Chlejady 2009 vol. 2
Re: Chlejady 2009 vol. 2
FUX, bliżej to trzeba było przyjechać i byś wiedział 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Meldujemy się w domku
Wielgachne fenks dla onani... orgazmo... organizatorów (trudne słowo) że im się chciało i znowu dane nam było popatrzeć na twarze chlejadowiczów. Było gitez
- jak zawsze z resztą. Pozdrowienia dla całej spotkanej ekipy
Do zobaczenia na kolejnych Chlejadach

Wielgachne fenks dla onani... orgazmo... organizatorów (trudne słowo) że im się chciało i znowu dane nam było popatrzeć na twarze chlejadowiczów. Było gitez

Do zobaczenia na kolejnych Chlejadach

Kruszyn pisze: bliżej to trzeba było przyjechać i byś wiedział

Dolce far niente 

My też już jesteśmy. Po drodze zamiast do parku serwisowego zawitaliśmy do dinoparku.
Chciałem podziękować organizatorom i wszystkim towarzyszom szaleństw chlejadowych, było super.
Orlen będzie mi się kojarzył z wszechobecnym kurzem na odcinkach - za to przejazdy były efektowne - i dłuuuuuuuugimi prostymi, ale dzięki jarmajowi mogliśmy zobaczyć piękne slajdy na pełnym ogniu. Strasznie jestem zmęczony - chyba się człowiek starzeje.
Fajnie, że wciąż poznaje się nowe twarze. Do zobaczenia na następnych Chlejadach.
PS. Damaziowie - super koszulki
Chciałem podziękować organizatorom i wszystkim towarzyszom szaleństw chlejadowych, było super.

Fajnie, że wciąż poznaje się nowe twarze. Do zobaczenia na następnych Chlejadach.
PS. Damaziowie - super koszulki

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Pozdrawiamy z bazy, dziękujemy wszystkim - Zespołowi Logistycznemu za ogarnięcie, Zespołowi ds KO za rozrywki...
Przeprosiny dla tych, z którymi się nie pożegnaliśmy osobiście (czyli dla śpiochów
) - pocałujemy Was czule następnym razem 

Przeprosiny dla tych, z którymi się nie pożegnaliśmy osobiście (czyli dla śpiochów

- damazia
- 3 gwiazdki
- Auto: nie wiem, które fajniejsze: czarne czy srebrne?
- Polubił: 34 razy
- Polubione posty: 39 razy
Cruchin, c'est comme ça, quand on ne boit pas.Kruszyn pisze:
damazia, no kto jak kto ale Ty "fopa"![]()
![]()

To wersja demo dla Inquiza!citan pisze: PS. Damaziowie - super koszulki

damazie chodzą parami
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Dzień dobry, właśnie sie obudziłem i powiem tyle: nudne się te Chlejady robią...
...za kazdym razem jest fajnie
Może nie do mnie była ta "fopa" 
...za kazdym razem jest fajnie

Kurna chata, nic nie piłem, a nie pamiętam abym miał co wybaczaćdamazia pisze: Rrosiak, ja Cię bardzo przepraszam... takie "fopa" . Wybaczysz?

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- damazia
- 3 gwiazdki
Prawdziwy dżentelmen!rrosiak pisze: Kurna chata, nic nie piłem, a nie pamiętam abym miał co wybaczaćMoże nie do mnie była ta "fopa"
![]()

damazie chodzą parami
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Konto usunięte pisze:rrosiak, zastosuj się do motta Kruszyna i lepiej przeproś
Przepraszam

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

damazia pisze: nie wiem, co powiedzieć...![]()
Milczenie jest złotem ...czy jakoś

niessssssamowitedamazia pisze:nie wiem, co powiedzieć...

chłopaki, jestem z was dumny.

