Doszły mnie słuchy, że lachony czyhają na tańce z Tobą i tak łatwo się nie wymigasz

Podpisuję się pod tym czterema łapami. Było fantastycznie i czekamy na następny wyjazd.Arti pisze:jarmaj, skończ pie...lić.Wyjazd był mega kozak, wszystko grało aż miło, super ludzie i rajdowe emocje. Podobało się wszystkim. A że Wicio jest jaki jest i musi sobie teraz trochę naprodukować farmazonów to jego sprawa. Ja się wypowiadam w imieniu wszystkich: było dziarsko.
Ja się wyjątkowo podpiszę pod słowami tego typa mimo, że chama kawałArti pisze: Ja się wypowiadam w imieniu wszystkich: było dziarsko.![]()
Brak whiskey rozumiem ale żeby węgorza na Mazurach (nawet kurcze mrożonego) nie było to tego to już mój światłyKruszyn pisze: Brak whisky i węgorza w mazurskich knajpach to już nie Twoja wina![]()
Odp...ol się chamie.mały 5150 pisze: Ja się wyjątkowo podpiszę pod słowami tego typa mimo, że chama kawał
zofija pisze: Jarmaj tak łatwo się nie wymigasz![]()
Arti pisze: Odp...ol się chamie.
Arti pisze: Witek ale to była parafraza (uwaga: trudne słowo) Twoich słów.![]()
damaz pisze: wrrr....
To ja w ramach szkolenia obejrzę jakiś odcinek Masz talent, tańcz z gwiazdami na lodzie, czy jak to tam lecizofija pisze:No i oczywiście z tym tańczeniem to masz chłopie nieodpuszczone
Jarmaj, przestanzejarmaj pisze: Tak czytam ten i parę innych wątków i normalnie na zmianę niedobrze, albo smutno mi się robi.
Spoko, osoby żałujące, że przyjechały zniknęły mi z widoku na forum (eeee, no może ja je stąd sobie zniknąłemremek pisze:Jarmaj, przestanzejarmaj pisze: Tak czytam ten i parę innych wątków i normalnie na zmianę niedobrze, albo smutno mi się robi.
He he! Na codzień walczę na "Złośniku" tam takie rzeczy kończą sie wycieczką na "wyspy bananowe"crony pisze:ja mysle ze optymalny dla mnie bedzie taki
http://search.autotrader.co.uk/es-uk/ww ... gLetter=51
btw dziwne to forum wszyscy spamuja, zero kontroli, chyba zostane tu na dluzej![]()
dziekuje wszystkim ktorzy starali sie pomoc i wykazali odrobine checi
mam jeszcze pytanko o awaryjnosc, czy sa jakies znane wam usterki, czy wady fabryczne, czy tez slabe punkty danej jednosti 2,5... jak ze skrzynia automat, awaryjna?
Oj Wituś Wituś. Jak się okazuje do rozdawania ciosów też są potrzebne szare komórkiWitek pisze:Konto usunięte, pomyśleć, że pisze to ktoś, kto się dał byle bankowi nabić w butelkę i jak małe dziecko skarżące się mamie i na złość odmrażające uszy, parkował swoją lodówę obsmarowaną skargami przed owym bankiem.
Konto usunięte pisze:do rozdawania ciosów też są potrzebne szare komórki
jezeli Ci to poprawi samopoczuciegruby pisze: Klapsa w dziaslo chcesz?
remek pisze:jezeli Ci to poprawi samopoczucie
a to przepraszam, dajesz 30gruby pisze:
Ale to Ty szukasz cwaniaka!
Chcesz z nami zacząć to se przedtem trumnę kup.remek pisze:a to przepraszam, dajesz 30