czyli z threada zrobiły sie wonty

gregski, ale za to skuteczny jesteś

W górach taaak, ale na nizinach to spoko wystarczą....So What! pisze:pamejudd, pewnie są całosezonowe, a więc do kitu zarówno w lecie, jak i w zimie
Ano to, że latem nie bedą trzymały tak jak opony przeznaczone na warunki letnie, a zimą, jak na zimowe.pamejudd pisze:A co konkretnie może być "do kitu"?
Konto usunięte pisze: W górach taaak, ale na nizinach to spoko wystarczą....
Jest tak, jak napisał Fux. Jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczegopamejudd pisze: A co konkretnie może być "do kitu"?
FUX pisze: pewnie na forum znajdzie się paru, którzy przez kilka stron będą darli sobie ze mnie łacha...z tego powodu.
Dżanek pisze: Mięczak jesteś i tyle, prawdziwy twardziel popyla po śniegu na slickach. :)![]()
![]()
Musisz się trochę bardziej postarać...Dżanek pisze: Czy ja mogę zacząć??
ę ą ... piwa byś się napiłFUX pisze: Idę czytac książkę.
Także, lecz nade wszystko na Twoje bezpieczeństwo ma wpływ SKŁAD MIESZANKI, z której wykonana jest opona.pamejudd pisze: Myslalem, ze to wlasnie ten wyciety bieznik jest glowna cecha opon zimowych?
Po browarach brzuch rośnie; wolę coś wytrawnego, mniej pustych kalorii.inquiz pisze: piwa byś się napił
O oponach można na tym forum gadać jak o pogodzie - zawsze i bez końca...pamejudd pisze:Umm... Pewnie to pytanie powielone 121432532543-ci raz, ale zadam:
- planuje kupić opony Bridgestone Dueler (bo mam teraz takie w forku i ladnie mi na nich jeździ). Opony mają indeks M+S, ale jednocześnie w sklepie klasyfikowane są jako letnie. Czy ktoś może mi wyjaśnić, o co biega i czy takie opony mogą mi posłużyć i w zimie?
Moc auta ma wiele do rzeczy.FUX pisze:Moc auta nie ma wiele do rzeczy.
Starym F126p, który ważył ze mną z 700kg ma D-124, miałem problem, aby zatrzymać się koło kiosku z gazetami w czasie rannego przymrozku.
Na letnich oponach w corolli jechałem trasę, po rannym załamaniu pogody w kwietniu, o godzinę dłużej, niż na zimówkach miesiąc wcześniej.
Itd. itp.
Zależy w jakim samochodzie.FUX pisze:Dobra. Przechodzimy na wielosezonowe...
Na M + S...gootek pisze: że ktoś się wpakuje w ciebie
Nie.FUX pisze:Na M S...gootek pisze: że ktoś się wpakuje w ciebie![]()