Ja też właśnie wypucowałem Legasia. Ciemno jest, to nie widać czy porządnieWitek pisze: Nawet auta porządnie umyć nie potrafię. Nie padało.![]()
Nie bój nic. Niedługo WF będzie opcjonalny, albo w ogóle go zlikwidują. Będzie lepiej.Barthol pisze:btw. z innej mańki, przeraża mnie ilość spasionych (z nadwagą lub już grubych) małolatów w wieku wczesnoszkolnym![]()
![]()
Barthol pisze: btw. z innej mańki, przeraża mnie ilość spasionych (z nadwagą lub już grubych) małolatów w wieku wczesnoszkolnym![]()
![]()
![]()
Chloru pisze:Barthol pisze: btw. z innej mańki, przeraża mnie ilość spasionych (z nadwagą lub już grubych) małolatów w wieku wczesnoszkolnym![]()
![]()
![]()
Nie ma już co rwać ?!
wf, wf'em...szkoła nic nie zwojuje sama... tutaj trzeba współpracy z rodzicami, którym też będzie się chciało ruszać z pociechą i pokazywać jej zdrowy tryb życia. No ale z tym jest problem, bo rodzic po pracy to raczej myśli o browarku, pracy przyniesionej do domu, pogapieniu się w tv czy szaleńczym maratonie po sklepach połączonym z jedzeniem byle czego.vibowit pisze:Nie bój nic. Niedługo WF będzie opcjonalny, albo w ogóle go zlikwidują. Będzie lepiej.Barthol pisze:btw. z innej mańki, przeraża mnie ilość spasionych (z nadwagą lub już grubych) małolatów w wieku wczesnoszkolnym![]()
![]()
Nosz, ch... mnie strzeli normalnie. Trzymajcie mnie. Powinni poprawić zabezpieczenia i pamiętać 348 ostatnich haseł. Która uczelnia się pytam wypuszcza takich idiotów????Hasło musi mieć od 6 do 25 znaków długości i zawierać:
co najmniej jedną małą i jedną wielką literę,
co najmniej jedną cyfrę,
nie więcej niż dwa jednakowe znaki pod rząd (niedopuszczalne jest "aaa"),
Hasło nie może zawierać Twojego numeru klienta oraz takich znaków specjalnych, jak &, /, +. W przypadku, gdy wpiszesz hasło zawierające takie znaki, system nie pozwoli na zmianę hasła.
6 ostatnich haseł jest pamiętanych, nowe hasło nie może być powtórzeniem żadnego z ostatnich haseł.
Konto usunięte pisze:
Nosz, ch... mnie strzeli normalnie. Trzymajcie mnie. Powinni poprawić zabezpieczenia i pamiętać 348 ostatnich haseł. Która uczelnia się pytam wypuszcza takich idiotów????
Konto usunięte pisze:Nosz, ch... mnie strzeli normalnie. Trzymajcie mnie. Powinni poprawić zabezpieczenia i pamiętać 348 ostatnich haseł. Która uczelnia się pytam wypuszcza takich idiotów????
Przysłali kartę mojej matce, która była już wtedy na emeryturze. I doliczali opłatę na ubezpieczenie od ... utraty pracy.Kruszyn pisze:GE Money .
...
Baaardzo mało ludzi czyta ze zrozumieniem świstki, które podpisuje.Kruszyn pisze: z ubezpieczenia możesz zrezygnować.