U mnie na szczęście nic nie sypie i mam nadzieję, że tak na razie pozostanie....
W oczekiwaniu na białe
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: W oczekiwaniu na białe
No nie straszcie
U mnie na szczęście nic nie sypie i mam nadzieję, że tak na razie pozostanie....
Jeździ się dziś po warszawce rewelacyjnie.....metrem
Trochę śniegu i paraliż normalnie szok . Na ślimaku przy kinowej dziś odnotowano pierwsze wykrzywienie latarni
Trochę śniegu i paraliż normalnie szok . Na ślimaku przy kinowej dziś odnotowano pierwsze wykrzywienie latarni
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Gadalem z kumplem przez radio, dojezdzal autem do Wiazownej, nagle cos zabelkotal i go urwalo. Po chwili sie odzywa ze jadacy z naprzeciwka samochod wpadl w poslizg i wylecial mu na czolowke. Na szczescie dla kumpla tamten wolał polozyc sie bokiem w rowie i nie psuc innych pojazdow. Szybko nie jechali bo sie nie dalo.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Byłem przed chwilą w lesie. Normalnie katastrofa. Wielka olcha zwaliła się 100m ode mnie. Mój największy dąb stracił główny konar. Te drzewa, które jeszcze mają liście dostają taki ciężar, że jak to szybko nie przestanie to będzie masakra.
WRC fan, nie podzielam Twojego zadowolenia....
Ja rozumiem góry, jakieś romantyczne uniesienia przy kominku (takim co się w nim drewnem pali a nie tym słynnym blogerze) w drewnianym domku. A tu jest miasto i jest połowa października...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
no miał być kaloryfer na brzuchu, ale jakoś nie wyszło, ciągle boilerWRC fan pisze:Barthol, zawsze się można romantycznie ponosić przy kaloryferze
a kaloryfer od CO w moim pokoju już prawie taki jak
Link: http://www.youtube.com/watch?v=m524_VhNHY0
Strasznie głośnyBarthol pisze: a kaloryfer od CO w moim pokoju już prawie taki jak:
ale jaka frajda jak słyszysz hasło: synek daj do pieca....WRC fan pisze:Strasznie głośnyBarthol pisze: a kaloryfer od CO w moim pokoju już prawie taki jak:
a serio to kaloryfer jest już prawie tak czerwony jak turbinka w s4 ;)
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nie lubić zimy?
Na forum Subaru?
Ja w sumie też nie lubię zimy,.....
..... ja kocham zimę.
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 52#p131852
..... ja kocham zimę.

Na razie mamy w kraju coś w rodzaju klęski żywiołowej, więc na nic będą Wasze zajebiste wózki, gdy złe białe zeżre prąd, a na stację nie dojedzie paliwo...
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Z dzisiejszych serwisów - zima zaskoczyła nie tylko drogowców
Nawet pół miliona ludzi bez prądu w mazowieckim
Bez prądu jest wiele podwarszawskich miejscowości i tak co najmniej do jutra wieczorem.
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,9519 ... pradu.html
Ewakuacja mieszkańców na Żuławach i zagrożenie powodziowe dla całego województwa pomorskiego
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... uacja.html
Nawet pół miliona ludzi bez prądu w mazowieckim
Bez prądu jest wiele podwarszawskich miejscowości i tak co najmniej do jutra wieczorem.
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,9519 ... pradu.html
A na północy powodzie - "cofka" na Bałtyku spowodowana przez silny wiatr.Potrzebujemy kilkudziesięciu godzin. Co najmniej do jutra wieczorem - powiedziała rzecznik, zapytana o to do kiedy potrwa naprawa. Prądu nie ma w Otwocku, Sulejówku, Siedlcach, Górze Kalwarii, Garwolinie, Sokołowie, Wyszkowie, Wołominie, Józefowie, Wesołej, Mińsku Mazowieckim, Nowej Iwicznej, Piasecznie i bardzo wielu innych miejscowościach.
Ewakuacja mieszkańców na Żuławach i zagrożenie powodziowe dla całego województwa pomorskiego
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... uacja.html
Wszyscy mieszkańcy wyspy Nowakowskiej i Nowakowa na Żuławach mają się przygotować do ewakuacji. Sytuacja powodziowa w tym miejscu jest "tragiczna". Na Bałtyku sztorm, zniszczeniu uległo molo w Sopocie. IMGW ogłasza trzeci, najwyższy stopień zagrożenia także dla całego woj. pomorskiego.
Czarownica prawdę Ci powie :D
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Arti pisze:Nie lubić zimy?Na forum Subaru?
![]()
Wiesz, trudno mi się nia zachwycać. Jak spadnie teraz te białe g.. to będę musiał do pracy autobusem, albo taksówką jechać, bo na moich oponach po śniegu jeździć się nie da....
Za to jakie wrażenia.jarmaj pisze: bo na moich oponach po śniegu jeździć się nie da....
Zazdrość przez Ciebie przemawia?ky pisze: więc na nic będą Wasze zajebiste wózki, gdy złe białe zeżre prąd, a na stację nie dojedzie paliwo...
A tak poważnie, to prąd wyłączali mi już 3x dzisiaj. Nawet z zasięgiem sieci komórkowej są jakieś problemy.
Aż się wierzyć nie chce ile ludzi bez prądu.
Tylko do chwili, kiedy przełożę zimówki. Zawsze mogę olać wyważanie w tej chwili i je po prostu przełożyć :P Poza tym samojazd mam całkiem konkretnie do zimy przygotowany :Pcitan pisze: Zazdrość przez Ciebie przemawia?![]()
Ja tylko mam nadzieję, że nie wyciągnie mnie nikt w nocy z łóżka, bo przeszliśmy na zasilanie awaryjne, albo coś w tym rodzaju...citan pisze: Aż się wierzyć nie chce ile ludzi bez prądu
r.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
ky pisze: Poza tym samojazd mam całkiem konkretnie do zimy przygotowany :P
Za wyjątkiem wkładki mięsnej
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
W Gdańsku Wrzeszczu tylko pada i wieje; ot, zwykła jesień.
Siedzę sobie w pracy i gapię się tępo na korek drogowy za oknem, "jak tkwią te chuje w tych jebanych autach"...
Siedzę sobie w pracy i gapię się tępo na korek drogowy za oknem, "jak tkwią te chuje w tych jebanych autach"...
Bergen pisze: Siedzę sobie w pracy i gapię się tępo na korek drogowy za oknem, "jak tkwią te chuje w tych jebanych autach"...
To moze popracuj nie będzie tak nudno
Wkładka mięsna w tym roku przyjmuje opcję taksi-emeryt :PChloru pisze: Za wyjątkiem wkładki mięsnejTrzymamy kciuki i obyś nie miał okazji do ubrudzenia siedzeń
![]()
r.
jaki sie kolega zdecydowany w sądach zrobil...Bergen pisze: Siedzę sobie w pracy i gapię się tępo na korek drogowy za oknem, "jak tkwią te chuje w tych jebanych autach"...
Dolce far niente