Pytaj Artiego, mówił że przepada za rebusami MAZI-egozagatka pisze:kto to jest Zagdka?MAZI pisze:Tak knuć i kmbinowac jak ja mam w lewe ...
Zagdka jakies ustepstwa prosze .... mozna cos fajnego kupic plisss...

Pytaj Artiego, mówił że przepada za rebusami MAZI-egozagatka pisze:kto to jest Zagdka?MAZI pisze:Tak knuć i kmbinowac jak ja mam w lewe ...
Zagdka jakies ustepstwa prosze .... mozna cos fajnego kupic plisss...
Myślałam że tylko mną wstrząsa morale że nie zatrudniam w zwiazku z prezentem ślusarza, weterynarza, górnika-technika do współdziałania w produkcji.Arno pisze: no to teraz zgodnie z tradycja mikolajkowa bedziemy zgadywac kto nam zrobil prezent i slusarnia, metaloplastyka... kowalstwo,.
ja mam inną :Pgregski pisze: moja opinia co do kupowanych prezentow: mozna, tylko gdy odleglosc duza, ew. ogromnai kupujacy prezent byl by w stanie go zrobic sam.
na swoja obrone mam to ze pudelko bylo 'nieoznakowane' i bez adresu zwrotnego wiec nie moglem sie domyslec.. tymbardziej ze nie spodziewalem sie tak szybko dostac mikolajaArno pisze: Na moj gust to z rozpakowka powinno sie czekac jednak do 6tego, a nie rozrywac papiery od razu jak listonosz doniesie!!!
zgadzam sie z zagatka, ja dostalem prezent 'kupowany' taki bez wkladu wlasnego, ale jest tak mega fajny ze ...nie pozostaje mi nic innego jak tylko uklonic sie w strone mikolaja bo nie dosc ze prezent jest 'fashion' to tez bardzo uzytecznyzagatka pisze:ja mam inną :Pgregski pisze: moja opinia co do kupowanych prezentow: mozna, tylko gdy odleglosc duza, ew. ogromnai kupujacy prezent byl by w stanie go zrobic sam.
Arno pisze: Na moj gust to z rozpakowka powinno sie czekac jednak do 6tego, a nie rozrywac papiery od razu jak listonosz doniesie!!!
Ja przy okazji sobie warsztat wyposażę, by mieć czym i na czym prezent wykonać.Konto usunięte pisze:rrosiak mnie zainspirował. Może odpalę swoją spawarkę
To jak już rozmawiacie o zabawkach...to może ma ktoś wyrzynarke? Potrzebna mi na kwadrans, muszę sobie cos udydolić artystycznievibowit pisze:Ja przy okazji sobie warsztat wyposażę, by mieć czym i na czym prezent wykonać.Konto usunięte pisze:rrosiak mnie zainspirował. Może odpalę swoją spawarkę
ja miałam, ale odjechała razem z roweremMoniqa pisze: To jak już rozmawiacie o zabawkach...to może ma ktoś wyrzynarke? Potrzebna mi na kwadrans, muszę sobie cos udydolić artystycznie
zagatka pisze: ja miałam, ale odjechała razem z rowerem
Kowadło?vibowit pisze: Ja przy okazji sobie warsztat wyposażę, by mieć czym i na czym prezent wykonać.
albo oni tez się szykowali do Mikołajek i musieli "zdobyć" prezent ;]esilon pisze:zagatka pisze: ja miałam, ale odjechała razem z rowerem
no i wyjasniło się kto odjechał, to był rower McGuyvera![]()
Sądzę, że Zagatka zaakceptuje takie rękodzieło, że kupi się komuś konia i własnoręcznie się go podkujemały 5150 pisze:Kowadło?vibowit pisze: Ja przy okazji sobie warsztat wyposażę, by mieć czym i na czym prezent wykonać.
No właśnie, jak to jest?burat pisze: ja podeszłem do swojego projektu w systemie Chińskim Obrazek
Burat ma małe, wyjątkowo sprawne rączkiDoxa pisze:No właśnie, jak to jest?burat pisze: ja podeszłem do swojego projektu w systemie Chińskim Obrazek
So What! pisze:Burat ma małe, wyjątkowo sprawne rączkiDoxa pisze:No właśnie, jak to jest?burat pisze: ja podeszłem do swojego projektu w systemie Chińskim Obrazek