pewnie że takmatzerath pisze: Ale można próbować no nie?
AFR w Impreza STi
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
carfit
- 3 gwiazdki
- Auto: RS6 MY17, JAG E-PACE, WRX by Carfit i inne
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: AFR w Impreza STi
matzerath pisze: To czarujące ,że czekasz na porażkę innych tylko po to żeby ostatecznie mieć rację.
Ja tylko niosę pomoc!
r.
PS. I lubię zwrot ,,a nie mówiłem'' :>
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
carfit
- 3 gwiazdki
uwierz mi że jesteś w błędzie, tu nikt nie czeka na Twoją porażkę, jest nawet kilku co Ci kibicuje, w tym ja, ale jak mówisz że masz AFR 15 na wysokich obrotach , to jest juz naprawde gorąco ( w sensie ubogo ) , ja rozumiem że chcesz sie nauczyć ok, ale jak Ci tu kilku mądrych ludzi mówi żebyś nie wkładał palców do 220V , to Ty dalej swoje, i dlatego powstają pewne dygresje czy delikatne uszczypliwości żebyś moze zrozumiał że zabawa w mapowanie bez podstawowej wiedzy , grozi wybuchemmatzerath pisze:No dziękuję Ky. To czarujące ,że czekasz na porażkę innych tylko po to żeby ostatecznie mieć rację.
Ale cóz Twój świat, Twoje kredki
ja wiem i widzę, że ogólną wesołość wśród dżentylmenów wzbudzam ale cóż... Tak jak mówiłem nie jestem tu po to żeby robić wrażenie tylko żeby się nauczyć. W każdym razie wspomóc naukę. Bardzo cenię wszystkich rady i dziękuję a, że jestem jak dziecko (tak mówi moja dziewczyna) więc pewnie póki nie zrobię bęc nie naucze się chodzić. Poprzednia dyskusja zdryfowała w dziwnym kierunku, którego nie planowałem, przeprosiłem, tyle w temacie
Też bym bekę kręcił i mi to nie przeszkadza póki wycisnę z was potrzebne informację. Dzięki i pzdr
Jak chcesz się nauczyć to naprawdę idx na amazon.com i kup sobie książkę o tym.
-
carfit
- 3 gwiazdki
W takim razie musisz być bogatymatzerath pisze:ja wiem i widzę, że ogólną wesołość wśród dżentylmenów wzbudzam ale cóż... Tak jak mówiłem nie jestem tu po to żeby robić wrażenie tylko żeby się nauczyć. W każdym razie wspomóc naukę. Bardzo cenię wszystkich rady i dziękuję a, że jestem jak dziecko (tak mówi moja dziewczyna) więc pewnie póki nie zrobię bęc nie naucze się chodzić. Poprzednia dyskusja zdryfowała w dziwnym kierunku, którego nie planowałem, przeprosiłem, tyle w temacieTeż bym bekę kręcił i mi to nie przeszkadza póki wycisnę z was potrzebne informację. Dzięki i pzdr
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 261 razy
- Polubione posty: 535 razy
Azrael, nie znasz sie, tylko Corky Bell i Maximum Boost - tego używałchyba najlepszy tjuner w galaktyce. Ten od chłopaka co mu zaginął 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, słyszałem ze ten tuner prowadzi teraz profesjonalny serwis supersamochodów...
Jak Corky, to tylko Buchek.Chloru pisze: tylko Corky Bell
Link: http://www.youtube.com/watch?v=bUc8c2ZvaHQ
r.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
matzerath,
po prostu napisz do jako, umówcie się i będzie dobrze. Samemu nie kombinuj.
Opcja z Maptekiem również wydaje się byś rosądna, tu najlepiej skontaktuj się z carfitem.
Resztę pomijam, bo faktycznie ktoś próbuje coś odreagować. Nie przejmuj się i tak jak wyżej. Powodzenia.
Pozdrawiam
Grzegorz
po prostu napisz do jako, umówcie się i będzie dobrze. Samemu nie kombinuj.
Opcja z Maptekiem również wydaje się byś rosądna, tu najlepiej skontaktuj się z carfitem.
Resztę pomijam, bo faktycznie ktoś próbuje coś odreagować. Nie przejmuj się i tak jak wyżej. Powodzenia.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiek_67 pisze: Resztę pomijam, bo faktycznie ktoś próbuje coś odreagować
Wpierw się zapoznaj, potem warcz na innych i powtarzaj to, co już zostało tysiąc razy powiedziane.
r.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
AMI
bywa Jacku, bywa. Najbardziej elegancko jest drzeć łacha z innego użytkownika, bez względu na to co wcześniej było mu się przydarzyło wypisać. Tak jest OK, jak dobrze rozumiem ?
Pozdrawiam
Grzegorz
bywa Jacku, bywa. Najbardziej elegancko jest drzeć łacha z innego użytkownika, bez względu na to co wcześniej było mu się przydarzyło wypisać. Tak jest OK, jak dobrze rozumiem ?
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Owszem, bywa, ze braknie kultury.
A jakbys sie zapoznal faktycznie z calym watkiem, to bys zauwazyl, ze wizyta w Mapteku jest dla frajerow, a Kolesie Git maja mapy od szpecow zza wielkiej wody.
A potem zdziwienie, ze cos nie dziala jak nalezy.
A jakbys sie zapoznal faktycznie z calym watkiem, to bys zauwazyl, ze wizyta w Mapteku jest dla frajerow, a Kolesie Git maja mapy od szpecow zza wielkiej wody.
A potem zdziwienie, ze cos nie dziala jak nalezy.
Jacek "AMI" Rudowski
Grzesiek_67 pisze: Tak jest OK, jak dobrze rozumiem ?
Tak - tak jest OK. Bo Matzerath przez pare stron innego watku udowadnia na sile, ze potrzebna wiedza nie jest warta tyle, ile chca tunerzy,
gdy wszyscy mu dobrze radza jak zrobic to raz a porzadnie. Wiec nie widze powodu do zdziwienia, ze potem sie "drze lacha" z Matzeratha.
Nie ujmujac nic jego zapalowi uwazam, ze troche brak mu samokrytycyzmu - stad pewnie zarty pod jego adresem.
I zreszta na tym chyba zakoncze ten watek - bo ja nie czuje sie w obowiazku tlumaczyc z oczywistosci, natomiast Tobie wypadaloby jednak przeprosic.
Jacek "AMI" Rudowski