- damazia
- 3 gwiazdki
no nie! zmowa jakaś!
damaź, bo nie dostaniesz zupy cebulowej jutro! zjem sama i ci nie dam. o!
damaź, bo nie dostaniesz zupy cebulowej jutro! zjem sama i ci nie dam. o!

damazie chodzą parami
damaz, twardy bądź co tam cebulowa na białym winie z grzanką z serem 

- damazia
- 3 gwiazdki

To ja w tym miejscu podziękuję organizatorom za wspaniały chlejadowy wieczór i za miłe towarzystwo staro- i nowo-poznanych twarzy.
damazie chodzą parami
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Dotarłem do domu. Dziękuje wszystkim za przybycie
Z zofija ustaliliśmy, że jakieś tłuste beemki albo inne mietki kupimy z Waszej kasy za około pół roku

Z zofija ustaliliśmy, że jakieś tłuste beemki albo inne mietki kupimy z Waszej kasy za około pół roku

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Uff... takze juz @home. Bylo super. Fajnie poznac ludzi o ktorych chlor tyle opowiada :-D
Zdziwiłbym się, gdyby nie gadał...źuf pisze: Fajnie poznac ludzi o ktorych chlor tyle opowiada

Dolce far niente 

My też już w domu
Jak zwykle było super
Cieszę się, że razem z chlorem mogliśmy dostarczyć Wam rozrywki.
Ogromne podziekowania dla wszystkich, którzy przyjechali na cały zlot (ciężko wszytkich wymienić ;)), no i dla liwit, vibowita i kruszyna za wieczór piątkowy, a dla damiaziów za sobotnie popołudnie i wieczór - fajnie, że chciało się Wam nas odwiedzić
Szacun i ogromne dzięki dla wszytkich, którym chciało się jechać do nas na Mazowsze z daleka na rajd alias "prosta po horyzont + lewy 90" i którzy mają jeszcze kawał drogi do domu przed sobą, czyli dla całej ekipy gliwicko-wrocławsko-bielawskiej, mazurskiej i łódzkiej
Oddzielne podziękowania specjalne dla jarmaja, który jak zwykle okazał się bezcenny przy wyborze najciekawszych miejsc na odcinkach. Nawet udało mu się znaleźć na prostej z 10 fajnych zakrętów
No i dzięki Jarkowi widzieliśmy 80% zakrętów całego rajdu
No a co złego, to oczywiście nie my

Jak zwykle było super

Cieszę się, że razem z chlorem mogliśmy dostarczyć Wam rozrywki.
Ogromne podziekowania dla wszystkich, którzy przyjechali na cały zlot (ciężko wszytkich wymienić ;)), no i dla liwit, vibowita i kruszyna za wieczór piątkowy, a dla damiaziów za sobotnie popołudnie i wieczór - fajnie, że chciało się Wam nas odwiedzić

Szacun i ogromne dzięki dla wszytkich, którym chciało się jechać do nas na Mazowsze z daleka na rajd alias "prosta po horyzont + lewy 90" i którzy mają jeszcze kawał drogi do domu przed sobą, czyli dla całej ekipy gliwicko-wrocławsko-bielawskiej, mazurskiej i łódzkiej

Oddzielne podziękowania specjalne dla jarmaja, który jak zwykle okazał się bezcenny przy wyborze najciekawszych miejsc na odcinkach. Nawet udało mu się znaleźć na prostej z 10 fajnych zakrętów

No a co złego, to oczywiście nie my

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Krótka relacja z rajdu, jak się poprawią wyniki finansowe trzeba zanabyć jakiś poważny słoik 
http://picasaweb.google.com/chloru/Orlen2009#

http://picasaweb.google.com/chloru/Orlen2009#
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Jednoosobowa ekipa Gliwicka już w domu.
Dzięki dla wszystkich, szczególnie miło, że pojawiły się całe wieki nie widziane osoby, jak Monidło, jak i całkiem nowe.
Brawa dla organizatorów, a szczególnie dla mojej partnerki w niepokonanym duecie bilardowym - Zofiji!
Dzięki dla wszystkich, szczególnie miło, że pojawiły się całe wieki nie widziane osoby, jak Monidło, jak i całkiem nowe.

Brawa dla organizatorów, a szczególnie dla mojej partnerki w niepokonanym duecie bilardowym - Zofiji!

- Chloru
- 6 gwiazdek
damaz, robiłem zdjęcia w ciężkich temperaturowo warunkach obiektywami po 1.5 kg - fakt monopod byłby miłym dodatkiem ale nie niezbędnym.
Tutaj staliśmy może 2 metry od drogi... ja dostałem wywrotkę piasku w twarz i aparat... cała reszta widowni także
Niestety niedobre drzewo wlazło w kadr 

Tutaj staliśmy może 2 metry od drogi... ja dostałem wywrotkę piasku w twarz i aparat... cała reszta widowni także