pewnie że takmatzerath pisze: Ale można próbować no nie?

pewnie że takmatzerath pisze: Ale można próbować no nie?
matzerath pisze: To czarujące ,że czekasz na porażkę innych tylko po to żeby ostatecznie mieć rację.
uwierz mi że jesteś w błędzie, tu nikt nie czeka na Twoją porażkę, jest nawet kilku co Ci kibicuje, w tym ja, ale jak mówisz że masz AFR 15 na wysokich obrotach , to jest juz naprawde gorąco ( w sensie ubogo ) , ja rozumiem że chcesz sie nauczyć ok, ale jak Ci tu kilku mądrych ludzi mówi żebyś nie wkładał palców do 220V , to Ty dalej swoje, i dlatego powstają pewne dygresje czy delikatne uszczypliwości żebyś moze zrozumiał że zabawa w mapowanie bez podstawowej wiedzy , grozi wybuchemmatzerath pisze:No dziękuję Ky. To czarujące ,że czekasz na porażkę innych tylko po to żeby ostatecznie mieć rację.
W takim razie musisz być bogatymatzerath pisze:ja wiem i widzę, że ogólną wesołość wśród dżentylmenów wzbudzam ale cóż... Tak jak mówiłem nie jestem tu po to żeby robić wrażenie tylko żeby się nauczyć. W każdym razie wspomóc naukę. Bardzo cenię wszystkich rady i dziękuję a, że jestem jak dziecko (tak mówi moja dziewczyna) więc pewnie póki nie zrobię bęc nie naucze się chodzić. Poprzednia dyskusja zdryfowała w dziwnym kierunku, którego nie planowałem, przeprosiłem, tyle w temacieTeż bym bekę kręcił i mi to nie przeszkadza póki wycisnę z was potrzebne informację. Dzięki i pzdr
Jak Corky, to tylko Buchek.Chloru pisze: tylko Corky Bell
Grzesiek_67 pisze: Resztę pomijam, bo faktycznie ktoś próbuje coś odreagować
Grzesiek_67 pisze: Tak jest OK, jak dobrze rozumiem ?