U mnie na szczęście nic nie sypie i mam nadzieję, że tak na razie pozostanie....
no miał być kaloryfer na brzuchu, ale jakoś nie wyszło, ciągle boilerWRC fan pisze:Barthol, zawsze się można romantycznie ponosić przy kaloryferze
Strasznie głośnyBarthol pisze: a kaloryfer od CO w moim pokoju już prawie taki jak:
ale jaka frajda jak słyszysz hasło: synek daj do pieca....WRC fan pisze:Strasznie głośnyBarthol pisze: a kaloryfer od CO w moim pokoju już prawie taki jak:
A na północy powodzie - "cofka" na Bałtyku spowodowana przez silny wiatr.Potrzebujemy kilkudziesięciu godzin. Co najmniej do jutra wieczorem - powiedziała rzecznik, zapytana o to do kiedy potrwa naprawa. Prądu nie ma w Otwocku, Sulejówku, Siedlcach, Górze Kalwarii, Garwolinie, Sokołowie, Wyszkowie, Wołominie, Józefowie, Wesołej, Mińsku Mazowieckim, Nowej Iwicznej, Piasecznie i bardzo wielu innych miejscowościach.
Wszyscy mieszkańcy wyspy Nowakowskiej i Nowakowa na Żuławach mają się przygotować do ewakuacji. Sytuacja powodziowa w tym miejscu jest "tragiczna". Na Bałtyku sztorm, zniszczeniu uległo molo w Sopocie. IMGW ogłasza trzeci, najwyższy stopień zagrożenia także dla całego woj. pomorskiego.
Arti pisze:Nie lubić zimy?Na forum Subaru?
![]()
Za to jakie wrażenia.jarmaj pisze: bo na moich oponach po śniegu jeździć się nie da....
Zazdrość przez Ciebie przemawia?ky pisze: więc na nic będą Wasze zajebiste wózki, gdy złe białe zeżre prąd, a na stację nie dojedzie paliwo...
Tylko do chwili, kiedy przełożę zimówki. Zawsze mogę olać wyważanie w tej chwili i je po prostu przełożyć :P Poza tym samojazd mam całkiem konkretnie do zimy przygotowany :Pcitan pisze: Zazdrość przez Ciebie przemawia?![]()
Ja tylko mam nadzieję, że nie wyciągnie mnie nikt w nocy z łóżka, bo przeszliśmy na zasilanie awaryjne, albo coś w tym rodzaju...citan pisze: Aż się wierzyć nie chce ile ludzi bez prądu
ky pisze: Poza tym samojazd mam całkiem konkretnie do zimy przygotowany :P
Bergen pisze: Siedzę sobie w pracy i gapię się tępo na korek drogowy za oknem, "jak tkwią te chuje w tych jebanych autach"...
Wkładka mięsna w tym roku przyjmuje opcję taksi-emeryt :PChloru pisze: Za wyjątkiem wkładki mięsnejTrzymamy kciuki i obyś nie miał okazji do ubrudzenia siedzeń
![]()
jaki sie kolega zdecydowany w sądach zrobil...Bergen pisze: Siedzę sobie w pracy i gapię się tępo na korek drogowy za oknem, "jak tkwią te chuje w tych jebanych autach"...