gregski pisze:
za popielniczka radio sie zmiesci, ale na plasko ( chili panel nie bedzie ustawiony pod katem do gory))i bedziesz musial demeolowac plastik pod radiem okalajacy rowniez dzwignie zmiany biegow..miejsca tam miedzy radiem, a modulem poduszki powietrznej dostatek, sam zmiescilem tam wzmacniacz audio.
Rosiu ma racje, na stale tylko grucha w podlokietnik.
ja uzywam cb od czasu do czasu i wtedy wrzucam je miedzy fotel pasazera, a tunel srodkowy.
Na plasko, chodzi, ci ze rownolegle do plaszczyzny oslony skrzyni ? Jak tak to bez sensu bo nie bede mial dostepu do przyciskow.
Masz moze jakeis fotki, tego wzmacniacze (chodzi mi o miejsce) ? Mowisz, ze jednak trzeba demolowac mocno

, mialem nadzieje, ze radio wejdzie pod katem prostopadlym do popielniczki, ale wczoraj zmierzyłem, wtykajac suwmiarke w szpary za popielniczka i wyszlo mi ze 8cm jest miejsca

, wiec chyba sobie daruje takie rozwiazanie.
Skoro polecacie CB umieszczac miedzy fotelem a konsola srodkowa, to jak ukrywacie kable ? Da sie je jakos pod dywanikiem puscic na tyl (chodzi o antene), zasilanie rozumiem mozna podpiac w konsoli.
Probowal ktos moze montowac CB ze zdejmowanym panelem sterowania ? wyglada to ciekawie, tylko znow nie ma na to ciekawego miejsca w OBK