytu i dla nich oprocentowanie to czasem być albo nie być z miesiąca na miesiąc. Mnie zostało go mniej niż warte jest Twoje auto w aktualnym stanie i kompletnie nie boli mnie to czy oprocentowanie będzie 4.7% czy może 8.9%. Przeżyję oba te przypadki. Ale są ludzie którzy muszą pożegnać się z marzeniami dlatego że bank wykorzystuje z premedytacją zapisy umowy. I nie są to marzenia o nowym sti.
Kierowanie się rozumem to dobry sposób na wiele trudnych sytuacji życiowych. Dlatego zgodnie z sugestia Szymona dostaniesz wersję bez ramek. Będzie bardziej cool
Konto usunięte pisze:do rozdawania ciosów też są potrzebne szare komórki
Zle sie czujesz?
g.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
jezeli Ci to poprawi samopoczuciegruby pisze: Klapsa w dziaslo chcesz?
remek, daje piątaka a gruby, trzydzieści 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
remek pisze:jezeli Ci to poprawi samopoczucie
Ale to Ty szukasz cwaniaka!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
a to przepraszam, dajesz 30gruby pisze:
Ale to Ty szukasz cwaniaka!
Chcesz z nami zacząć to se przedtem trumnę kup.remek pisze:a to przepraszam, dajesz 30