to gorzej jak erotoman - gawędziarzbarbie pisze: Ja też mam taką w domu i nawet Remkowi proponowałam zamianę, ale wymiękł![]()
COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
tesciunia, nie smialeminquiz pisze: to gorzej jak erotoman - gawędziarz![]()
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

Jest niedaleko mnie pewien sklep, który zaczął jako dystrybutor farb Motipu i mieszalnia lakieru... Szło im tak dobrze, że powoli zaczeli dorzucać dodatki tuningowe (klasy golf/calibra itp)... Ale odbiorców jak wiadomo jest dużo, więc wiodło im się dobrze... Non stop od rana do wieczora jest tam kolejka (mimo wielu sprzedawców).. Więc cash zarabiają dobry... Ale nie chcą widać wydać na porządną, czy też nawet przyzwoitą stronę... Pomijając fakt, że strona jest TRAGICZNA, to laski, jakich fotki użyli, są po prostu... no sami zobaczcie (laski, stroje, 0 retuszu..)...
sprezyny
strona główna
dodatki
hardkor:
pedały
spoilery
a z tym obrazkiem już przesadzili....

Najśmieszniejsze jest to, że do ich myjni przyjeżdżają strasznie grube fury: lamborghini, ferrari, porsche, bentley'e itp...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi,
. ale być może taka estetyka panuje w środowisku tjuningowców. Kilka dni temu wziąłem do łapek w Empiku, magazyn GT (bo jakieś fajne Evo IX było opisane
), przy okazji przekartkowałem całą gazetkę. Na ostatnich kilku stronach były reklamy panien zachęcających do wysyłania SMS'ów pod podane numery, celem otrzymania foteczek lub filmików ich miejsc strategicznych. A panienki były w typie jak z tej strony firmy tuningowej. Brrrr.
Zresztą co do lasek, to swego czasu był taki trend do robienia materiałów głównych (auto numeru), że na zdjęciach ilustrujących była jakaś "dziunia", która przeciągała się po masce albo rozpinała się np. na klatce bezpieczeństwa. Swoją drogą, często ich uroda była hmmm delikatnie mówiąc mocno dyskusyjna (przynajmniej dla mnie)
Zresztą co do lasek, to swego czasu był taki trend do robienia materiałów głównych (auto numeru), że na zdjęciach ilustrujących była jakaś "dziunia", która przeciągała się po masce albo rozpinała się np. na klatce bezpieczeństwa. Swoją drogą, często ich uroda była hmmm delikatnie mówiąc mocno dyskusyjna (przynajmniej dla mnie)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
no tak, ale co innego reklama, za której treść wydawca nie ponosi odpowiedzialności, a co innego świadomy dobór fotek jako "upiększaczy".. Kumam, że taka jest estetyka grupy docelowej klientów marki D&W.. Ale w katalogach D&W laski są lepiej wybrane, ładnie umalowane, z dobrym fryzem, wyretuszowane i jakość jest generalnie dużo lepsza. Cały czas jest to estetyka plakatu z pokoju socjalnego w autopolmozbycie, ale jakość totalnie inna.. a na tej stronce? TRA-GE-DIA 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
eMTi, ale tam wiekszość asortymentu to ...tuning, wiadomo jaki...
Myjnia lepsza jest na rogu Tarnogajskiej z Klimasa...
No chyba, że się Klientela przeniosła...
Myjnia lepsza jest na rogu Tarnogajskiej z Klimasa...
No chyba, że się Klientela przeniosła...
Dolce far niente 
eMTi, może stronę po kosztach robili
i nie starczyło już na licencję do PS'a lub na zakup praw autorskich do jakiś zdjęć ładniejszych modelek.... Bo z całym szacunkiem, ale te, które umieścili to wyglądają jakby robili je swojej siostrze w przedpokoju :P
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
no dokładnie tak wyglądają.. i to jeszcze aparatem z komórki
I te grafiki w gifach... Żeby łącza nie zapychać...
FUX, racja, diamondbrite'a tam robią, a myją konkretnie, z wszelikim prawidłami sztuki.
Natomiast to, że tuning wiadomo jaki, to jedno, ale te foty to drugie.. Mówię, D&W którego są przedstawicielami też ma politykę umieszczania lasek, ale mimo, że to podobny typ fotek, to jakość totanie inna...
FUX, racja, diamondbrite'a tam robią, a myją konkretnie, z wszelikim prawidłami sztuki.
Natomiast to, że tuning wiadomo jaki, to jedno, ale te foty to drugie.. Mówię, D&W którego są przedstawicielami też ma politykę umieszczania lasek, ale mimo, że to podobny typ fotek, to jakość totanie inna...
Ale o Klimasa piszesz, czy o tych od tuningu?eMTi pisze: FUX, racja, diamondbrite'a tam robią, a myją konkretnie, z wszelikim prawidłami sztuki.
Na Klimasa kiedyś jeździłem sporo; auto bylo zawsze w każdym zakamarku wylizane...
Dolce far niente 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
To który adres ma jako stronę startową, bo się pogubiłemeMTi pisze: sprezyny
strona główna
dodatki
hardkor:
pedały
spoilery
ten "strona główna"... Swoją drogą świetna fota zachęcająca do kontaktu z infolinią...
