to gorzej jak erotoman - gawędziarzbarbie pisze: Ja też mam taką w domu i nawet Remkowi proponowałam zamianę, ale wymiękł![]()

to gorzej jak erotoman - gawędziarzbarbie pisze: Ja też mam taką w domu i nawet Remkowi proponowałam zamianę, ale wymiękł![]()
tesciunia, nie smialeminquiz pisze: to gorzej jak erotoman - gawędziarz![]()
Ale o Klimasa piszesz, czy o tych od tuningu?eMTi pisze: FUX, racja, diamondbrite'a tam robią, a myją konkretnie, z wszelikim prawidłami sztuki.
To który adres ma jako stronę startową, bo się pogubiłemeMTi pisze: sprezyny
strona główna
dodatki
hardkor:
pedały
spoilery
Nie wiem... może się nie znam, może nie mam poczucia humoru..., ale wkurza mnie taki podtekst seksualny w co drugiej reklamie (bezpodstawny rzecz jasna)eMTi pisze: po prostu... no sami zobaczcie (laski, stroje, 0 retuszu..)...![]()
sprezyny
strona główna
dodatki
hardkor:
pedały
spoilery
Nie, nie byłoby.Kruszyn pisze:Doxa, faceci jakby byli byłoby lepiej ?
prosze. Ladnie, z podtekstem, bez zbednej goliznyKruszyn pisze: Doxa, faceci jakby byli byłoby lepiej ?
Ale chcąc nie chcąc właśnie sama spełniłaś oczekiwania autora i zareklamowałaś bydgoskie parapetyDoxa pisze: Dla mnie żenada![]()
To chociaż zabawne jestremek pisze: prosze. Ladnie, z podtekstem, bez zbednej golizny![]()
No i chyba masz racjęWRC fan pisze: Ale chcąc nie chcąc właśnie sama spełniłaś oczekiwania autora i zareklamowałaś bydgoskie parapety![]()
W reklamie liczy się skuteczność. Gdyby gość napisał http://www.parapety.pl, to nikt by nie zauważył. Za to "rżnięcie i dowóz" budzi zaciekawienie. Co ciekawe wcale nie miałem w pierwszej chwili skojarzeń z punktu 10 i 11 poniżej... Więc może niekoniecznie to aż tak bulwersujące?Doxa pisze:Poprzednie raczej smutne
No i chyba masz racjęWRC fan pisze: Ale chcąc nie chcąc właśnie sama spełniłaś oczekiwania autora i zareklamowałaś bydgoskie parapety![]()
. Mam tylko nadzieję, że nikt z forum dzięki mnie nie skorzysta z "rżnięcia i dowozu" parapetów
dokładnie.. Nie od dziś wiadomo, że "sex sells".. i nie ważne, co to jest, to zawsze zwraca uwagę... Budzi skojarzenia pozytywne lub negatywne, ale zawsze przykuwa uwagę, a o to chodzi...Konto usunięte pisze: W reklamie liczy się skuteczność.
"dzisiaj dajesz, jutro zjeżdżasz" byłoby bardziej hardcoreeMTi pisze: "dzisiaj dajesz, jutro jeździsz"