A to, że coś "odskoczyło na centymetr", myślałem, że to norma, że uszczelki w Imprezie cisną na szybę i jak się otwiera drzwi, to pchają.

Byłem pierwszyChloru pisze: Inna sprawa, że akurat ten strucel ze zdjęć wyjątkowo mi śie podobuje![]()
Ale po pierwsze primo to strucel,WRC fan pisze:Byłem pierwszyChloru pisze: Inna sprawa, że akurat ten strucel ze zdjęć wyjątkowo mi śie podobuje![]()
Kod: Zaznacz cały
turbo zdrowe ładuje 1,3-1,4 bara
A bo ty miętki jesteś i do tego zazdrościsz tej mocyChloru pisze: Już bym się bał
Piter 35 pisze: A bo ty miętki jesteś i do tego zazdrościsz tej mocy![]()
![]()
burat pisze:ja normalnie wszedłem
Chloru pisze: tłoki będą miały więcej wspólnego z serem szwajcarskim niż autami ze Szwajcarii
jarmaj pisze: Takie auto nie jest tanie w utrzymaniu i z tego trzeba zdawać sobie sprawę, szczególnie jeżeli nie chce się go potem zdrutować i skundlić.
Raz, że ma swoje lata, a nikt go wcześniej też nie kupował, aby wolno nim jeździć.
To chyba z dużym przeglądem i czymś jeszcze... Bez przesady, za rozrząd płaciłem 1,5k.Witek pisze: Już niedługo trzeba w nie włożyć pod 4k za rozrząd
Tak, ale sam wiesz jakie miałeś szczęście, że nie wysadziłeś motoru, nim tego nie zdiagnozowałeś.LouCyphre pisze:Silver Shaker ładował 1,3, a w piku 1,5 zanim założyłem zegar i nic mu nie było
owoc666 pisze: Ale na pewno chodził jak zły :)
Witek pisze: Już niedługo trzeba w nie włożyć pod 4k za rozrząd, a jeśli by jeszcze panewki poszły, albo turbo, to rachunek spokojnie przekroczyłby połowę ceny zakupu.