FUX, tak, mówię o Klimasa/Tarnogajskiej... W normalnych myjniahc 1 lub 2 osoby myją furę w 5 minut... Tam 6 osób myje w 30-40 minut
I to w podstawowym programie..
FUX, tak, mówię o Klimasa/Tarnogajskiej... W normalnych myjniahc 1 lub 2 osoby myją furę w 5 minut... Tam 6 osób myje w 30-40 minut
Nie wiem... może się nie znam, może nie mam poczucia humoru..., ale wkurza mnie taki podtekst seksualny w co drugiej reklamie (bezpodstawny rzecz jasna)eMTi pisze: po prostu... no sami zobaczcie (laski, stroje, 0 retuszu..)...![]()
sprezyny
strona główna
dodatki
hardkor:
pedały
spoilery
Autorowi strony i jej właścicielowi gratuluję inwencji twórczej
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Doxa, faceci jakby byli byłoby lepiej ?
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Nie, nie byłoby.Kruszyn pisze:Doxa, faceci jakby byli byłoby lepiej ?
Chyba, że ów warsztat świadczy również usługi o charakterze seksualnym. Wtedy wszystko ok. Reklama jest dla mnie jasna i czytelna.
Taki sobie przykład... z innego forum :
Śmieszne? Zachęcające do korzystania z usług? Dla mnie żenada
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
prosze. Ladnie, z podtekstem, bez zbednej goliznyKruszyn pisze: Doxa, faceci jakby byli byłoby lepiej ?
Ale chcąc nie chcąc właśnie sama spełniłaś oczekiwania autora i zareklamowałaś bydgoskie parapetyDoxa pisze: Dla mnie żenada![]()
To chociaż zabawne jestremek pisze: prosze. Ladnie, z podtekstem, bez zbednej golizny![]()
No i chyba masz racjęWRC fan pisze: Ale chcąc nie chcąc właśnie sama spełniłaś oczekiwania autora i zareklamowałaś bydgoskie parapety![]()
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Jeżeli chcesz zrozumieć rekurencję musisz najpierw zrozumieć rekurencję
Jak reaguja matematyk i informatyk widzac:
x = 5;
x = x+2;
Matematyk:
"0 = 2, gdzies jest blad!"
Informatyk:
"x = 7"
Jakie sa fazy projektu informatycznego:
1. Euforia
2. Cykoria
3. Szukanie winnych
4. Karanie niewinnych
5. Nagradzanie niezaangazowanych
Jak reaguja matematyk i informatyk widzac:
x = 5;
x = x+2;
Matematyk:
"0 = 2, gdzies jest blad!"
Informatyk:
"x = 7"
Jakie sa fazy projektu informatycznego:
1. Euforia
2. Cykoria
3. Szukanie winnych
4. Karanie niewinnych
5. Nagradzanie niezaangazowanych
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
W reklamie liczy się skuteczność. Gdyby gość napisał http://www.parapety.pl, to nikt by nie zauważył. Za to "rżnięcie i dowóz" budzi zaciekawienie. Co ciekawe wcale nie miałem w pierwszej chwili skojarzeń z punktu 10 i 11 poniżej... Więc może niekoniecznie to aż tak bulwersujące?Doxa pisze:Poprzednie raczej smutne
No i chyba masz racjęWRC fan pisze: Ale chcąc nie chcąc właśnie sama spełniłaś oczekiwania autora i zareklamowałaś bydgoskie parapety![]()
. Mam tylko nadzieję, że nikt z forum dzięki mnie nie skorzysta z "rżnięcia i dowozu" parapetów
Czasownik "rżnąć" ma naprawdę wiele znaczeń
#
rżnąć
1. «ciąć na części»
2. «wyrzynać ozdoby»
3. pot. «zabijać ostrym narzędziem»
4. pot. «wpijać się boleśnie»
5. pot. «robić coś z zapałem»
6. pot. «udawać lub naśladować kogoś»
7. pot. «mówić coś wprost, nie zważając na okoliczności»
8. pot. «rzucić czymś z rozmachem»
9. pot. «uderzyć silnie»
10. wulg. «o mężczyźnie: mieć stosunek z kobietą»
11. posp. «oddawać kał»
#
rżnąć się
1. pot. «bić się, zabijać się wzajemnie»
2. wulg. «odbywać stosunek seksualny»
#
rżnięcie pot. «lanie, cięgi»
dokładnie.. Nie od dziś wiadomo, że "sex sells".. i nie ważne, co to jest, to zawsze zwraca uwagę... Budzi skojarzenia pozytywne lub negatywne, ale zawsze przykuwa uwagę, a o to chodzi...Konto usunięte pisze: W reklamie liczy się skuteczność.
A co do tych parapetów, to pamiętam, że kiedyś w Czarnej Górze na nartach widziałem reklamę serwisu narciarskiego... Zupełnie przypadkowo i chyba bez intencji autora, brzmiało to komicznie: "dzisiaj dajesz, jutro jeździsz"
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
"dzisiaj dajesz, jutro zjeżdżasz" byłoby bardziej hardcoreeMTi pisze: "dzisiaj dajesz, jutro jeździsz"