WRC fan pisze: zaraz postaram się wydzielić wątek historyczny
Ani sie waż

WRC fan pisze: zaraz postaram się wydzielić wątek historyczny
Sio z tymi nożyczkamiWRC fan pisze: zaraz postaram się wydzielić wątek historyczny
gootek pisze: Jeśli na trzy próby, dwa razy uda Ci się ruszyć bez dodania gazu - stawiam Ci butelkę gorzałki.
Jeśli na trzy próby, jeden raz uda Ci się ruszyć bez gazu - stawiam Ci butelkę piwa.
A jeśli nie uda Ci się ta sztuka ani razu - to sprzedasz ten samochód i kupisz jakiś inny... z automatyczna skrzynią biegów.
OK?
Tak, o to chodzi.gzyp1 pisze:Stoi! Dla jasności, mówimy o ruszeniu z jedynki, na równej nawierzchni, bez dotykania gazu.
Naszym patriotycznym obowiązkiem w dobie kryzysu jest wspieranie krajowego przemysłu. Dlatego single malt odpada.gzyp1 pisze:Jeśli chodzi o gorzałkę, to preferowałbym whiskey, najlepiej single malt
Z iloma pasażerami? No i chyba na rozgrzanym silniku, bo na zimnym to za łatwo jest.gootek pisze:Tak, o to chodzi.gzyp1 pisze:Stoi! Dla jasności, mówimy o ruszeniu z jedynki, na równej nawierzchni, bez dotykania gazu.
Silnik rozgrzany, tak żeby odtworzyć warunki poruszania się w miejskim korku...Konto usunięte pisze:Z iloma pasażerami? No i chyba na rozgrzanym silniku, bo na zimnym to za łatwo jest.
To prawda. Mocne. Czy ja wiem czy złego i dobrego... po prostu dwóch różnych...Witek pisze:Naprawdę nie wiem gdzie to wrzucić, a warto to obejrzeć. Uwaga, naprawdę mocne, nie żartuję. o Powstaniu oczami Niemców, "złego i dobrego". http://www.onet.tv/listy-z-plonacej-war ... 343907,c=5
RealPlayer potrafi ściągać takie streamingiWitek pisze:Ma ktoś pomysł jak to pobrać?
Witek pisze: Ma ktoś pomysł jak to pobrać?
vicu pisze: Jeśli używasz firefoxa to zainstaluj sobie którąkolwiek z wtyczek - video downloader i voila!
vicu pisze: Żeby odtworzyć będzie Ci potrzebny jakis Flv player.
albo lepiej wstaw tu temat/post Bilexa. płęta, że mucha nie siada.WRC fan pisze:zaraz postaram się wydzielić wątek historyczny
Ostatnio pilem piwsko z takim jedyn Koenita (Cohenita, czy jak to tam zwac). Wiadomo o kogo chodzi.Grzesiek_67 pisze:Moje pochodzenie jest jasne. Jestem Żydem.
Zdecydowanie.leon pisze:To mówicie żeby kupować ?
To co z Ciebie za Zyd?Grzesiek_67 pisze:nie wiem z kim piłeś.
Moze i zle odebralem. Bywa.Grzesiek_67 pisze:Moje słowa zabrzmiały, jak miały zabrzmiać. Nic więcej, nic mniej.
To co robisz na emigracji? Dlaczego nie wrócisz do siebie?Grzesiek_67 pisze: Moje pochodzenie jest jasne. Jestem Żydem. Uwielbiam czytać Polaków (...)
I z powodu takich durnych tekstów cieszę się, że muszę czytać twoje wypociny jedynie wtedy, kiedy jestem niezalogowany i ignor nie działa. Będę się częściej logował żeby ich uniknąć....Witek pisze:To co robisz na emigracji? Dlaczego nie wrócisz do siebie?